- 19 Kasım 2019
- 53.598
- 136.095
aaa ne demek iyi bizi saymıyormusunheee iyi o zaman
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aaa ne demek iyi bizi saymıyormusunheee iyi o zaman
aaa ne demek iyi bizi saymıyormusun
yaaaaaaaaaa çok teşekkür ederimmmmmmmmmmmmaşk olsun öyle demek istemedim tabi ki.. o olmayınca azz muhabbet çeviriyorsunuz (kıskanç smile)
sen hep aklımdasın inan aynı zamanda da duamdasın cnm
Hoş geldin migi sultanselam:)
iyiym ablacim sen nasılsın işler yoğun. bitirme çabasindayim . hiç kafami dahi kaldiramiyorum..Hoş geldin migi sultan
Naber kuzu
yaaaa benim canım ablammmmBal0ncuk
Bir öğretmen okula balonlar getirmiş ve çocuklara isimlerini yazıp şişirmelerini söylemiş.
Sonra koridora balonları karışık atmış ve çocuklara 5 dakika vermiş kendi isimlerini bulmaları için. Vakit bitmiş ama kimse kendi balonunu bulamamış.
Sonra en yakın balonu alıp sahibini bulmalarını söylemiş ve 2 dakika bile sürmemiş ve herkesin balonu elinde.
Sonra öğretmen demiş ki:
Balonlar mutluluk gibidir, sadece kendin için ararsan bulamazsın ama herkes birbirinin mutluluğu için uğraşırsa kendi mutluluğunu da bulur.
Mutlu kalın dostlar
Mutluluğun daim olsun canım. Endişeye yer yok hayatimizda sonuca kitlenecegiz hedefe ulaşacağız.yaaaa benim canım ablammmm
benimde eşim ne zaman beni kararsız görse (bilir kararsızlık benm için ölümden beterdir) balon alır getirir
balonlar mutluluk verir
Yaaa maşallah ne tatlısınızyaaaa benim canım ablammmm
benimde eşim ne zaman beni kararsız görse (bilir kararsızlık benm için ölümden beterdir) balon alır getirir
balonlar mutluluk verir
Heppsini yapabilmek isterdim. Dünümü ne kadar da çok düşünüp bugünümü mahvediyorummalesef. 3 tık anca çıkar benden :)
Merhaba delidivaneHeppsini yapabilmek isterdim. Dünümü ne kadar da çok düşünüp bugünümü mahvediyorummalesef. 3 tık anca çıkar benden :)
İnşallah abla :) Ben yine zayıflamak istiyorum baya fazlam var.Bugün başlıyorum kendi kendime. Bu sefer başarmak istiyorumMerhaba delidivane
Kontrol bizde olsun tiklarimiz gün geçtikçe artacaktır buna eminim. geçmişi bırakıp ozgurleselim.
Kendin için aldığın kararlara sahip çık elinden geleni yap. Tebrik ederim seni...yavaş yavaş aldığın bu kiloları birden vermek zor kendine zaman tanı...giden her gram kârdır ümitsizliğe düştüğün anda buraya koş gel...Desteksiz olmaz biz de arkadaşlarımızdan yardım aldık. Beni de haberdar et. Ucukkacik diye bir arkadaş vardı acaba o sen misin ...İnşallah abla :) Ben yine zayıflamak istiyorum baya fazlam var.Bugün başlıyorum kendi kendime. Bu sefer başarmak istiyorum