- 19 Eylül 2013
- 435
- 403
-
- Konu Sahibi miniminimarg
Insallah .. seninkiler de problem çıkarmaz umarim.benim erkek arkasimda 3 yas kucuk bnden bnmde tek korkum ailemin yasi yuzunden karsi cikmasikonunu okuyunca kndim yasamis gibi uzuldum canim..en kisa zamanda baban yumusar insallah.
benim de cok agirima gidiyor. "30 yasina da gelsen benim cocugumsan eger bana mahkumsun beni dinlemek zorundasin " diyor.29 yaşında babanızın size bu kadar karışmasını doğru bulmadım açıkçası. 29 yaşında bir kadın baba dayağı ile tehdit edilcek yaşı geçmiştir bence. Tek sorun yaşsa şayet bi şekilde aşmaya çalışın bu engeli
evet kararliligimizi gorunce yumusrlar diye dusunuyorum bazen ama sanki babam daha da katılasiyor her defasinda. Keske soylemeseydim diyorum ben de yasini. Soylemesem hic dusunmezlerdi kucuk oldugunu.Benimde nişanlım benden 2 yaş küçük, ben kac kez ayrıldım buyüzden bi keresinde tam 7 ay ayrı kaldım ama yine bir araya geldik annemde başta sıcak bakmamıştı ama kararlılıgımı gorünce soylenmekten vazgeçti..nikah tarihimizi aldık çok mutluyum çok şükür . Ailen sevgilinden vazgeçmediğini gorünce izin verirler sıkma canını.hem kimsenin bilmesine gerek yoktu soylemesek kimse bilmezmiş..
canim bu sebepten güzelim iliski biter mi ya ..siz yas farkindan rahatsiz degilseniz kime ne..baban bile olsa bi yerden sonra karismamali pes etmeyin..Insallah .. seninkiler de problem çıkarmaz umarim.
erkek arkadaşım da neye uğradığını şaşırdı "senin kafandaki tabuları yikarim dedim ama aileni hic hesaba katmamistim" diyor. Bitirmeyi de denedik ama olmuyor. En fazla birkac gun sonra daha da baglanmis sekilde geri dönüyoruz
29 yasindayim o 24 yaşında. Evet tek problem yaş babama gore...
zorluklarla büyümüş biri, agir islerde calismis cocuklugundan beri, bu yuzden olgun, su an yasina göre yuksek bir mevkide calisiyor.Ben ise çok cocuksuyum yasimi da göstermiyorum kimsr 29olduguma inanmiyor. O da yasindan büyük gosteriyor yani kimliklere bakilmadigi surece ne fiziken ne de kafa yapisi/olgunluk yonunden hic bi problem yok ama ailem ikna olmuyor. Babam onunla oturup bi konuşmadı bile. Direk kafadan olmaz dedi kesip atti nuh diyor peygamber demiyor
Benim kardeşim evlendi gayette mutlular bir kızları oldu annemde karşı çıkmıştı babamda şimdi ikiside gelinlerine toz kondurmuyorlar çok seviyorlar seviyorsan savaş bu arada annemi ben ikna ettim görümce olarAk gayet tatlı cadıyım29 yasindayim o 24 yaşında. Evet tek problem yaş babama gore...
zorluklarla büyümüş biri, agir islerde calismis cocuklugundan beri, bu yuzden olgun, su an yasina göre yuksek bir mevkide calisiyor.Ben ise çok cocuksuyum yasimi da göstermiyorum kimsr 29olduguma inanmiyor. O da yasindan büyük gosteriyor yani kimliklere bakilmadigi surece ne fiziken ne de kafa yapisi/olgunluk yonunden hic bi problem yok ama ailem ikna olmuyor. Babam onunla oturup bi konuşmadı bile. Direk kafadan olmaz dedi kesip atti nuh diyor peygamber demiyor