Allah nazarlardan korusun çok tatlılar yalnız bakımı nasıl oluyor, yardım eden birileri var mıdır ağlasalar susturmak bikaç saatlerini alır
O programı bende seyrettim epey bir süre, aldatmalı kısmı seyretmedim ben, izlediğim bölümler karı-kocalı olanlardı.Aklıma "Jon and Kate Plus 8" adlı reality show geldi, yıllar önce çok izlerdim. İkizlerin ardından, altızları olmuş bir aile. Günlük hayatlarını kamera önünde yaşıyorlardı falan. İkizler 6-7, küçükler 3-4 yaşındayken adam karısını aldattı ve program Kate Plus 8 olmuştu. Ne saçma dimi, kadına 8 çocuk doğurt, tüm dünyanın gözü önünde yaşa hayatını sonra kadını boynuzla
Seyrettiğim bir bölümünde adam kameralardan rahatsız olmuştum artık ama karım vazgeçmedi o yüzden ayrıldık gibi birşey söylemişti.Aklıma "Jon and Kate Plus 8" adlı reality show geldi, yıllar önce çok izlerdim. İkizlerin ardından, altızları olmuş bir aile. Günlük hayatlarını kamera önünde yaşıyorlardı falan. İkizler 6-7, küçükler 3-4 yaşındayken adam karısını aldattı ve program Kate Plus 8 olmuştu. Ne saçma dimi, kadına 8 çocuk doğurt, tüm dünyanın gözü önünde yaşa hayatını sonra kadını boynuzla
O programı bende seyrettim epey bir süre, aldatmalı kısmı seyretmedim ben, izlediğim bölümler karı-kocalı olanlardı.
Şok oldum
Bu beşizlerde çok şirin maşallah
Seyrettiğim bir bölümünde adam kameralardan rahatsız olmuştum artık ama karım vazgeçmedi o yüzden ayrıldık gibi birşey söylemişti.
Yalanmıymış
Kate'in eşinin aldattıktan sonraki programını seyretmedim, benim seyrettiğim zamanlar eşiyle birlikteydiler, sonradan ne oldu bilmiyorum izleyememiştim, sinir oldum adamaHee ya Allah'ın sümsük çançinçonu o güzelim karısını aldatıp, kazandığı paraları başka kadınla yemişti, o adamdan beklemezdim, somurtkan bi tipti ama sünepe bi hali vardı8 çocukla kadını tek bırakmıştı. Yine TLC'de Kate tek başına iken devam ediyordu, onları görmedin sanırım. Güçlü kadınmış vallahi.
Yani eğer öyleyse boyu devrilsinYani ben aldattı diye duymuştum hatta Kate Plus 8'de mevzusu geçmişti sanki. Aldattığı kadınla da fotosu vardı.
Bilemem tabi, bence de tüm gün kameralar, insan hayattan bezer, zaten iyi para kazanmışlardı yani. Çocukların psikolojisini düşünemiyorum bile. Düşünsene onlar için evde kameralar olması normal, doğdukları andan beri kamera ile yaşadılar.
Kate'in eşinin aldattıktan sonraki programını seyretmedim, benim seyrettiğim zamanlar eşiyle birlikteydiler, sonradan ne oldu bilmiyorum izleyememiştim, sinir oldum adamaKate çok güzel bir kadındı, zaten programın yıldızı da Kate ve çocuklardı, ne yapsın millet o adamı
Adam oprah' da konuştu. Sanki aldatmadım gibilerinden konuştu. Gerçi kim aldattım der de :)Aklıma "Jon and Kate Plus 8" adlı reality show geldi, yıllar önce çok izlerdim. İkizlerin ardından, altızları olmuş bir aile. Günlük hayatlarını kamera önünde yaşıyorlardı falan. İkizler 6-7, küçükler 3-4 yaşındayken adam karısını aldattı ve program Kate Plus 8 olmuştu. Ne saçma dimi, kadına 8 çocuk doğurt, tüm dünyanın gözü önünde yaşa hayatını sonra kadını boynuzla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?