- 17 Kasım 2018
- 4.950
- 19.578
Sigara kahve keyfisi yapıyodum acılar eşliğinde dedim iki kk ya takılıp derbederliğin dik alasını yaşayım iyi giderSevinçten deliye dönmüşümdür. Bu kadar çabuk gelecegini hayal dahi edemiyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sigara kahve keyfisi yapıyodum acılar eşliğinde dedim iki kk ya takılıp derbederliğin dik alasını yaşayım iyi giderSevinçten deliye dönmüşümdür. Bu kadar çabuk gelecegini hayal dahi edemiyordum
He bu arada herşey yolunda halbusemkiiSigara kahve keyfisi yapıyodum acılar eşliğinde dedim iki kk ya takılıp derbederliğin dik alasını yaşayım iyi gider
Titredin noldu yüreğin buz kesti...Biz ona rahat batıyo diyoruz kendimi fazla iyi hissediyodum sonra nö nö nöööö dedim titre ve kendine gel geçmişteki kötü anıları hatırla dedim
Etiketi şakkkk diye yedin girer girmezSigara kahve keyfisi yapıyodum acılar eşliğinde dedim iki kk ya takılıp derbederliğin dik alasını yaşayım iyi gider
Allah'ım Allah'ımHe bu arada herşey yolunda halbusemkii
Diğer elemanlar nerdeyse maşallah mutfaktada sohbetlerine doyum olmuyo yatmadan baloncuktan ne haber onu da söylede öyle git bebişim .Etiketi şakkkk diye yedin girer girmez
Diğer elemanlar etkisiz eleman...ben onlari yalayıp yutan eleman...Diğer elemanlar nerdeyse maşallah mutfaktada sohbetlerine doyum olmuyo yatmadan baloncuktan ne haber onu da söylede öyle git bebişim .
Ay abla altı olduğuna eminmisin sanki beş aylık olması gerekiyoDiğer elemanlar etkisiz eleman...ben onlari yalayıp yutan eleman...
Baloncuk iyi bebe iyi...tam tetkik için randevu alacaktı ...her daim selam söylüyor sana diğer soranlara ...toptan vereyim... Altı aylık oldu bebemiz...
Ne demek tatlım o benim aslî görevim ayrıca yine muhteşemdiiiiAblacığıni unutmayıp kurabiyesini ziyaret etmişsin çok mutlu oldum canım... Ayaklarına ellerine sağlık. Teşekkür ederim bitanem
Tamam minişkom hadi yat uyu zımba gibi uyan seni çooooook seviyorum bebişim iyi geceler ayrıca teşekkür ederim herşey içinLilim yarın nöbetim var tatlım...
Sayfamız biraz şenlendi bu gece
Çok öpüyorum seni. İyi geceler. Kalbini ruhunu beynini olumsuz her şeyden uzak tut...ben onları da çok seviyorum tıpkı sen gibi
Altı olacam demiş belki bir iki hafta vardı bilmiyorum ki... özellikle sordum öyle dedi. Sanırım doğunca gelecek. İsim konusunu netlestirelim hiç aklıma gelmedi. Caymaz heraldeAy abla altı olduğuna eminmisin sanki beş aylık olması gerekiyo
Maşallah herşey yolunda yani,buralara bebek doğunca mı gelecekmiş hele bi söyleyiversin bide isim konusunda cayma yok demiii valla kimliğine bakarım
Allah rahatlık versin. Rica ederim naptım ki...enerjine kurban olurum senin gittiğin her yere ışık saçıyorsun.Tamam minişkom hadi yat uyu zımba gibi uyan seni çooooook seviyorum bebişim iyi geceler ayrıca teşekkür ederim herşey için
Allah rahatlık versin. Rica ederim naptım ki...enerjine kurban olurum senin gittiğin her yere ışık saçıyorsun.
Olma mıValla hayalimde fıstık gibi bir hatun beliriyor Emmayi her görüşümde...
Dertlere takılmamak lazım bak ne güzel unutmuşsun bile. Kalıcı değil onlar...bugünün kıymetini bilmek lazım emmacim...Var mı planında bahar temizliği
Hayat yolculuğunda ne kadar az yük o kadar hafiflikOlma mı
Var tabii
Baslamisim bile önceden manevi bahar temizligine
Amin.Hayat yolculuğunda ne kadar az yük o kadar hafiflik
Kolay gelsin canım
Musmutlu heyecan dolu bol sürprizli güzel bir gün gecirmeni dilerim.