biberondan memeye döndüren var mı

mihrimahinannesii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2025
177
73
13
bilenler bilir bebeğim yaklaşık 1bucuk aydır meme reddi yapıyor başlarda sütümü sağıp şırıngayla vermeye çalıştım yarısı boşa gidiyodu tükürüyodu derken istemedi onu kaşıkla verdim tükürdü eds kullandım öğürdü yani her yolu denedim olmadı en son artık phlips avent biberonla vermek zorunda kaldım çünkü hicbirini istemedi istemiyor. ne olur bana biberondan memeye dönen örnekler verin cok ihtiyacım var :(

not: uykuda,gezerek,zıplayarak,duşta vs vs hicbir şekilde almıyor memeyi agzına alır almaz itiyor kendini.

bilenler bilir bebeğim yaklaşık 1bucuk aydır meme reddi yapıyor başlarda sütümü sağıp şırıngayla vermeye çalıştım yarısı boşa gidiyodu tükürüyodu derken istemedi onu kaşıkla verdim tükürdü eds kullandım öğürdü yani her yolu denedim olmadı en son artık phlips avent biberonla vermek zorunda kaldım çünkü hicbirini istemedi istemiyor. ne olur bana biberondan memeye dönen örnekler verin cok ihtiyacım var :(

not: uykuda,gezerek,zıplayarak,duşta vs vs hicbir şekilde almıyor memeyi agzına alır almaz itiyor kendini.
Ben karnı tokken veriyordum öylelikle alıştı
Biberonla doyurup keyfi emmeye alıyordum

2 bebeğimde biberon yüzünden red yaşadım ben döndüremedim. Açıkçası cabada gostermemistim bilmediğimden böyle yöntemler.
Fakat kardeşim biberon yüzünden yaşadı. 40. Günden sonra reddi aşmak için herşey yaptı . En son arabada gezerken tutmuş memeyi o andan itibaren her an emzirmek için arabayla boş boş dolasmislar sokak sokak ve memeye döndürmeyi başardı. Hatta sagimlada sagdigi sütü biberonla da verdi ve 3,5 yaşında emzirneyi bıraktı . Bende 3. Bebeğimde inat ettim emzirmek için kaşık biberon kullandım başlarda çoğu döküldü saçıldı ama azda olsa vere vere emzikle kandırarak zamanla alıştı .bir süre Biberon vermeyip kaşık biberonla ilerleyip.buyuk sabır örneği gösterip her boş vakitte pis pis anne karnı sesi duşta, deneyin meme vermeyi. Yada kardeşim gibi arabada .

38.gün meme almayı kabul etmişti kızım. O güne kadar vazgeçmedim. Emmese bile göğsüm açıkta kucagimda gezdirdim sıcaklığını kokusunu alsın diye. Agzini memeye dayayıp siringayla memeucuna süt sıkmıştım memeden geliyor sansın diye. Öyle öyle 38. Gün başladı emmeye. Şimdi 14 aylık. O gün bugün hem biberon hem meme verdim. Birdaha hiç memereddi yaşamadık

açken denemiştim bir de tokken deneyim
Çünkü açken biberon gibi hızlı gelmesini istiyor ve biberon gibi akmayınca tatmin olmuyor. Doyduktan yarım saat sonra falan şekerleme gibi göğsünüzü verin en keyifli anlarda. Her aklınıza geldiğinde tutturun. Varlığını unutmasın. Bir zaman sonra alışır.

Back
X