"R" ye gelmiyoz canıııımPrenses lilim
Bana kıyamazsnz hiç biriniz"R" ye gelmiyoz canıııım
Herkesler duysun görsün bilsin bu balon(cuk) bana ruhu en yaşlı sensin dedi
Sabahtan akşama kadar benle laylaylom ama içi geçmiş dedi, sizlere havale ediyorumElhan
YENA mavimli sonundaoldu Kmsl Hnd ISILDURU Bulamiyorum oynakbasi34 şimdilik bukadar geldi aklıma burdan
Küçük ama dil papuçBana kıyamazsnz hiç biriniz
Küçüküm ben
Küçük ama dil papuç
Yaaa ne kdar tatlısınız ya
Allah kabuk etsin ablacım
Abla mıııı yok teyze de, O kaç yaşında haberin var mı ????
oynakbasi34 Banuşkoooooom hoşgeldin canım nasılsın, vallahi çok özlettin kendini ❤❤❤❤ herşey yolundadır umarım. Gelse de uzun uzun gününü yazsa çok özledik diyoduk seni gördüğüme çok sevindim canım.
Allah kabul etsin
Bana kıyamazsnz hiç biriniz
Küçüküm ben
Neyseki bana kıyamayan varAminnnn canım ♡ Cumlemizin
Kız nerden bilsin benim geceleri saymadigimi ve aslında 20 yaşında olduğumu
Benim ufaklık bile yaşımı sorunca tabiki 19 geceleri saymiyorsun ki diyordu bir ara
40im çıktıAma ne demişler kadınlar şarap gibidir sene geçtikçe değeri artar
Valla bende sizleri özledimŞu korona dan aklım gitti ilk 2 hafta temizlik yapacağım diye Şimdi artık alıştım dışarı cikmadigim için de daha iyiyim
Evde çocuklar ve eşim de olunca fırsat bulamamistim ama sağ olsun Elhancigim tuttu elimden kız gel dedi
Anammmm yirim seni beni
Kız benim kalbim de kendim gibi pufuduk kimseyi yemem ( aç olsam da)
Banu hosgeldin nerelerdesin nasilsin görüsmeyeli? Nickini görünce bir mutlu oldum.Kızlar nereye kayboldunuz
Neyse Aksam yemegi sonrası ailecek kuran okuyacagiz ♡ Sizlere de dua eder geç saatte damlarim ben
Bana da dua etmeyi ihmal etmeyinkocama şöyle bol kazançlı bir iş tabi korona önce bir bitsin de
Banu hosgeldin nerelerdesin nasilsin görüsmeyeli? Nickini görünce bir mutlu oldum.
banu abla nasılsınSelamın aleyküm kizlarrrr ♡♡♡♡
Herkese hayırlı sabahlar
Gece bir türlü yatmak bilmeyince sabah da geç uyaniyoruz maalesef
Onuda ufak ufak düzene sokmam lazım
Umarım bugün hepimiz için çok daha güzel geçer ♡
Şükür bugün omuzlarim çok daha iyiUmarım bir kaç güne tamamen geçer de bende daha rahat hareket ederim ♡
Hoşbulduk canım ♡
Korona virüs maduru olarak eve tikilip kaldık ailecekeşim o süreçten hemen önce işsiz kaldı ama biz tabi şu anda iyiki diyoruz yoksa her An ya hasta olursa diye tedirgin olacaktık
1 aydır evdeyiz ve tabi hiç iş bitmiyor öyle oluncaçok sıkı diyet tabi yalan oluyor ama şükür Kilo almadım daha fazla
Bakalım bende biraz daha dikkat edip bari şu zorunlu karantina süreci bitene kadar az da olsa eksi görmüş olmak istiyorum
İnan benimde hep aklıma geldiniz de sağ olsun eşim ve çocuklardan fırsat olmuyor
Bende sizleri gördüğüme çok sevindim ♡ inşallah bundan sonra daha sık görüşürüz ♡
banu abla nasılsın
İyiyim abla teşekkür ederimÇok geç oldu ama şükür iyiyim
Senin nasıl geçti bakalım günün ♡
Ben bugün kızın ödevleri fazlaca olunca ( Öğretmen sağ olsun bizi de dahil etti ) akşam yemeği saatine kadar onunla boğuştum
Birde benim büyük kız nette dua ve hatun zinciri yapan bir sayfaya den gelmişkendi salavat zincirine dahil olmuş bana da Anne Hatime de katılmak istermisin dedi her hafta ne kadar katılım olursa okadar hatim ♡ ona da dahil olup bir cüz ustelendim ♡ nasılsa bol bol boş vakit var bari manevi yöne de biraz daha ağırlık vereyim dedim ♡
İyiyim abla teşekkür ederim
Manevi anlamda kendi kendini öyle yönlendirmesi ne güzel
ALLAH bağışlasn abla
Aynen bende sasirdim ne kdr negatif konusmus ben 17 18 yasmdan beri pko oldgmu biliyordum hicbir zaman hamile kalamazsin denmedi 22 yasnda evlendim 26 yasmda bebek dusundk pko ile hemen olmaz bukdr zaman da dusunmedgmzz icin 6 ay 1 sene bekleme dedim heveslenme dedm esim o baslsdi hamilesinde hamilesin diye ana baktimki hamileyim ... 45 50 gunde regl olurdum bideama pko gebeliğe engel değilki... pkolular gayet gebe kalabiliyorlar... ilginç bir doktormuşresmen demorilize
Çayım güzel kuzum benim.Yaaa ne guzelll dostluklar varmis burada okudumda 2 gundurki sayfalarinizi ...
Elhan ablamin sayfasinda onun gbi yuregi guzel insanlar olacaaktiii tabiikii ne sandimdiii
Baloncukum bu şarkıyı mizahşorlerde benim için paylaşır mısın rica etsem ....please