- 30 Aralık 2021
- 23
- 5
- 29
-
- Konu Sahibi Hayat uygun
Bence özellikle beşikte fiyata takılmayın bebeğin rahat etmesi önemli iki gün kullanıp bozulması daha kötü. Birde ilerde çocuk sayısı artarsa kullanım açısından ben park beşikleri öneririm. Yani bende şuan hamileyim almadm ama park beşik alçak onda karar kıldım. Kullanan anneler öneriyor katlanması oyun alani yaratması vs. Çok özelliği varmisMerhaba bayanlar ben beşik konusunda çok kararsız kaldım anne yani ahşap olan 2 bin TL diğeri ise 600 eşime sorarsak uygun olanı alıp kalan parayla başka ihtiyaçları almak ama bende bebek için ve uzun kullanım için hangisi daha iyi olursa onu almak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok bebeğe oda yapmiycam sadece yatak odamda bir beşiği olacak ama hangisi daha kullanışlı oluyor bilginiz var mı ?
Eki Görüntüle 3058957 Eki Görüntüle 3058959
Canım alttaki kahverengi olanı 6 aylıktan sonra kıllanman zor üsttekini daha uzun süre kullanabilirsiniz ve daha sağlam olur diyerinin canlı hâlini gören biri olur bebek hareketlenmeye başladıktan sonra onda biraz olur alttakinde park yatakta düşünebilirsiniz 5 yaşına kadar yatmasına uygun büyüklükte ve fiyatları da çok iyi bende olunca oda yapmayacağım için Park yatak almak istiyorumMerhaba bayanlar ben beşik konusunda çok kararsız kaldım anne yani ahşap olan 2 bin TL diğeri ise 600 eşime sorarsak uygun olanı alıp kalan parayla başka ihtiyaçları almak ama bende bebek için ve uzun kullanım için hangisi daha iyi olursa onu almak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok bebeğe oda yapmiycam sadece yatak odamda bir beşiği olacak ama hangisi daha kullanışlı oluyor bilginiz var mı ?
Pardon Park beşik yazmışım galiba o Park değil sadece sallanıyor pek bilgim yok beşik hakkında ama iç genişliği 85x45 ve kolay taşıma özelliği sallanma özelliği var başka bişey yazmıyor Park beşik olarak geçmiyor sanırımBence özellikle beşikte fiyata takılmayın bebeğin rahat etmesi önemli iki gün kullanıp bozulması daha kötü. Birde ilerde çocuk sayısı artarsa kullanım açısından ben park beşikleri öneririm. Yani bende şuan hamileyim almadm ama park beşik alçak onda karar kıldım. Kullanan anneler öneriyor katlanması oyun alani yaratması vs. Çok özelliği varmis
Park yatak benim attığım büyüğü oluyor sanırım bunun özelliklerinde yazmıyor ahşap olanı ne kadarkullana bilirim sizceCanım alttaki kahverengi olanı 6 aylıktan sonra kıllanman zor üsttekini daha uzun süre kullanabilirsiniz ve daha sağlam olur diyerinin canlı hâlini gören biri olur bebek hareketlenmeye başladıktan sonra onda biraz olur alttakinde park yatakta düşünebilirsiniz 5 yaşına kadar yatmasına uygun büyüklükte ve fiyatları da çok iyi bende olunca oda yapmayacağım için Park yatak almak istiyorum
Onlarda en 3 yaşına kadar kullanılıyorPark yatak benim attığım büyüğü oluyor sanırım bunun özelliklerinde yazmıyor ahşap olanı ne kadarkullana bilirim sizce
İnternete yazıp bakarsan daha ayrıntılı anlatımı var canm şimdi ben burda hepsini sayamiyorum daha çok erken bana ama canlı gözüm görerek de baktm ben ilerleyen haftalarda almayı düşünüyorum. Kullanışlılığı açısından iyi ilklerde bende sen gibi ahşap besip düşünmüştüm ama çok kullanışlı değil dediler bunun katlama özelliği vs de var yatılı bir yere gittiğinde goturebilirsin. Dediğim gibi ayrıntılı anlatımını internetten bakarak görebilirsin. Tercih senin tabikiPardon Park beşik yazmışım galiba o Park değil sadece sallanıyor pek bilgim yok beşik hakkında ama iç genişliği 85x45 ve kolay taşıma özelliği sallanma özelliği var başka bişey yazmıyor Park beşik olarak geçmiyor sanırım
