- 20 Ocak 2010
- 45.660
- 158.788
- 43
-
- Konu Sahibi miniminimarg
Babanizin kendi evliliginde yas ile alakali sıkıntilari oldu o yuzden mi sevgilinizi onaylamiyor acaba?Babam da annemden dört yaş küçük. Buna güvenerek söylemiştim belki anlayışla karşılarlar destek çıkarlar diye. Ama hic beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım. Böyle olacağını bilsem söylemezdim yaşını..
Babanizin kendi evliliginde yas ile alakali sıkıntilari oldu o yuzden mi sevgilinizi onaylamiyor acaba?
bir arkadaşım çift kadın uzun erkek azcık kısa,yıllar sonra çocukları oldu,oğlu,adam dedıki herkesın içinde oğluma tek basiyetım var,asla uzun bırıyle evlenme:)yanı babanda buyuk biri ile evlnemiş,ama onu yönetmiş annen haklı olarak,sanırm kişiliğini ezilmiş hıssettmış,ondan olabilir,Evet ben de öyle düşündüm demek ki babam pisman olmus. Ama onlar severek evlenmediler. Babam yetim diye 17 yasinda hemen evlendirmeye kalkmislar. Annem de köyden çıkış bileti olarak gördüğü icin kabul etmiş. Babam hep evdeki bir baska kardes gibi davranıyor zaten, bizimle yaris icinde sanki. Annem bize izin verince zoruna gidiyor bazi seylerde, gezmeye çıktığımzda mesela
e o zaman gene farketmemeli evlliğinde senin sözün geçecek bir baba olarak evladı güçlü konumda olacak..bence başka bir sebep olmalı?yoksa bu nasıl diyet nasıl lahana turşusuna döner.Evet ben de öyle düşündüm demek ki babam pisman olmus. Ama onlar severek evlenmediler. Babam yetim diye 17 yasinda hemen evlendirmeye kalkmislar. Annem de köyden çıkış bileti olarak gördüğü icin kabul etmiş. Babam hep evdeki bir baska kardes gibi davranıyor zaten, bizimle yaris icinde sanki. Annem bize izin verince zoruna gidiyor bazi seylerde, gezmeye çıktığımzda mesela
Yuh bu ne tas bu ne hamam demezler mi babana.Babam da annemden dört yaş küçük. Buna güvenerek söylemiştim belki anlayışla karşılarlar destek çıkarlar diye. Ama hic beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım. Böyle olacağını bilsem söylemezdim yaşını..
İşte diyor ki babam, onun hayat sartlari daha da iyilestikce cevresi genisledikce benimle olduğu icin pisman olurmus daha genç olanlara gönlü kayarmise o zaman gene farketmemeli evlliğinde senin sözün geçecek bir baba olarak evladı güçlü konumda olacak..bence başka bir sebep olmalı?yoksa bu nasıl diyet nasıl lahana turşusuna döner.
nolucak yaş farkı.. Peygamber efendimiz kendinden 15 yaş büyük biriyle evlenmiş. bence 5 yaş çok da degil evlenirken zengin olursun derler öle olur işde. ailene söle şunu işde. çocuğu çok seviyorsun vazgeçme derim ailen için. arkadaşimin tandiği var oda 8 yaş küçük adamla evli ama çok mutlular... bide demet akalın da -8-10 yaş küçük kocasiyla. pınar altuğ da öle. ne fark ediyor ki yaş farki.