geldimm :) ikinci günümdeyim bugün. IF yapıyorum yapmaya çalışıyorum :) spora daha başlamadım.MerhabaSaglikli beslenme ve spora gecis surecimde bana yardimci olacak benimde yardimci ve destek olacagim arkadaslar ariyorum. Kilo verelim beslenme hakkinda bilgilenelim sporumuzu yapip sekillenelim. Hatta yakin oturuyosak bulusup sporumuzu birlikte yapalim ki su koyvermeyelim Kimler benimle ??
Hayirli ugurlu olsun kararingeldimm :) ikinci günümdeyim bugün. IF yapıyorum yapmaya çalışıyorum :) spora daha başlamadım.
bebeğimi emzirdiğim için öğünlerde çok kısıtlamıyorum kendimi. umarım yine de faydasını görürüm. evde leslie ile bir uçtan başlayacağım spora. peki hedefin ne kaç kilo vermek istiyorsn :)Hayirli ugurlu olsun kararinif guzeldir senelerce yaptim bende spora bende yuruyusle basladim henuz pilates agirlik falan calismiyorum ama gunde 6000adim ile basladim havalar guzelken oldugu kadar yapmak lazim
Yaa evet daha tedbirli olmalisin tabi bebisko ac kalmasinbebeğimi emzirdiğim için öğünlerde çok kısıtlamıyorum kendimi. umarım yine de faydasını görürüm. evde leslie ile bir uçtan başlayacağım spora. peki hedefin ne kaç kilo vermek istiyorsn :)
Merhaba ben buyukcekmecedeyimMerhaba konum neresi?
Bazen bende kaciriyorum ya ama hic uzulup takmiyorum yaptim mutluyum modundayimBen ben beeeennn bencede birbirimize destek olalim.. birakmamis oluruz ve sureklilik olur brn aslinda bi suredir yapiyorum if hayat tarzim oldu ama bazen kaciriyorum ayarlari :)
Vav süper kilo vermesi, benim ki asla gaza gelmez ahahYaa evlilik kilosu diye bisey var evet kendi kendimi tutuyoda insan eside dahil olmazsa zor olabiliyoben benimkini gaza getirdim yemek sonrasi uyuyan adam haftada 6gun spor yapar oldu benim yediklerimi irdeliyo benden cok kilo verdi sinir oluyorum
Super usenmeyince oluyo valla her seyVav süper kilo vermesi, benim ki asla gaza gelmez ahahneyse bu akşam akşam yemeği yemedi ve gel yürüyüşe çıkalım dedim. x2ledim sporu ama menülerimi bir gün önceden ayarlamam gerekiyor. 1 gün ara ile sporum var.
Tabbikidemerhaba ben de kilo vermek istiyorum katılabilir miyim size :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?