- 6 Şubat 2018
- 11.205
- 14.571
- 298
- Konu Sahibi Safsarisin
Bebeklerde besin alerjisi nasil anlaşılır? Bebeğinde besin alerjisi olanlar nasil tanı kondu bebeğinize ve nasil bir yol izlerdiniz. Emzirme döneminde falan .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Afedersiniz bu kaka olayını biraz detaylı yazabilir mısınız internetten görsellere de baktim ama anlayamadım rengi yeşil imsi demişler kanlı demişler . Bebegimin makat bölgesinde kızarıklık var. Kakada sadece 2 kez mukus gibi gördüm. Kan yoktu. Vücudunda herhangi bir alerji belirtisi de yok. Çok gazlı bir bebekte degil gazini çıkarıyor ama duyuyorum. Kafama cok takıldı ben ilk pişik tarzı bisey zannettim pişik önleyici kremi degistirdim biraz düzeldi hatta geçti simdi yine olmuş ya bu makatta kızarıklık alerji belirtisi yaziyor .Gürültülü kaka
Bol gaz
Mukuslu kanlı kaka
=
Süt alerjisi
Merhabalar. Çok teşekkür ederim. Benim oğlum 45 günlük sadece anne sütü ile besleniyor. Kaka rengi altın sarısı bazen açık sarı pütürlü. Bir ara turuncumsu oldu. Ama dediler ki yediğine içtiğine göre rengi degisir. Kusma olayi da oldu ama benim süt cok tazyikli sağınca fark ettim ve memede ağlıyordu tek meme cok tazyikli. Bir ara onu emmek istemiyordu bende emzirme pozisyonu degistirdim ve cok guzel bi sekilde emdi cok şükür. Suan bu sorunlar kalmadı. Sanırım süt düzene girdi. Kusma da kalmadı cok şükür. Benim ilk cocugum biraz tecrubesizim cocuk hik dese bisey oldu sanıyorum. Öyleyse alerji için suphelenmeyim yazik ya Tamam i kan mıydı gecmis olsun size de peki düzeldi mi kızınız? makattaki kızarıklık neden olabilir peki acaba ne sürsem mustela kullanıyorum suanda. Barrier cream.Merhaba. Detay sormuşsunuz diye vereyim dedim. Kanlı kaka derken bir damla kan da değil bahsedilen, bez komple kan oluyor ve aşırı mukus oluyor yani mukussuz kaka yapamıyor zaten. Benim kızım 2aylıkken teşhis kondu. Yüzünde vücudunda komple döküntü vardı ayrıca karnı taş gibiydi, devamlı sancısı vardı... Bir de fışkırır şekilde kusuyordu devamlı
Çok normal, hala acemiliği vardır anneliğin. Bir süre sonra özgüvenle birlikte en iyi sizin bildiğinizi fark edeceksiniz olanı biteni, bebeğinizin tüm ihtiyaçlarınıMerhabalar. Çok teşekkür ederim. Benim oğlum 45 günlük sadece anne sütü ile besleniyor. Kaka rengi altın sarısı bazen açık sarı pütürlü. Bir ara turuncumsu oldu. Ama dediler ki yediğine içtiğine göre rengi degisir. Kusma olayi da oldu ama benim süt cok tazyikli sağınca fark ettim ve memede ağlıyordu tek meme cok tazyikli. Bir ara onu emmek istemiyordu bende emzirme pozisyonu degistirdim ve cok guzel bi sekilde emdi cok şükür. Suan bu sorunlar kalmadı. Sanırım süt düzene girdi. Kusma da kalmadı cok şükür. Benim ilk cocugum biraz tecrubesizim cocuk hik dese bisey oldu sanıyorum. Öyleyse alerji için suphelenmeyim yazik ya Tamam i kan mıydı gecmis olsun size de peki düzeldi mi kızınız? makattaki kızarıklık neden olabilir peki acaba ne sürsem mustela kullanıyorum suanda. Barrier cream.
Çok iyi. Benim arkadaşta artik diyet yapmıyor ama cocugu hala yapiyor sanirim ve emiyor cocuk 13 aylik o süt ürünleri diyeti zorlamadı mi sizi ya. Sanırım dana eti de yenmiyor bu diyette. Sütümü her gün sağıyorum. Çünkü bir ilacı süte karıştırıp veriyorum. O zaman öyle yapayım su ihtiyacı karşıladığını bilmiyordum. Teşekkür ederim. Doktora mesaj attim 5 gün trovozol krem sür geçmezse getirin dedi kızarıklık icin.Çok normal, hala acemiliği vardır anneliğin. Bir süre sonra özgüvenle birlikte en iyi sizin bildiğinizi fark edeceksiniz olanı biteni, bebeğinizin tüm ihtiyaçlarını
Barrier krem pişik önleyici olarak geçiyor ama sık kullanmamak lazım yine de. Bizde en çok becutan bademli pişik kremi iyi geliyor pişiklerde kullanıyorum sadece.
Havalar sıcak, kaka yaptığında poposunu yıkayabilirsiniz, muslin örtüyle kurutup bezini öyle takın kaka yaptıktan sonra.
Bence de alerjiden şüphelenmenize gerek yok çok şükür. Alerji hem emerken hem de ek gıdaya geçerken çok zorluyor bebeği. Ben çok çok katı bir süt ve süt ürünleri diyeti yaptım, elhamdulillah geçti. 13aylıkken diyeti açtık adım adım. Şimdi kızım 21aylık
Ufak bir ekleme tazyik için yapayım. Ön sütten azıcık sağarsanız daha az tazyikli olur bebeğinizin emdiği süt. Çok sağıp bitirmeyin yine de ön sütü, su ihtiyacını karşılıyor çünkü o da.
Fotoğrafını attınız mı kızarıklığın?Doktorunuzla iletişim halindeyseniz çok iyi. Geçirecektir travazol zaten merak etmeyin.Çok iyi. Benim arkadaşta artik diyet yapmıyor ama cocugu hala yapiyor sanirim ve emiyor cocuk 13 aylik o süt ürünleri diyeti zorlamadı mi sizi ya. Sanırım dana eti de yenmiyor bu diyette. Sütümü her gün sağıyorum. Çünkü bir ilacı süte karıştırıp veriyorum. O zaman öyle yapayım su ihtiyacı karşıladığını bilmiyordum. Teşekkür ederim. Doktora mesaj attim 5 gün trovozol krem sür geçmezse getirin dedi kızarıklık icin.
Evet evet attım. Insallah gecer. Hepimizin çocukları sağlıklı olsun sıhhatli olsun inşallahFotoğrafını attınız mı kızarıklığın?Doktorunuzla iletişim halindeyseniz çok iyi. Geçirecektir travazol zaten merak etmeyin.
Tabi direkt bebeğe başlamıyor zaten süt diyetini açarken. Önce emziren anne yavaş yavaş açıyor diyeti. Çok detay vermeye uğraşmayalım baya uzun, meşakkatli bir süreç. İhtiyacınız olmasın inşallah sizin de arkadaşınıza da geçmiş olsun, kolaylıklar dilerim.
Ateş var mı? Bir de ishal gibi mi, günde kaç kere yapıyor?böyle yeşil ve kokulu kaka aynı zamanda kokulu gaz çıkarma besin alerjisi işareti olabilir