Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu modeli kuzenimin cocugu 7 ayliga kadar kullandi gereksiz pahali sifiri. 2. Elde letgo yada dolaptan alabilirsiniz ama park yatak daha kullanisli. Buyuyene kadar yukarda kullaniyosun buyudukce asagi iniyor. Gunduz orda otursun oynasin. Ben suan park yatak alicam kendi cocuguma.Arkadaşlar anne yanı beşik olarak Chicco markasının beğendim. Kullananlar acaba yorum yapabilir misin ? Kaç aylığa kadar kullandınız? Ürünü en uygun nerden ya da uygun alabileceğimiz bir tarih var mı ? Eki Görüntüle 2592461
Park yataklar derin değilki.. hem kademe kademe oluyor.. onlar kendiliğinden tutup kalktığı zamanlar kademe kademe indiriliyor.. hem böylelikle düşmemiş oluyor yataktan..Park yataklar çok derin ben sevmiyorum, bu model güzelmiş...
bu urun 4-5 ayliktan sonra kullanilmaz cunku bebekler buyuyor donmeye basliyor.park yatak kullaniyoruz dogdugundan beri.1.5 yasinda oglum.8-9 aylik olana kadar ust kademede yatirdik.sonrasinda altta yatiyor.ayrica kendisi girip cikabiliyor kapisi var fermuarli.kraft joy park yatak tabsiye ederim.Arkadaşlar anne yanı beşik olarak Chicco markasının beğendim. Kullananlar acaba yorum yapabilir misin ? Kaç aylığa kadar kullandınız? Ürünü en uygun nerden ya da uygun alabileceğimiz bir tarih var mı ? Eki Görüntüle 2592461
Kademeli olduğunu bilmiyordum, o zaman kullanışlı olabilir...Park yataklar derin değilki.. hem kademe kademe oluyor.. onlar kendiliğinden tutup kalktığı zamanlar kademe kademe indiriliyor.. hem böylelikle düşmemiş oluyor yataktan..
Bu ana dizi nasıl?Bu modeli kuzenimin cocugu 7 ayliga kadar kullandi gereksiz pahali sifiri. 2. Elde letgo yada dolaptan alabilirsiniz ama park yatak daha kullanisli. Buyuyene kadar yukarda kullaniyosun buyudukce asagi iniyor. Gunduz orda otursun oynasin. Ben suan park yatak alicam kendi cocuguma.
Bunun elektronigini aldim annemde kaldiginda kullansinlar diye ama surekli yatma konusunda yatmaz bi sure sonra kullanmaz zaten.Bu ana dizi nasıl?Eki Görüntüle 2601398 Eki Görüntüle 2601398
SağollBunun elektronigini aldim annemde kaldiginda kullansinlar diye ama surekli yatma konusunda yatmaz bi sure sonra kullanmaz zaten.
Alma cok pişmanım 9 aya kadar kullanabildim dünyanın parası. Oğlum içine sığmayınca oda değiştirmessi gerektii ama kusan reflü bi bebek ve ben hala odasında yatıramıyorum. Sonuc; oğlumla oturma odasında koltuklarda uyuyoruzArkadaşlar anne yanı beşik olarak Chicco markasının beğendim. Kullananlar acaba yorum yapabilir misin ? Kaç aylığa kadar kullandınız? Ürünü en uygun nerden ya da uygun alabileceğimiz bir tarih var mı ? Eki Görüntüle 2592461
Çok teşekkür ederim iyi zamanda yazdınız artık almaya kararlaştırıyordumAlma cok pişmanım 9 aya kadar kullanabildim dünyanın parası. Oğlum içine sığmayınca oda değiştirmessi gerektii ama kusan reflü bi bebek ve ben hala odasında yatıramıyorum. Sonuc; oğlumla oturma odasında koltuklarda uyuyoruz