Hoşbuldum ablacım teşekkür ediyorumEllerine emeğine sağlık canım çok güzel olmuş
Aramıza hoş geldin
Yarışmada bol şans diliyorum
Sağol Dutcum teşekkür ederimEllerine sağlık canımbol şans diliyorum . Harika görünüyor
Ellerine sağlıkkkk ve bunu ben yapardım bayaa çok güzel efsane oluyorrr emeğine sağlıkkkHerkese Merhaba! Kanalıma hoşgeldiniz
Bugün ilk yarışma heyecanıma Ispanak Graten eşlik ediyor. Biz ıspanağın bu halini çok seviyoruz, kesinlikle harika bir başlangıç olduğunu söylemeliyim
O zaman buyrun tarife
ISPANAK GRATEN
Malzemeler
• 1 kg kadar ıspanak
•1 adet soğan
•2 adet havuç
•2-3 patates
•tuz, kırmızı toz biber
Beşamel sos için
•2 yemek kaşığı tereyağ
•2 yemek kaşığı un
•2 su bardağı süt
•tuz, karabiber
Üzerine serpmek için bolca kaşar peynir rendesi
Eki Görüntüle 2973359
Hadi yapımına geçelim
İlk önce kalınca halkalar halinde doğradımız patatesleri fırın kabının tabanına dizelim. Bir kasede biraz sıvıyağa biraz tuz ve kırmızı toz biber ekleyip patateslerimize bu karışımı bir fırça yardımıyla uygulayalım.
Eki Görüntüle 2973360
Ve 200 derece fırına kızarana kadar yollayalım. O kızarırken,
Tencereye küçük doğradıgımız soğanları alalım kavurmaya başlayalım. Kavrulduktan sonra içine rendelediğimiz havuçları da ekleyip şöyle bir iki çevirdikten sonra irice doğranmış ıspanakları da ekleyelim. Eki Görüntüle 2973361
Tuzunu da ekleyip suyunu bırakıp tekrar çekince altını kapatalım.
Bu arada patatestler fırından çıktıı
Eki Görüntüle 2973362 Eki Görüntüle 2973379
Fırından çıkan patateslerin üzerine ıspanak harcımızı yayalım. Ve geçelim beşamel sosumuzu hazırlamaya.
Beşamel sos için
Tavaya tereyağını alıp yakmadan eritelim. İçine unu da ekleyio kokusu çıktıktan sonra sütü de ilave edelim. Tuz karabiber ilavesinden sonra altını kapatalım beşamelimiz de hazır.
Eki Görüntüle 2973367
Ispanaklı harcın üzerine beşamel sosu yayıp kaşar rendesini de ilave ettikten sonra kızara kadar 200 °C fırına yollayalım.Eki Görüntüle 2973370
Veee hazıır
Eki Görüntüle 2973371 Eki Görüntüle 2973372 Afiyet olsuuun
Eki Görüntüle 2973374 Eki Görüntüle 2973375 Eki Görüntüle 2973376 Eki Görüntüle 2973377 Eki Görüntüle 2973378 Eki Görüntüle 2973379
Aynen öyle sunumlar çok iyiBir sunumcu doğuyor bellikinasıl resimler öyle, bir italyan havası çok güzel gözüküyor ve şık ellerine sağlık canım benim, başarılar dilerim hoşgeldin aramıza
Yaa sevindim bunaBir sunumcu doğuyor bellikinasıl resimler öyle, bir italyan havası çok güzel gözüküyor ve şık ellerine sağlık canım benim, başarılar dilerim hoşgeldin aramıza
Nevoş yüreğime inecekAynen öyle sunumlar çok iyi
Evet canım gerçekten lezzetli oluyor. Teşekkür ederimEllerine sağlıkkkk ve bunu ben yapardım bayaa çok güzel efsane oluyorrr emeğine sağlıkkkbol şans
EyvahNevoş yüreğime inecekz kuşağı bomba gibi geliyo
Kese kağıdı gibi bi poşeti kesip jüt ipin ucuna bağladım peçeteye doladım üstünee de uygulamadan yazdımPeçete ,tarih ve nick bu detaylar ne güzel düşünülmüşNasıl yaptın
Teşekkür ederimSüpersin canım
Teşekkür ederimSüpersin canım
Emeğine sağlıkTeşekkür ederimO kadar zaman güneş açmasını boşuna beklemişim şunları resmen akşam çektim
Her aşamasında kapı çaldı durdu kaç kere yarım kaldı da sağ salim bitti şükür
Zehir gibiKese kağıdı gibi bi poşeti kesip jüt ipin ucuna bağladım peçeteye doladım üstünee de uygulamadan yazdım