Merhaba.ne yapacağımı şaşırdım buna bi çözümü olan bana yardım etsin Allah rızası için.psikoloji kalmadı artık bende. 7 aylık bebeğim 2 aylıkdan beri beni emmek istemiyor 4 5 ay olana kadar uykusunda emzirdim ama artık onu da kabul etmemeye başlamıştı kilo almıyordu artık mama denedim onu da istemedi biberon değiştim mama değiştim olmadı. Bi kere TV açıkken emmeye başladı. Arada çok zorlanınca öyle emziriyordum biliyorum kötü bişey ama çaresiz kaldım. Sütüm yetmeyince doktor mama takviyesi yaptı. Ayda 150 gram falan alıyordu ama mamayı da içmiyor asla biberon görünce ağlıyor sadece TV açıksa içiyor. Sütüm kesildi komple mama vermek durumundayım ama olmuyor olmuyor ne gece uykusunda ne de uyanıkken içmiyor. Kaşık şırınga herşeyi denedim. Cicibebe koydum pekmez koydum olmadı. Şekerli şeyleri zaten hiç yemek istemiyor verdiğim damlalardan anlıyorum. Nolacak bu böyle TV ile mama içirmek istemiyorum vermesem aç öyle olması zoruma gidiyor 8 9 saat hiç içmeden duruyor. Sadece ek gıdayla da olmaz sıvı almıyor su bile zor bela içiyor. Nolur bi çare söyleyin bana . Başına gelen yok mu böyle bişey