bernardo!

tasarımları şık değişik heryerde olmayan şeyler var ama kalitesine gelince kesinlikle ama kesinlikle tavsiye etmem...Aldım 1795 tl verdim...sanki outletten almış gibi seri sonu ürün gibi defolu ürün gibi hepsinde sorun çıktı...kalite kontrol adına hiç bişey yapılmıyor bence...alacaksanız bile çok titiz davranmanızı öneririm...tek tek parçalarına bakın iyice inceleyin ve mutlaka parçalarda sorun olursa değiştirme garantisini alın...

ben bernardo'dan gündelik yemek takımı almıştım.antepden aldım.defolu çıktı.Daha sonra Adana'ya gönderdikleri de defolu çıktı.Ankara ankamall'den değiştirdim.ama önüme 3 takım getirdiler depodan çünkü onlarda defolu çıktı.Kısacası 4-5 takımdan anca sağlam bir takım oluşturabildim.o kadar şehir şehir gezerken her gittiğim yerede götürmem cabası

siz siz olun başka bir şehirde gezerken alışveriş yaparken 10 kere düşünün öyle alın derim.Bir sorun çıkınca çok zor oluyor çözülmesi.

Son düzenleme:

Böyle sorunlar yaşamak çok kötü.
Bazılarıda hiç sorunlar yaşamamış.
İnşallah bende sorun yaşamam.
Başka markalardan bi türlü takım beğenemedim.
Sanırım bi modeline taktığım için :87:
Bugün alırsam iyice inceleyip çok titiz davranırım.
Sizin söyledikleriniz tecrübe oldu. Teşekkür ederim.

valla canım bence alma benim ki silver lines modeli tabağın etrafı gümüş çizgiyle çevrili o çizgi kayabiliyor yada yamuk kesik çizik olabiliyor vuruk vuruk gibi olan yeri ayna gibi belli ediyor :) malesef :)bunları göze alabilirim diyorsan al ince ince kontrol et sorunluları geri ver sonra yine al yine ver

:78: :95: Of ya nekadar zormuş şu bernardodan takım almak :95:
Al ver al ver eziyet gibi bişi.
Ya bide bukadar eziyete değecek ucuzlukta olsa gam yemicem. :95:

kızlar bende geçen hafta bernardodan günlük yemek takımı aldm. siyahlı kırmızılı bi takım vardı görüyodum hep hoşuma gidiyodu. sonunda aldım. 2 takım aldım hemde. teşhirdeki ürünü incelerken tabağın bi yerinde boyanın baya kalktığını gördüm. buna ne olmuş ya fln dedim. satıcı kız işte defoludur bu yoksa makineye girmemiş bişe olmamış tabiki sorun olmaz dedi. onu gördükten snra annemle beraber aldığımız takımında içine bakmaya karar verdik. açtık tek tek baktık. ve nerdeyse tüm tabaklarda bi sorun vardı. ödemeyi de yaptığımız için bi de ilgilendikleri için iade etmedik. ama tam bi takım oluşturabilmek için 4-5 koli daha açtılar. bazı kolilerin içinde deseni sağlam tabak bile çıkmıyodu. bi de işte bu günlük takım, olucak tabi bu kadar şeyler falan dediler. annemde şimdiden bu desen böyle soyulmuşsa makinede yıkandığında tamamı gider falan dedi bişe diyemediler. bende o an pişman oldum biraz aldığıma. kütahyanın güralin da var takımları hem çok ucuz fiyata hemde kaliteli. daha da bişe alcağımı zannetmiyorum ordan. royal in yemek takımlarından istiyodum bende ama annem bunları gördükten snra nası güvenip alıcaz dedi. bilmiyorum belkide almam. bu konuyu da daha önce görmüş olsaydım da büyük ihtimalle almazdım.

Kizlar hepiniz de kötü deneyim yasamissiniz yahu, bernandodan yemek takimi almayi düsünmüyordum ama
yinede bunlari bilmem iyi oldu.. Diger ürünleride mi bu kadar kalitesiz peki?

Valla ben de şaşırdım.Sanırım biraz şans ben de aldım her gün de makinedeler yani elimde yıkamadığım halde gayet iyiler.Tabii minicik kusurları oldu;ama

açıkçası kütahya veya güral'dan eski model alacağıma ömürlük olacağına bernardo tercihimdir.

ben de kabataslak baktım aldığım takımlara ama bir sorun görememiştim.1 sene oldu olacak aldığıma.artık değiştirmezler de zaten.en iisi ince ayrıntılı bakmayayım hiç:18:hemen herşeyi ordan aldım.misafirlik günlük yemek ve çatal-bıçak takımları,saklama kapları,bıçak konsolu,tuzluk,ekmeklik,kahve fincan takımı tencere takımı falan filan.tabaklar dışında diğerlerinde sorun yaşayanlar var mı aranızda?:26:

