Kızlar lütfen yardım edin:
Bernardo marka yemek takımlarında zamanla soyulma yaptığına dair bilgiler okumuştum bu topiklerde.
Şimdi ben Romence günlük yemek ve kahvaltı takımını almak istiyorum ama uzun süre kullanışlı olurmu sizce. Malum günlük takımlar daha çok makineye giriyor ve yıkanıyor.
Kullanan arkadaşlar var mı tavsiyeleriniz nelerrrrr
Canım hem günlük takımım hem de misafir yemek takımım Bernardo.
Henüz yeni evliyim aslında, Kasımda evlendim.
Ancak her iki takımımda da bir sorun yaşamıyorum
Özellikle günlük yemek takımımdaki desen porselenin içinden değilde üzerinden. Ve sürekli makinede doğal olarak. Ben de senin gibi yorumları okumuş çok korkmuştum ama şimdilik hiçbir sorun yok çok şükür. İnşallah daha sonra da olmaz.
3,5-4 yıldır kullanıyorum hiç birşey yok ilk günkü gibi güzel..
sadece tencere takımını 6. ayı dolmadan çöpe attım (teflon olan) hemen çizildi. o günden beri tefal eureka kullanıyorum hem daha pratik hem de taş gibi sağlam :))
Canım hem günlük takımım hem de misafir yemek takımım Bernardo.
Henüz yeni evliyim aslında, Kasımda evlendim.
Ancak her iki takımımda da bir sorun yaşamıyorum
Özellikle günlük yemek takımımdaki desen porselenin içinden değilde üzerinden. Ve sürekli makinede doğal olarak. Ben de senin gibi yorumları okumuş çok korkmuştum ama şimdilik hiçbir sorun yok çok şükür. İnşallah daha sonra da olmaz.
Bernardo 2. ürüne % 50 indirim başlatmışşş yineeee
merhaba ben 2 yıldır hem gunluk hem mısafır yemek takımını duduklu tenceresını kullanıyorum suan ıcın hıc bır sorun yok ayrıca eger bır sorun olursa hemen degısım yapıyorlar[/
böyle yorumlarla içim rahatladııı teşekkür ederimmm paylaşımınız için
tabi bu başlık için Şule'cim sanada çook teşekkürrr :))))))
merhaba ben 2 yıldır hem gunluk hem mısafır yemek takımını duduklu tenceresını kullanıyorum suan ıcın hıc bır sorun yok ayrıca eger bır sorun olursa hemen degısım yapıyorlar[/
böyle yorumlarla içim rahatladııı teşekkür ederimmm paylaşımınız için
tabi bu başlık için Şule'cim sanada çook teşekkürrr :))))))
Canım ne demek rica :)
bende olumlu cvplar alınca rahatlıyorum gerçekten.
Kızlar bende romance sofra setini almak istiyorum ama şu an indirim yok sadece 2. ürüne indirim var ben diğer ürünlerimi aldım 2. ürün olmıcak yani beklesem tek başına indirime girer mi acaba ? bernardoyu takip eden varmı aranızda :)
acelen yoksa bekle derim ben..
şu an çok revaçta olan bir takım zamanla düşer bence fiyatı
Kızlar lütfen yardım edin:
Bernardo marka yemek takımlarında zamanla soyulma yaptığına dair bilgiler okumuştum bu topiklerde.
Şimdi ben Romence günlük yemek ve kahvaltı takımını almak istiyorum ama uzun süre kullanışlı olurmu sizce. Malum günlük takımlar daha çok makineye giriyor ve yıkanıyor.
Kullanan arkadaşlar var mı tavsiyeleriniz nelerrrrr
bilmiyorum fiyatı düşermi ama yemek takımı 399 kahvaltı takımı 299 TL 'idi ben aldığımda şimdi kahvaltı tk. fiyatıda yükselmiş
aslında almak isteyen başka birini bulup 2. ürüne % 50 indirim sağlayabilsen iyi olurdu (ortak ikiye bölersiniz toplamıda )
bende iki settende 1 er takım almıştım 2. %50 indirimli olarak sonra dayanamadım birer takım daha alıp 12 kişiliğe tamamladım
sende iyi düşün belki 2 takım almak istersin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?