• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Beslenme ve diyatetik yazmalımıyım?

pure.love.

yine öpmek filan...<3
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2009
39
0
621
31
Arkadaşlar ygs2 sıralamam 17.650. ege diyetisyenlik yazmayı düşünüyorum.19.700 le almış geçen sene. fakat birinci bölümden yazma konusunda endişelerim var.acaba ikinci bölümden yazan diyetisyenlikler daha mı iyidir?diyetisyen maaşları ne kadardır?doğu görevi zorunlumudur?kpssye girme zorunluluğu var mıdır? eğer diyetisyen olan ya da diyetisyen tanıdığı olan varsa yardımcı olabilirmi rica ediyorum

Merhaba.Benim ablam hacettepe diyetisyenlikte okuyor.son sınıfta.Ablam çok zorlandı.Biraz da bunun bölümü sevmeyle ilgisi var.Kpss kısmına gelince doğu görevi var mı bilmiyorum ama kpssye girmeden özel yerlerde de çalışabilirsin.Girersen devlet kurumlarında görev yaparsın.Ygs ya da lysden tercih yapman bişeyi değiştirmez.Bölüm aynı bölüm.Bir de sana tavsiyem gideceğin bölümün derslerine bak.Mesela ege diyetisyenlik demişsin.ege üniversitesinin sitesine gir beslenme diyetetiğin derslerini bulabileceğin bi sayfa vardır mutlaka.Herşeyi araştır tercih yapmadan önce.En başta da yapmak istediğin bi bölümü yaz.

Bu arada daha bugün üye oldum.Siteyi doğaçlama kullanıyorum şu an.Henüz keşfetme aşamasındayım.Cevap yazarsan falan göremeyebilirim.Yarın da final sınavlarım var 2 tane.Çıkmam lazım şimdilik.Yine konuşuruz tercihlerin hakkında.

teşekkür ederim ege diyetisyenlikte okuyan birkaç kişi ile görüştüm tatmin oldum açıkçası.fakat maaşlar hakkında kesin bir bilgim olsaydı keşke.döner sermayeden ne kadar geliyor ortalama bilseydim...

Döner sermaye çalışacağın hastaneye şehire göre değişkenlik gösterir.Ortalama ne kadar olur benim de hiç fikrim yok :44:

Back