- 16 Mart 2008
- 45.457
- 220.883
Tatlım özlemlerim dağ olduGünaydın
Ne güzel oldu , ne hoş oldu böyle.. çok ama çok sevindim elhanım...
Hepinizi çok özledim ve çok seviyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tatlım özlemlerim dağ olduGünaydın
Ne güzel oldu , ne hoş oldu böyle.. çok ama çok sevindim elhanım...
Hepinizi çok özledim ve çok seviyorum
Arkadaşlar merhaba ben çoğunuzu unutmuş olabilirim nick olarak ama eminim hemen hatirliycam
Zukkum bu sensin demi, içime ilk sen doğdun inşallah sensindirArkadaşlar merhaba ben çoğunuzu unutmuş olabilirim nick olarak ama eminim hemen hatirliycam
Eveeett beniiim liliiii nasılsın canımZukkum bu sensin demi, içime ilk sen doğdun inşallah sensindir
Ayyyy delleniyodum mutfakta da görünce ahada zukkum değil bu dedim merhabaaaa canıııım sen nerelerdesin çooook özledik sonra unuttuk tabi şaka şaka ilk baştaki sıklıkta olmasan davalla arada aklıma geliyodunEveeett beniiim liliiii nasılsın canım
İlk içe doğan doğrudurZukkum bu sensin demi, içime ilk sen doğdun inşallah sensindir
Ahhhh neredeyim bende bilmiyorum ki valla yakan yok bende unuttum ama ablamın beni silkeleyen mesajı ile kendime geldimAyyyy delleniyodum mutfakta da görünce ahada zukkum değil bu dedim merhabaaaa canıııım sen nerelerdesin çooook özledik sonra unuttuk tabi şaka şaka ilk baştaki sıklıkta olmasan davalla arada aklıma geliyodun
Kesssinlikleeeİlk içe doğan doğrudur
İkinci sürprizi de söylesene liliyeKesssinlikleee
Hamileeeİkinci sürprizi de söylesene liliye
Buda doğrumuHamileee
Eveeet koca popolu bir hamileeeeBuda doğrumu
Nazara geleceksin lilim..hep mi nokta atışıHamileee
Ben harikayım dimi kızım şapşiğim bişey yapınca ben harikayım dimi anne diyoNazara geleceksin lilim..hep mi nokta atışı
Harikalar diyarimsin senBen harikayım dimi kızım şapşiğim bişey yapınca ben harikayım dimi anne diyo