• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beta 0.46 dan 1.2 ye yukselmis

Mzey

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2018
77
16
38
26
Merhaba arkadaşlar nolur yardım edin bilgilerinizi paylasin. Gecenler de hamile olmadığım zaman kan vermiştim beta 0.46 çıkmıştı. Bu ay klomen kullandım adetin geçti beta >1.2 çıkmış sizce erken gebelikten dolayı mı böyle çıktı bu ne demek?

adetine kaç gün var eğer adetine 10 gün varsa normal eğer adetine 2-3 gün varsa dış gebelik yada kimsayal olabilir

1-2 güne tekrar baktır yükselme varsa gebelikbaşlıyor
yoksa dış gebelik yada kimyasal olabilir

Şuan değerin negatif.
Bu deģerle ne dıs gebelik ne de kimyasal gebelik bulgusu vardir.
Artabilir de tabiki ama sonuc simdilik negatif 1 hafta sonra bi daha baktirin artmissa artmistir.Allah gonlunuze gore versin

Şuan değerin negatif.
Bu deģerle ne dıs gebelik ne de kimyasal gebelik bulgusu vardir.
Artabilir de tabiki ama sonuc simdilik negatif 1 hafta sonra bi daha baktirin artmissa artmistir.Allah gonlunuze gore versin
Çok teşekkürler 2 senedir olmuyor inşallah rabbim nasip eder de bu sefer tutmuştur hayirlisiyla kucagimiza alabiliriz sağlıklı sıhhatli :) rabbim anne olmak isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin

Çok teşekkürler 2 senedir olmuyor inşallah rabbim nasip eder de bu sefer tutmuştur hayirlisiyla kucagimiza alabiliriz sağlıklı sıhhatli :) rabbim anne olmak isteyen herkese hayırlısıyla tez zamanda nasip etsin
Amin insallah isteyen herkese. Artarsa artar hayirlii sagliklisi olsun da insallah.

Amin insallah isteyen herkese. Artarsa artar hayirlii sagliklisi olsun da insallah.
Amin inşallah dualarınızı eksik etmeyin nolur :) duanın kimden geleceği belli değil sizlerin duasıyla nasip olur belki

• Beğen
Reactions: H M
Merhaba kusura bakmayın mesajınızı yeni gordum. Adet oldum maalesef bı daha test yaptirmadim:KK43:
Onemli degil Rabbim en dogru zamanda nasip eder insallah 🙏 benimde beta 0'ken ertesi gun 1.10 a yukseldi. Doktor kese var dedi. Bugun kontrolum var dualariniza ihtiyacim var 😇

Onemli degil Rabbim en dogru zamanda nasip eder insallah 🙏 benimde beta 0'ken ertesi gun 1.10 a yukseldi. Doktor kese var dedi. Bugun kontrolum var dualariniza ihtiyacim var 😇
1,10 beta ile kesemi görünmüş bence bu işte bir yanlışlık var umarım kese dediği başka bişi değildir hayırlı sonuçlarla gelin inşallah

1,10 beta ile kesemi görünmüş bence bu işte bir yanlışlık var umarım kese dediği başka bişi değildir hayırlı sonuçlarla gelin inşallah
Bu doktorda kese yok sag yumurtalikta pco var dedi rahim kalinligi 15 olmus. Daha kan sonucunu gormeden zaten negatif gelecek adet sokturucu yazicam dedi. Ama ben kullanmayacagim

Back