bernardo!

ben hiruni bone china yemek takımından aldım kutu ve paketleme gayet düzgündü. Fakat günlük yemek takımının koli ve muhafazalamasını bende pek beğendim.Daha dikkatli yapılabilirdi. günlük yemek takımımm 1 su bardağı kırıktı onuda az önce gittim değiştirdim geldim.

Hirunu serisinde yemek takımı aldım ev arkadaşım ve ben iki takım aldık 2 takımından yarısından fazlası yamuk yumuk. Bernardo alalım one china alalım güzel olsun özel olsun dedik paramızla rezil olduk. Müşteri memnuniyeti açısından takımları geri alacaklarını yenisini vereceklerini söylediler ama ne fayda gene aynısı çıkacak kendileride söylüyor zaten bunların yaldızları el işçiliği ondan böyle. Aman alırken dikkat edin bernado olsun başka biryer olsun teşir ürünlerini iyice inceleyin ve sıkntılı gördüyseniz hemen o dükkanı terkedin. Bunlar teşhir ürünü ondan böyleye inanmayın.

Sonuç olarak keşke bu foruma baktıktan sonra takımımı alsaydım. 3000 tl lik alışveriş yaptım bernardodan artık geri dönüşüm yok çoğu parçamı aldım.

Ama aklıma birşey takılı kaldı. Bir züccaciyeciye girmiştim ankarada farklı farklı markalar satan adam bana bernardo toplama ürün satan saçmasapan bir markadır demişti adamı sallamamıştım şimdi çok pişmanım.

İyi düşünmek lazım ok kabul ediyorum modelleri gerçekten çok güzel ama italyanca bir isimle büyük AVMlerde satışa sunulan bu şaşalı marka bizi kandıran koca bir firmamı acaba.

Biraz araştırma yapılırsa Bernardoda satılan Royal serisi takımların başka yerlerdede satıldığı ve arada en az 1000 tl fark olduğuda fark ediliyor.

Takımım Ninfa Silver Bone China aşık olarak almıştım. Ama çok pişmanım......

yaldızlarından dolayı yıkamada sorun yaşanan tek takımın genellikle golden age ve silver age olduğunu belirten satıcı hiç önermedi. benim aldığım model majestic ürünler geldiğinde tek tek elime aldım baktım ama bi sıkıntıya rastlamadım en azından şimdilik. bi defodan vesaireden değilde modelden dolayı değiştirme durumum var benimde.

açıkçası bernardo, karaca, güral, kütahya, noble life, schaffer ne marka olursa olsun hepsinde yaşanan sorunlar genel anlamda aynı.sikayetvar sitesine baktığımda gelen ürün defolu hasarlı yada kullanım sonrasında renginde solma yada eksik parça gönderme sıkıntısı var.

bnardodan 12 adet kadeh aldım hiç bakmak aklıma gelmedi geçenlerde bir bakayım dedim hepsinde gözle görülür çizik var birde marka diye o kadar para veriyoruz yazık valla

bernardodan doğru düzgün birşey almak bi türlü kısmet olmadı.

net olarak %33 indirime gelen, 2. ürüne %50 indirimi uygun gelmedi bir şey almadım

bardak takımları pahalı geldi almadım

royal bone china serisi yemek takımı almak istiyorum,dışarıda daha ucuz diye bernardoyu tercih etmedim

geçen sezonun başında,indirim falan yokken istanbul serisi bardak takımı, kahve takımı falan aldım onlara da burdaki yazıları okuduktan sonra baktım sorunlar var...

gittim istanbul serisinin devamını,pasta tabaklarını ve servis takımlarını almaya 2 paket ürün açtırdım hepsi sorunluydu...

vitrinini görünce içim gidiyor ama iyiki de pek bişiy almamışım çok mutluyum:81:

Ya kızlar bende bernardodan yemek takımı aldım ama henüz gelmedi hazıran başı gelicek. Şimdi yazılanları okuyunca çok üzüldüm keşke daha önce görseydim burayı Yemek takımım gwlince ilk işim kontrol etmek olucak. Acaba geri mi versem açmadan Çokta beğenerek aldım benımkının kenarında altın sarısı var aşağıya resmını eklıyorum acaba soyulma falan olur mu hiç rastladınız mı böyle bir şeye geri mi versem kızlarr

arkadaşlar her ne marka olursa olsun hepsinde sorun olabiliyor. problemli gelebiliyor ürünler.
çok şükür benim bone china takımımda ve kadehlerimde kontrol ettiğim kadarıyla sorun yok.
beyaz eşya alırkende bi markaya güveniyorsunuz ama şans işi belkide o markada çok sorun yaşıyorsunuz ve tövbe ediyorsunuz.

Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var, bende royal serisinde beğendim ama pahalı olmasından dolayı alamıyorum. Bazı ark.lar dışarıda da bulunabiliyor hemde daha uygun fiyata demiş, nereler oluyor acaba söyleyebilirseniz acil çok sevinirim hiç değilse daha ucuz yollu olsun diye başka bişey almadan bir gider ona bakarım. nerede bulabilirimmm???

istanbulda oturuyorsan önereceğim birkaç yer olabilir.

mrb cnm izmirdeymişsin ama eğer istanbula gelirsen, royal bone china yemek takımlarını piyasanın 1-2 bin tl altına bulabilirsin.tabi ki nakit alımlarda çok indirim yapıyorlar. ama taksitte de piyasın çok altında bulabileceğinden eminim.

reklam olurmu bilmem ama bu ürünleri uygun bulabileceğin bir iki yer var. birisi fatihte mennan çeyiz,bir diğeride eminönü sirkecide ki orhan ithalat. orhan ithalat ve cemile mağazası aynı sanırım.zaten sirkecideki mağazaları da karşılıklı. eğer araştırdıysan royal bone china serisini cemile getiriyor yurt dışından.
ama bu mağazalara gideceksen, alıcı olarak gittiğini belli etmen gerekiyor.örneğin bir eleman çok yüksek fiyat çekiyor. oradaki mağaza sorumlusu fiyatta daha çok indirim yapabiliyor.
ben hala yemek takımımı karar verip alamadım ama piyası ii öğrendim.senin beğendiğin belli bi model varmı?

fatihteki mennan çeyizi de eminönündeki orhan ithalatı da biliyorum ben de. ama ikisinden de uygun bir yer daha var eğer bulabilirsen şehreminide tünaydın diye bir züccaciye var. biz baktığımız zaman royal takımlar bernardonun yarısı fiyatınaydı: eğer istersen özelden mesaj at. tarif ederim.

Son düzenleme:
Burdaki yorumları okuduktan sonra bernardodan almak istememiştim ama başka yerde de beğenemediğim için almak zorunda kalmıştım.İki gün önce teslim aldım ve korka korka açtım.Ama allahtan hiçbir sorun çıkmadı.Hepsi de çok güzeldi.

Ya bende bernardo kirmizi caydanlik asik oldum resmen ama bunlari okuyunca tereddutte kaldim simdi kullanan var mi

Merhabalar..Evlenme dönemime girmek üzereyim
ben de çeyiz yapıyorum yemek takımımı bernardo dan almak istiyorum değer mi? Veya önerebileceğiniz kalitesine güvendiğiniz markalar hangisi

ben kaşık çataldan tencereye yemek takımlarıma kadar bernardodan aldım hiç böyle birşey gelmedi başıma.

şansızlık olmuş canım seninki üzüldüm

kızlar bernardo yemek takımlarının kullanım koşullarını incelerken şu ibareleri fark ettim siz ne dersiniz bu konuya?

''Takımların desen ve sırları bulaşık makinesinde 250 yıkamaya kadar dayanıklıdır. Güçlü su dönüşü, deterjanlardaki kimyasallar ve yüksek buhar, ürünlerin üzerindeki desenlerin aşınmasına ve çizilmesine neden olabilir. Bu aşınmayı önlemek için jel deterjanlar kullanılmalı ve mümkünse 30 derecede, kısa programda yıkama yapılmalıdır''

fine bone china ve new bone china modeller için bunlar yazıyor. Klasik porselenler için bir şey yazmıyor.

ne diyorsunuz kızlar? 250 yıkama demek birkaç sene demek değil mi? bir de şu an 12 kişilik yemek takımına hediye çeki var günlük takımı da ordan alırım diyorum ama bunları bernardodan alırsam ve makineye atmayacaksam makineye ne atacağım ki?

Kızlar merhaba özellikle şu eminönü konusunda anlattıklarınız için gerçekten çok teşekkürler de ben bişey merak ediyorum. Şimdi ben mesela şehir dışından gelicem bakmaya jumbo tencere takımı ya da işte prouna-royal vs. yemek takımı tarzı şeyler alcam. Benim şehrimdeki züccaciyelerde fiyatlar daha pahalı ama garanti konusunda bişey olursa oraya gidiphakkımı arayabilirim. Ama eminönünden aldıklarımın gerçek jumbo olup olmadığını nasıl anlıcam 1 ayrıca ürüne bişey olduğunda bu yemek takımı için de geçerli direk markayla mı irtibat kurucam ya sahte falansa marka da kabul etmezse ??
kafamda deli sorular güvenemedim bi.. sizler tecrübeliler ne diyorsunuz ?

Benim misafir yemek takımımda da lekeler vardı, götürdüm tek tek değiştirdik kalan varsa bilmiyorum? Bazı kendi ellerindeki parçalarda da vardı artık en hafif olanı seçmeye çalışmıştım. Bende o duruma hala anlam veremem?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…