kızıma okula gitmeden kahvaltısını hazırlarım.öğretmenin verdiği listeye uyarım ama sınıfta sadece kızım uyduğu için listeye diğer çocuklar çikolata kraker cips falan yediklerinden canı çeker diye 1 tane abur cuburda koyarımklava: hiçbiri uymuyor listeye oysaki listenin amacı bütün çocukların aynı şeyi yemesi yani alamayanlar olduğunu düşünürsek okula muz çikolata falan koymak çok yanlış ama malesef getiren var
kızıma okula gitmeden kahvaltısını hazırlarım.öğretmenin verdiği listeye uyarım ama sınıfta sadece kızım uyduğu için listeye diğer çocuklar çikolata kraker cips falan yediklerinden canı çeker diye 1 tane abur cuburda koyarımklava: hiçbiri uymuyor listeye oysaki listenin amacı bütün çocukların aynı şeyi yemesi yani alamayanlar olduğunu düşünürsek okula muz çikolata falan koymak çok yanlış ama malesef getiren var
BENDE OĞLUMUN BESLENMESİNE GENELDE EV YAPIMI YİYECEKLER KOYUYORUMhihoyyyt
tost , ekmek arası köfte, biber dolması, sarma, börek, kurabiyecokacimcoook
ev de yaptığım ayran, katı meyve presinde sıktığım nar, mandalina, havuç, elma suyundan oluşan meyva suyu, ya da cam şişe aldım onun içine süt koyuyorum:lepi:
asla hazır sütlerden, meyve sularından koymamCADIARZUgünlük süt alıp kendim cam şişede hazırlıyorum, neyseki şu ana kadar kırmadı şişeyioğluşum:Saruboceq:sositososito
malesef sınıflarda her öğrencinin gelir düzeyi bir değil bu yüzden liste hazırlanırken mutlaka velilere danışılmalı hatta velilerle ortak belirlenmeli
öğretmenin listeyi hazırlayıp velinin eline tutuşturması ya da eve göndermesi uygun değil
Görümcemiz çocuklarına beslenme listesi verilmiş.Patates kızartması, kuruyemiş, meyve , içecek.Yani bu kadar şeyi çocuklar nasıl yesin.Zaten onlarda yiyemiyor hepsini geri getirip çöpe atıyorlar.Gözlerimle gördüm listeyi inanamadım.Birde kuruyemiş çok tehlikeli bir yiyecek ve çocukların şakalaşarak yiyeceği birşey değil bana göre.
çokom serbest tutuyo öğretmen, aşırı kokulu olmadığı sürece herşeyi koyabiliyoruzhihoyyyt
cimcime 21 arkadaşımız cnm sen neler koyuyosun beslenmesine çok merak ettim:uhm:
ben hergün börek koymuyorum tabideyasakkelime
farklı bişeyler arayışındayım
dediğin gibi çok kilolu obez bi çocuğum yok ama farklı tariflere açığım beslenme konusunda cokacimcoook
börek dediysek 1 dilim koyuyoruz cnm, tepsiyle koymuyorumsositososito
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?