Beslenme mevzusu beni de çok strese sokuyordu. Ama artık o kadar önemsemiyorum. Sabah kahvaltısıni yaptırıyorum, akşam yemegindede yemesi gerekenleri yiyor, öyle olunca beslenmesini bitirdi bitirmedi diye telaş etmiyorum. Genelde poğaça yapıp koyuyorum, bazen bir parça ekmek ve birkaç çeşitte kahvaltılık. Mutlaka bir çeşit meyve. Meyveyi yiyip bitiriyor, ama diğerlerini canı ne kadar isterse o kadar. Tamamını geri getirdigi bile oluyor.Arkadaşlar 5. Sınıfa giden bir oğlum var sabah 9 aksam 4 buçuk arası okulda olacak çok yemek seçen zayıf bir çocuk öğlenleri eve gelmek istemiyor yanıma birşeyler ver diyo ara öğünlerde kek börek poğaça kuruyemiş ve meyve koycam ama özellikle öğlen için neler hazırlamalıyım bazı öğlenler eve gelir ama çoğu zaman gelmek istemeyecek yoğurt peynir ayran ağzına sürmez süt içer tost sertleşiyor diye yemiyor bana pratik doyurucu menüler söylemisiniz siz neler koyuyosunuz beslenme olarak
Evet bende eve gelmesi taraftariyim böyle bolersek iyi olur en azından sulu yemek yer salata yerAslında yakınsa eve gelse daha sağlıklı beslenir
3 gün gelme sartı 2 gün de okulda yeme şartı koyun
Kek börek hergün hergün hem zor olur hem de sağlıklı olmaz
Ton balıklı sandviç
Ekmek arası köfte
Krep
Ispanaklı muffin
Ama işte sanki hep hamur işi gibi
Eve gelse çorbası olur sebze yemeği eti salatası mis gibi sağlıklı beslenir
Ya aslında okulda süresi uzun olmasa takilmiycam ama bütün gün okulda olacak bir de çok zayıf benim oğlum aklım kalsın istemiyorumBeslenme mevzusu beni de çok strese sokuyordu. Ama artık o kadar önemsemiyorum. Sabah kahvaltısıni yaptırıyorum, akşam yemegindede yemesi gerekenleri yiyor, öyle olunca beslenmesini bitirdi bitirmedi diye telaş etmiyorum. Genelde poğaça yapıp koyuyorum, bazen bir parça ekmek ve birkaç çeşitte kahvaltılık. Mutlaka bir çeşit meyve. Meyveyi yiyip bitiriyor, ama diğerlerini canı ne kadar isterse o kadar. Tamamını geri getirdigi bile oluyor.
Ben termos aldim aksamdan kalan yemegi koyuyorum. Bazen tavuk, kofte falan yapiyorum sabah makarna ile onu koyuyorum. Salatalik, havuc soyup koyuyorum atisyirmalik. Meyveli kefir yapiyorum ondan koyuyorum. Yesil zeytin seviyor bazen bir kaba 3-4 tane yesil zeytin koyuyorum. Muz kurtaricinbence ama benimki muz yemiyor.Evet bende eve gelmesi taraftariyim böyle bolersek iyi olur en azından sulu yemek yer salata yer
Bende öğlen için poğaça, tost ,sandviç, makarna salatasi ne varsa onlardan koyuyorum. Pek önemsemiyorum. Akşam nasilsa eve gelince guzelce yemegini yiyorArkadaşlar 5. Sınıfa giden bir oğlum var sabah 9 aksam 4 buçuk arası okulda olacak çok yemek seçen zayıf bir çocuk öğlenleri eve gelmek istemiyor yanıma birşeyler ver diyo ara öğünlerde kek börek poğaça kuruyemiş ve meyve koycam ama özellikle öğlen için neler hazırlamalıyım bazı öğlenler eve gelir ama çoğu zaman gelmek istemeyecek yoğurt peynir ayran ağzına sürmez süt içer tost sertleşiyor diye yemiyor bana pratik doyurucu menüler söylemisiniz siz neler koyuyosunuz beslenme olarak