Beştaş ve tektaşımın sertifikasını kaybettim.

pembepepe08

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2018
3.615
4.662
83
Merhaba kızlar canım çok sıkkın.
Tektaşım 2,040 , Beştaşımda tam 2 karat ama sertifikalarını kaybettim.Hiç bu durumu yaşayan oldu mu? Sertifika kaynolursa nolur? Korkumdan nişanlıma da söyleyemiyorum? Napıcam?

Bende kaybettim ama baska birsey sormak icin kuyumcuya gittigimde pirlanta oldugunu bakar bakmaz anlamisti markasi da icinde yazdigi icin dert etmedim ama garantide sorun olur mu bilmoyorum

Kurumsal bir firmadan aldıysanız,yani kuyumcudan degil. Belirli bir ücret karşılığında sertifika çıkartılıyor. Dikkat edin pahali da 50 dolar falandi1 tanesi sanırım :// hani her 1 tas icin 50 dolar :/

tektaş 2 karat mı 70 80 bin tl yaniii

2 karat he vay beee ..
Ben 0.75 karatlık 5 taşımın bile sertifikasını gözüm gibi saklarım .
2 karat olaydı heralde bankaya koyardım

2 karat he vay beee ..
Ben 0.75 karatlık 5 taşımın bile sertifikasını gözüm gibi saklarım .
2 karat olaydı heralde bankaya koyardım
benim ki beştaş 0.50 tektaş 0.28 karat amma fakirmişiz yavvv .2 karat isteseydim ne olurdu acaba ha ha ha

benim ki beştaş 0.50 tektaş 0.28 karat amma fakirmişiz yavvv .2 karat isteseydim ne olurdu acaba ha ha ha
Bunu bile aldıgından beri sana otomatik araba almısım gibi düşün diyo
Artık 2 karat alsa holdıng aldım derdı heralde

Aldığınız yer çıkartır sertifikasini.
Toplamda 4küsur karat almışsınız...kıytırık sertifikayida cikartsinlar

Benim de 8 karat ve ben de kaybettim, eşimin haberi yok ama burayı okuyor olabilir canım eşim, bebeyim selamlar bişey olmaz canım iyi baktığın sürece dikkat et bişey olmasın yoksa sertifikasız müdahale edileceğini sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…