benim 12 kişilik çeyiz setimin porselen tabaklarında. küçük kayık tabağım ve çorba tenceresinin porselen kapağı kırık çıktı. hemen değiştirtim.
ama kafama takılan başka şey. porselen takımımın kutusuydu. bakkal koli kutusu gibi bir şeydi.
üzerinde bernardo falan yazmalı haksızmıyım. yada daha özenle paket edilmeli. kafam karıştı doğrusu
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var, bende royal serisinde beğendim ama pahalı olmasından dolayı alamıyorum. Bazı ark.lar dışarıda da bulunabiliyor hemde daha uygun fiyata demiş, nereler oluyor acaba söyleyebilirseniz acil çok sevinirim hiç değilse daha ucuz yollu olsun diye başka bişey almadan bir gider ona bakarım. nerede bulabilirimmm???
istanbulda oturuyorsan önereceğim birkaç yer olabilir.
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var, bende royal serisinde beğendim ama pahalı olmasından dolayı alamıyorum. Bazı ark.lar dışarıda da bulunabiliyor hemde daha uygun fiyata demiş, nereler oluyor acaba söyleyebilirseniz acil çok sevinirim hiç değilse daha ucuz yollu olsun diye başka bişey almadan bir gider ona bakarım. nerede bulabilirimmm???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?