Kullanımı o şekilde. Hatta ben sezaryen doğum yaptım, sezaryen olanlar günde dört kez 20 damla içiyorbiraz çok geldi canım bana. ben sabah 1 bardak suya 5 damla , akşam 1 bardak suya 5 damla yapıyordum. sen biraz azalt istersen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kullanımı o şekilde. Hatta ben sezaryen doğum yaptım, sezaryen olanlar günde dört kez 20 damla içiyorbiraz çok geldi canım bana. ben sabah 1 bardak suya 5 damla , akşam 1 bardak suya 5 damla yapıyordum. sen biraz azalt istersen
öyle mi, ben dediğim gibi kullandım. o yüzden çok gibi geldi. öyledir o zamanKullanımı o şekilde. Hatta ben sezaryen doğum yaptım, sezaryen olanlar günde dört kez 20 damla içiyor
muhtemelen stresten. Hangimizin bu zamanda borcu yok ki , bazıları bunu takmamayı başarıyor aslında bunu yapmak lazım ama elde değil.Stres çok maalesef aşmaya çalıştım ama olmuyor borç harç çok da biraz ondan
Meme ucu ile alakalı problemim yok göğsüm ağrıyor bugün kullanmadım damlayı azaldı bende yan etki yaptı sanırım gündem bire düşürücemYengem de süt artsin diye bunu kullandı. Bir yan etkisi yok. Meme ucu için kremler de var kullanın mutlaka
Aynen. Bebeğim olmasa çok umrumda değil de bebek olunca insanı borç sıkıyor ona iyi Bi hayat sunamam diyemuhtemelen stresten. Hangimizin bu zamanda borcu yok ki , bazıları bunu takmamayı başarıyor aslında bunu yapmak lazım ama elde değil.
Üstünde de öyle yazıyor ama bana ağrı yaptı biraz.. Bende günde Bi kez 20 damlaya düşürdüm bakalım...öyle mi, ben dediğim gibi kullandım. o yüzden çok gibi geldi. öyledir o zaman
ben de kullanıyorum çok memnunum acaba süt oluşumu hızlandığı için ağrı yapıyor olabilir mi çok emmiyormuş ya bebeğiniz ben çok sık emziriyorum baya artmış gibi geldiAnneler merhaba. Sütüm azalmıştı bestlak damla kullanmaya başlamıştım 10 gündür falan kullanıyorum Bi göğüsüm acayip ağrıyor. Sağım da yapıyorum gün içinde.. Bu damlanın yan etkisi mi acaba? Kullanan var mı
Günde kaç kere kaç damla kullanıyorsunuzben de kullanıyorum çok memnunum acaba süt oluşumu hızlandığı için ağrı yapıyor olabilir mi çok emmiyormuş ya bebeğiniz ben çok sık emziriyorum baya artmış gibi geldi
ben normal doğum yaptığım için günde 3 kere 20 damla kullanıyorumGünde kaç kere kaç damla kullanıyorsunuz
Teşekkürlerben normal doğum yaptığım için günde 3 kere 20 damla kullanıyorum