Ben sonunda istediğim bernardo takımlarını aldım arkadaşlar. Burdaki genel yorumlardan kararsız kalmıştım ama Perşembe günü gittim aldım.
Bugün eve getirdiler teslim ettiler. Gelir gelmez hepsini tek tek inceledim. Hiç birindee çok şükür sorun yoktu
Benim aldığım takım Hiruni Bone China koleksiyonundandı. Ordaki satıcı arkadaşlada konuştum almadan.
Bu koleksyonda sorun yaşamazsınız. Diğer porselenlerde bazı sorunlar olabiliyor ama bu seride olmuyor hiç rastlamadık dedi.
Eve gelincede baktım hiç birinde bi defo hata yoktu belkide şansıma bilmiyorum. Almak isteyenleride bilgilendirmek istedim.

kütahyadan bnde bir takım aldım ve resmen rezalet kayık tabakları denizde kayık'ın sallanması gibi sallanıyor hepsinde leke vr ve silik bende bernardodan begendm ama bu yorumları görünce soru işreti oluştu kafamda ?

ya bende bernardodan bir cok sey begendim kasik takimindan tut.. baharatlik .. yemek takimi vsvs.

tecrübesi olan arkadaslar paslanma oluyomu peki kasik takiminda veya herhangi bi diger üründe??
bulasik makinesine girince sorun yasadinizmi?

üzüldüm simdi cünkü birtek bernardoda icime sinen modelleri gördüm begendim..
kafam karisti iyice

benim arkadaşlarım da bernardo dan almıştı, kullanıyolar uzun süredir, hiç bi şikayetleri yok, bende onlara güvenip de aldım.
Beğendiğin takım Royal Bone China grubundan sa eğer hiç tereddüt etme, çünkü onlar zaten bernardonun kendi ürünleri değil, ve garantili

anladimmmm cok tsk ederim icimi rahatlattn bende ztn Royal BC'dan bi takim begenmstim ama iste bardak catal bica vsvs derken tereddüt icinde kalmadim degill.. hayirlisi ins aldigimda sorn cikmaz

bernardonun azizliğine bende uğradım,aşık olarak aldım ama fıss.. bana hiçde yardımcı olmadılar..aylardır oyalanıyorum,bir daha tövbe yani:S

Son düzenleme:
Ben günlük yemek takimimi bernardodan aldim,
kampanyadan yararlandim cokta icime sinerek aldim
6 kisilik yemek takimi ve yaninda 6lik bardaklari hediyeydi
arti 50 tl lik hediye cekiyle birlikte.
Eve gittigimde burdaki yorumlardan dolayi, tüm tabaklari tek tek inceledim
1-2 tanesinde bahsedilen o siyah ufak noktalar vardi..
Fazla önemsemedim cünkü cok cok uyguna geldi..
Misafirlik icin alinan pahali yemek takimlarindan kacinmak gerekiyor demekki..

eylemcim bende bernardodan 12 kişilik günlük yemek takımı aldım. daha önceden kk da bernardoyla alakalı sıkıntıları okuyunca tek tek tüm parçaları inceledim. tabakların üzerinde kum taneleri gibi küçük siyah noktalar vardı. tüm lekeli parçaları desteledim elime mağazaya gittim.
günlük yemek takımları diğerlerine göre daha uygun fiyatlı olduğundan içindeki kemik tozuyla alakalı olarak bu tarz lekeler olabilir dediler ve tüm parçaları değiştirdiler.
onların bu söyleemlerinden pahalı yemek takımlarında bu lekeler olmııcakmış gibi düşünüyoo insan ama olabiliyomuş demekki...
neye olsa para veriyosun yaa insanın aklına kurt düşüoo!! bedava mı verioolar sanki bana yaaaa.. insanın iğnesi düşse gözü yerde kalıoo

bayanlar diger konuya yazdm ama cvp veren olmadi..
belki sizin aranizda cvp verebicek olanlar vardir:26:

ya arkadaslar ben anlamadim simdi.. garantisi 20 25 yil var.. o tamamda kirilinca nasil yeni ürün veriyolar..?? :44: bana pek mantikli gelmedi.. kirik olan ürünü götürüyorsunuz yenisini mi veriyolar?

peki ya paslanan veya kararan ürünleri geri aliyorlar mi?
tecrübeli olan bayanlar varsa eger bu konuda merakimi gidere bilirse cok sevinirim

ben nerdeyse tüm mutfak eşyalarımı bernardodan aldım. mağazada olmıyanları eve kargo ile gönderdiler merkezden. tabi hepsini kontrol ettim tek tek zor oldu ama :) kahvaltı takımımın şekerliğinin kenarı kırıldı kutuya koyarken hemen götürdüm değiştiler bi haftada yenisi geldi. parça anlamında sorun yaşayacağınızı sanmıyorum. çelik ürünlerde de garanti varmış kararma paslanma gibi sorunlarda.. ben henüz kullanmadım bilmiyorum ama kullanan arkadaşlarım var hepsi memnunlar. benimde çok içime sinerek aldım bakalım umarım kullandığımda da sorun çıkmaz

benim 12 kişilik çeyiz setimin porselen tabaklarında. küçük kayık tabağım ve çorba tenceresinin porselen kapağı kırık çıktı. hemen değiştirtim.

ama kafama takılan başka şey. porselen takımımın kutusuydu. bakkal koli kutusu gibi bir şeydi.
üzerinde bernardo falan yazmalı haksızmıyım. yada daha özenle paket edilmeli. kafam karıştı doğrusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…