- 16 Aralık 2018
- 77
- 16
- 38
- 26
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adetim 5 gün geciktiadetine kaç gün var eğer adetine 10 gün varsa normal eğer adetine 2-3 gün varsa dış gebelik yada kimsayal olabilir
5Kaç gün geçti
Anladım çok teşekkür ederim çok sağolun :)1-2 güne tekrar baktır yükselme varsa gebelikbaşlıyor
yoksa dış gebelik yada kimyasal olabilir
Çok teşekkürler 2 senedir olmuyor inşallah rabbim nasip eder de bu sefer tutmuştur hayirlisiyla kucagimiza alabiliriz sağlıklı sıhhatli :) rabbim anne olmak isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsinŞuan değerin negatif.
Bu deģerle ne dıs gebelik ne de kimyasal gebelik bulgusu vardir.
Artabilir de tabiki ama sonuc simdilik negatif 1 hafta sonra bi daha baktirin artmissa artmistir.Allah gonlunuze gore versin
Amin insallah isteyen herkese. Artarsa artar hayirlii sagliklisi olsun da insallah.Çok teşekkürler 2 senedir olmuyor inşallah rabbim nasip eder de bu sefer tutmuştur hayirlisiyla kucagimiza alabiliriz sağlıklı sıhhatli :) rabbim anne olmak isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin
Amin inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur :) duanın kimden geleceği belli değil sizlerin duasıyla nasip olur belkiAmin insallah isteyen herkese. Artarsa artar hayirlii sagliklisi olsun da insallah.
Yapacağım inşallah :))rabbin için kurban kes faydasını gorursun sukur kurbani kesinlikle
Merhaba kusura bakmayın mesajınızı yeni gordum. Adet oldum maalesef bı daha test yaptirmadimMerhaba beta sonucunuz yukseldi mi ?
Onemli degil Rabbim en dogru zamanda nasip eder insallah benimde beta 0'ken ertesi gun 1.10 a yukseldi. Doktor kese var dedi. Bugun kontrolum var dualariniza ihtiyacim varMerhaba kusura bakmayın mesajınızı yeni gordum. Adet oldum maalesef bı daha test yaptirmadim
1,10 beta ile kesemi görünmüş bence bu işte bir yanlışlık var umarım kese dediği başka bişi değildir hayırlı sonuçlarla gelin inşallahOnemli degil Rabbim en dogru zamanda nasip eder insallah benimde beta 0'ken ertesi gun 1.10 a yukseldi. Doktor kese var dedi. Bugun kontrolum var dualariniza ihtiyacim var
Bu doktorda kese yok sag yumurtalikta pco var dedi rahim kalinligi 15 olmus. Daha kan sonucunu gormeden zaten negatif gelecek adet sokturucu yazicam dedi. Ama ben kullanmayacagim1,10 beta ile kesemi görünmüş bence bu işte bir yanlışlık var umarım kese dediği başka bişi değildir hayırlı sonuçlarla gelin inşallah
Insallah tesekkur ederim kan sonucunu bekliyorum1,10 beta ile kesemi görünmüş bence bu işte bir yanlışlık var umarım kese dediği başka bişi değildir hayırlı sonuçlarla gelin inşallah