tasarımları şık değişik heryerde olmayan şeyler var ama kalitesine gelince kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem...Aldım 1795 tl verdim...sanki outletten almış gibi seri sonu ürün gibi defolu ürün gibi hepsinde sorun çıktı...kalite kontrol adına hiç bişey yapılmıyor bence...alacaksanız bile çok titiz davranmanızı öneririm...tek tek parçalarına bakın iyice inceleyin ve mutlaka parçalarda sorun olursa değiştirme garantisini alın...
ben bernardo'dan gündelik yemek takımı almıştım.antepden aldım.defolu çıktı.Daha sonra Adana'ya gönderdikleri de defolu çıktı.Ankara ankamall'den değiştirdim.ama önüme 3 takım getirdiler depodan çünkü onlarda defolu çıktı.Kısacası 4-5 takımdan anca sağlam bir takım oluşturabildim.o kadar şehir şehir gezerken her gittiğim yerede götürmem cabası
siz siz olun başka bir şehirde gezerken alışveriş yaparken 10 kere düşünün öyle alın derim.Bir sorun çıkınca çok zor oluyor çözülmesi.
Düz sade bişi diğer markalarda da var ama ben black ivy modeline takmış durumdayım.
Niyeyse o modele hayranım ya. 1 seneden beri bakıp bakıp duruyodum.
Şimdi paramı denkleştirdim alayım diyorum fakat yapılan yorumlardan pişman olurmuyum diyorum.
Uğraşmakta istemiyorum öyle.
Bide benim beğendiğim model siyah beyaz. Dahada belli olurmu sorunlar korkuyorum.
Makineye atılınca bozulurmu diye.
Sorduğun zaman bi sorun olmaz bişi yaşamazsın diyolar satıcılar doğal olarak.:86:
valla canım bence alma benim ki silver lines modeli tabağın etrafı gümüş çizgiyle çevrili o çizgi kayabiliyor yada yamuk kesik çizik olabiliyor vuruk vuruk gibi olan yeri ayna gibi belli ediyor :) malesef :)bunları göze alabilirim diyorsan al ince ince kontrol et sorunluları geri ver sonra yine al yine ver
ya bende bernardodan bir cok sey begendim kasik takimindan tut.. baharatlik .. yemek takimi vsvs.
tecrübesi olan arkadaslar paslanma oluyomu peki kasik takiminda veya herhangi bi diger üründe??
bulasik makinesine girince sorun yasadinizmi?
üzüldüm simdi cünkü birtek bernardoda icime sinen modelleri gördüm begendim..
kafam karisti iyice
benim arkadaşlarım da bernardo dan almıştı, kullanıyolar uzun süredir, hiç bi şikayetleri yok, bende onlara güvenip de aldım.
Beğendiğin takım Royal Bone China grubundan sa eğer hiç tereddüt etme, çünkü onlar zaten bernardonun kendi ürünleri değil, ve garantili
yaa molarim cok bozuk...
geçenlerde bernardodan set aldım 1795 tl ye...bugün geldi...hepsinde bir sorun var..lekeler var oyuklar var anlamadım ben bu işten bişey...aradım getiricem dedim...tamam dediler...değişim ypmazlarsa büyük ihtimalle magazayı yıkarım başlarına...zaten asabiyim bugünlerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?