Bebek Beslenmesi Beslenme sırası nasıl olmalı????

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

cigdemonur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2011
1
0
36
Ankara
arkadaşlar bebeğim 7 aylık.uyandığında emiyor sonra kahvaltı öğlen yoğurt ve meyve suyu veya püresi yediriyorum.akşam çorba yatmadan öncede muhallebi yiyor.siz yemek sırasını nasıl yapıyorsunuz????

bebeğin 7 aylık... 3 ana öğün 1 ara öğünü oturtmalısın... sabah kahvaltısından sonra 4 saat ekle öğle yemeğini ver.. sebzeden olması tavsiye edilir...4 saat sonrasında ara öğün gelir...ara öğünde 1 bardak yoğur+meyve+ evde yaptığın kurabiyelerden sun...yada 1-2 bebe bisküvisi.. 2 saat sonrasındada tarhana çorbası... gece yatmadan öncede muhallebi.... kolay gelsin.....

cnm benm kızım 7 buçuk aylık emmeyi 4 aylık bıraktı..
öğünlerimiz şöyle ,,
sabah kalktığında kahvaltı veriyorum. 3 saat sonra sebze çorbası. 1 buçuk saat sonra meyve suyu. 2 saat sonra yoğurt yemediği için yoğurt çorbası .. çorbAlarına tavuk , et atıyorum bu arada...
haftada 2 yada 3 kez ama ..
sonra muhallebi ama sütle yapıyorum. uyuduktan sonrada 1 kez süt veriyorum 180 cc. bu kadar cnm...

benim oğlumda 7.5 aylık..ek gıdalara yeni başladık bu ay işte..bazı şeylere öğürüyor özelliklede sebze haşlamalarına..neyi nasıl yedireceğimi bilemiyorum..kahvaltı yı nasıl veriyosunuz mesela??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…