Onlarda en 3 yaşına kadar kullanılıyor
Peki teşekkür ederimİnternete yazıp bakarsan daha ayrıntılı anlatımı var canm şimdi ben burda hepsini sayamiyorum daha çok erken bana ama canlı gözüm görerek de baktm ben ilerleyen haftalarda almayı düşünüyorum. Kullanışlılığı açısından iyi ilklerde bende sen gibi ahşap besip düşünmüştüm ama çok kullanışlı değil dediler bunun katlama özelliği vs de var yatılı bir yere gittiğinde goturebilirsin. Dediğim gibi ayrıntılı anlatımını internetten bakarak görebilirsin. Tercih senin tabiki
Bu ahşabın beyazı var bizde. Şu an 2,5 yaşında, onda yatıyor. Diğerini çok kısa süre kullanırsınız. Bence bu taşınma-katlanma olayına çok da takılmayın. Ben çevremde hiç görmedim bebeğin beşiğini katlayıp yatılı misafirliğe giden. Çok sık yatılı kaldığım oldu annemde. Evde beşiğinde de olsa sık uyanıyordu zaten, başka evde de değişen bir şey olmadı.Park yatak benim attığım büyüğü oluyor sanırım bunun özelliklerinde yazmıyor ahşap olanı ne kadarkullana bilirim sizce
Ben bu ahşap beşikten aldım şu an için çok memnunum. Sezeryan olduğum için derin olan beşik çok zorlayıcı olurdu bebeği alıp koyarken. Ben ahşap beşiği tavsiye ederim fiyatina bakmadan alın benceMerhaba bayanlar ben beşik konusunda çok kararsız kaldım anne yani ahşap olan 2 bin TL diğeri ise 600 eşime sorarsak uygun olanı alıp kalan parayla başka ihtiyaçları almak ama bende bebek için ve uzun kullanım için hangisi daha iyi olursa onu almak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok bebeğe oda yapmiycam sadece yatak odamda bir beşiği olacak ama hangisi daha kullanışlı oluyor bilginiz var mı ?
Meraba aynı sorun bendede var almadık daha bizde kararszm ama alttaki dedikleri gibi 6 aya kadar filan kullanır sanırm park beşiği birisi daha önerdi ama ahşap da çok sağlam ve kullanışlı bana kalırsa sen aldın mı peki ?Merhaba bayanlar ben beşik konusunda çok kararsız kaldım anne yani ahşap olan 2 bin TL diğeri ise 600 eşime sorarsak uygun olanı alıp kalan parayla başka ihtiyaçları almak ama bende bebek için ve uzun kullanım için hangisi daha iyi olursa onu almak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok bebeğe oda yapmiycam sadece yatak odamda bir beşiği olacak ama hangisi daha kullanışlı oluyor bilginiz var mı ?
Merhaba iki cocugumu da odamda park yatakta büyüttüm cok kullanıslı.Ahsap besik düsünmezdim ben.Merhaba bayanlar ben beşik konusunda çok kararsız kaldım anne yani ahşap olan 2 bin TL diğeri ise 600 eşime sorarsak uygun olanı alıp kalan parayla başka ihtiyaçları almak ama bende bebek için ve uzun kullanım için hangisi daha iyi olursa onu almak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok bebeğe oda yapmiycam sadece yatak odamda bir beşiği olacak ama hangisi daha kullanışlı oluyor bilginiz var mı ?
Bende üsttekinden var ama şimdiki aklım olsa park yatak alırdım kesinlikle. Sonradan park yatak da almak zorunda kaldık, seyahat gezmeler vs derken lazım oldu. alttaki beşiği çok kısa süre kullanabilirsiniz bence öyle birşey almayın, park yatak alınMerhaba bayanlar ben beşik konusunda çok kararsız kaldım anne yani ahşap olan 2 bin TL diğeri ise 600 eşime sorarsak uygun olanı alıp kalan parayla başka ihtiyaçları almak ama bende bebek için ve uzun kullanım için hangisi daha iyi olursa onu almak istiyorum ama bu konuda hiç bir bilgim yok bebeğe oda yapmiycam sadece yatak odamda bir beşiği olacak ama hangisi daha kullanışlı oluyor bilginiz var mı ?