Beşinci Mevsim

Topiğinizin neşesi geldiiiiiiii hu huuuuu
Merhabaaaaaa
Günaydınnnnnnn günaydııınnnnnn
Güüüüünnaaayyyydddııınnnnnnn
:KK76: :KK76: :KK76: :KK76:

Migim çok sağ ol kuzum... inşallah bir an önce satılır...hep emlakçılar arıyor ...kiracıyı sık sık rahatsız ederler diye eşim onlarla uğraşmak istemiyor. Ciddi bir ilacı çıkar inşallah.
Senin de gönlüne göre bir yazligin olur inşallah. Gemlik çok göç alan bir ilçe canım... doğası çok güzel denize girilen yerleri çok az...çok da kalabalık bunları göz önünde bulundur.
Meryem canim evle ilgili bilgilerini paylasir misin özelden.

Baloncukum hoş geldin. İlaçlar biraz rahatlattı mi seni...
Ablacım valla daha 3 gün oldu umarm etki ediyordur ama en azndan o saçma kaşınmam geçti çok şükür :KK43:
Dün eşimin kontrolü vardı, onda enfeksiyon geçmiş, ilerleme var
Doktor tedavi verdi 30 ay snra bir daha gidecez %60 bilemedin 70 düzelme olur bence dedi... Hayırlısını diliyorum

Ablacım valla daha 3 gün oldu umarm etki ediyordur ama en azndan o saçma kaşınmam geçti çok şükür :KK43:
Dün eşimin kontrolü vardı, onda enfeksiyon geçmiş, ilerleme var
Doktor tedavi verdi 30 ay snra bir daha gidecez %60 bilemedin 70 düzelme olur bence dedi... Hayırlısını diliyorum
Ben de kaşıntıyı merak ettim. Hamileyken olmustum. Sevindim geçtiğine...Eşinin enfeksiyonu da geçmiş Ohhh Ohhh... Tedavi olduktan sonra tabi geçecek...Doktorlar en uzak ihtimalleri söyler hastasina...hiç belli olmaz 30 aydan önce de güzel haberler alabiliriz. Duaya devam kuzum... :KK60:

Ben de kaşıntıyı merak ettim. Hamileyken olmustum. Sevindim geçtiğine...Eşinin enfeksiyonu da geçmiş Ohhh Ohhh... Tedavi olduktan sonra tabi geçecek...Doktorlar en uzak ihtimalleri söyler hastasina...hiç belli olmaz 30 aydan önce de güzel haberler alabiliriz. Duaya devam kuzum... :KK60:
Ayyy30 yazmışım töbeeeee
Kafayı yeme sebebi :) ablacım 3 ay pardon
Spermler 3 ayda kendini yeniliyor
Ayyt 30 nie yazmışım ben :KK70:

bir kerede siz bana şöyle işveli cilveli günaydın deseniz şaşarım zaten :KK70:
neyse günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn :sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Bugün baş ağrısı ile geçiyor günüm. Gece sahur yaptım sabah ağrı kesici ile iftar ettim. :KK61:
Allah başka dert vermesin. :KK60:Dersim bitti eve geldim kahvemi içiyorum balkonda mis gibi bir hava var...mutfağa dur fotomu atayım sen de gör havanın misliğini :halay:

Günaydın bitanemm.
:KK60: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200: :KK200:
Hayırlı bereketli güzel bir gün geçirirsin inşallah. :dua::dua::dua::dua:
Naparsin tedaviler ne durumda:KK36:
Bugün baş ağrısı ile geçiyor günüm. Gece sahur yaptım sabah ağrı kesici ile iftar ettim. :KK61:
Allah başka dert vermesin. :KK60:Dersim bitti eve geldim kahvemi içiyorum balkonda mis gibi bir hava var...mutfağa dur fotomu atayım sen de gör havanın misliğini :halay:
3 ay sonra gidecez kontrole abla
diliyorum ki bu sefer sonu güzel olsun

oyyy Allah kabul etsin inşallah ablacım
zaten birtek ben geliyorum buraya ben görürüm :KK70:
@MigiMadid bile artık gelmiyor :KK70:

X