bes yas kucuk sevgili

Benim de eşimle aramda 3 yaş var. Ben 29 o 26 yaşında. Hatta ay olarak sayarsak 3.5 yaş falan eder. Evlendik ve çok mutluyuz çok şükür. Yaş farkına rağmen birçok konuda benden daha mantıklı davranır, olgun durur. Hatta birçok şey için ondan fikir alırım.
İş yerimdeki arkadaşlardan birisinin de kız arkadaşı ondan 10 veya 11 yaş büyük. Çok mutlular, kısmetse bu sene evlenecekler.
Herşey uyumla alakalı bence. Yaş ne olursa olsun iyice düşünüp karar vermeli. Duygulardan emin olunmalı. Sorumluluk kaldırabilecek olgunluktamı bakmalısın.
Ailene yaşı söylemesen de olurdu. Muhtemelen küçük gösteriyorsan anlamazlardı. İlk başta bu şekilde davranması normal ailenin. Sonuç olarak onlar da kızlarının mutluluğu için kaygı suyuyorlardır. Aile dışında sakın kimseye bu yaş muhabbetini yapmayın bilmelerine gerek yok.
Ailenle tanıştırırsan tabularını yıkacaklardır. Mutluluklar..

canım bir ilişkide erkeğin küçük olması iyi değil, bir yaş bile küçük olmamalı. tabi sizin tercihiniz, sevgilinin işi falan iyiymiş ama bak ailen razı değil işte. ailenin rızası çok önemli canım.

Babam da annemden dört yaş küçük. Buna güvenerek söylemiştim belki anlayışla karşılarlar destek çıkarlar diye. Ama hic beklemediğim bir tepkiyle karşılaştım. Böyle olacağını bilsem söylemezdim yaşını..

Babanizin kendi evliliginde yas ile alakali sıkıntilari oldu o yuzden mi sevgilinizi onaylamiyor acaba?

Babanizin kendi evliliginde yas ile alakali sıkıntilari oldu o yuzden mi sevgilinizi onaylamiyor acaba?

Evet ben de öyle düşündüm demek ki babam pisman olmus. Ama onlar severek evlenmediler. Babam yetim diye 17 yasinda hemen evlendirmeye kalkmislar. Annem de köyden çıkış bileti olarak gördüğü icin kabul etmiş. Babam hep evdeki bir baska kardes gibi davranıyor zaten, bizimle yaris icinde sanki. Annem bize izin verince zoruna gidiyor bazi seylerde, gezmeye çıktığımzda mesela

bir arkadaşım çift kadın uzun erkek azcık kısa,yıllar sonra çocukları oldu,oğlu,adam dedıki herkesın içinde oğluma tek basiyetım var,asla uzun bırıyle evlenme:)yanı babanda buyuk biri ile evlnemiş,ama onu yönetmiş annen haklı olarak,sanırm kişiliğini ezilmiş hıssettmış,ondan olabilir,

nolucak yaş farkı.. Peygamber efendimiz kendinden 15 yaş büyük biriyle evlenmiş. bence 5 yaş çok da degil evlenirken zengin olursun derler öle olur işde. ailene söle şunu işde. çocuğu çok seviyorsun vazgeçme derim ailen için. arkadaşimin tandiği var oda 8 yaş küçük adamla evli ama çok mutlular... bide demet akalın da -8-10 yaş küçük kocasiyla. pınar altuğ da öle. ne fark ediyor ki yaş farki.

e o zaman gene farketmemeli evlliğinde senin sözün geçecek bir baba olarak evladı güçlü konumda olacak..bence başka bir sebep olmalı?yoksa bu nasıl diyet nasıl lahana turşusuna döner.

Benim ablamla enistem arasinda 5 yas var cokta mutlular .. Gorumcemle esi arasind 7 yas var cok mutlular .. Asilmali bunlar 29 yadindaki kisi ok diyorsa babasida saygi duymali...

Yuh bu ne tas bu ne hamam demezler mi babana.

İlişkide illa erkek büyük olmalı saçmalığını anlamıyorum. Önemli olan iyi karakterli, ne istediğini bilen, sorumluluk sahibi, kararlarının arkasında duran, adam gibi bir adam olması.
Onlarca konu var burada; sanki aldatılan boşanan çiftlerde hep sorun kadının erken çökmesi, çirkinleşmesi mi? Nedir bu kadın çöker, erkeğin gözü dışarı kayar kadar basit bir mantık. Hadi onu geçtim sanki herkes 60 yaşını görecek, neyin hesabı yapılıyor.

benim bi arkadaşımın eşiyle aralarında 3 yaş vardı. kaç yıldır evliler ve çok mutlu görünüyorlar

e o zaman gene farketmemeli evlliğinde senin sözün geçecek bir baba olarak evladı güçlü konumda olacak..bence başka bir sebep olmalı?yoksa bu nasıl diyet nasıl lahana turşusuna döner.
İşte diyor ki babam, onun hayat sartlari daha da iyilestikce cevresi genisledikce benimle olduğu icin pisman olurmus daha genç olanlara gönlü kayarmis (

24 yas erken mi ya? Bence değil. Evliligi yurutebilecek olgunlukta olduguna inaniyorum. Kişinin yapısına göre değişiyor tabi. Ben 29 yasimda hala cocuk gibiyim, sanki evlilik icin o benden daha hazir gibi hatta.

Gerçi hemen evlencez diye bir durum yok. ikimiz de biran once evlenip birlikte yuva kurmayi cok istiyoruz ama şartlar malesef el vermiyor.

Aynen. Peygamber efendimiz bile kendisinden büyük Hatice annemiz ile evlenmiş. Tabi herkes peygamber efendimizin olgunluğunda olamaz ama daha önce de dediğim gibi, yaşa değil evliliği yürütebilecek olgunluktamı ona bak.
Ne insanlar görüyoruz bilmem kaç yaşına gelmiş hala çocuk gibi. Ne insanlar görüyoruz daha 20lerde ama görgülü, bilgili, sağ duyulu.
Ailene karşı gelmeni tavsiye etmem. İkna etmelisin. Babana başka evliliklerden örnek ver. Kendinden küçük kadınla evlenip mutlu olamayan ailelerden ve tam tersi yaş farkına rağmen mutlu olanlardan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…