Bernardo yemek takımı kullananlar

SULE34

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2011
367
0
46
Kızlar lütfen yardım edin:

Bernardo marka yemek takımlarında zamanla soyulma yaptığına dair bilgiler okumuştum bu topiklerde.

Şimdi ben Romence günlük yemek ve kahvaltı takımını almak istiyorum ama uzun süre kullanışlı olurmu sizce. Malum günlük takımlar daha çok makineye giriyor ve yıkanıyor.

Kullanan arkadaşlar var mı tavsiyeleriniz nelerrrrr

yorumları merakla bekliyorum canımm alıp çeyizine ekleyen biri olarakkk :)))

Canım hem günlük takımım hem de misafir yemek takımım Bernardo.
Henüz yeni evliyim aslında, Kasımda evlendim.
Ancak her iki takımımda da bir sorun yaşamıyorum
Özellikle günlük yemek takımımdaki desen porselenin içinden değilde üzerinden. Ve sürekli makinede doğal olarak. Ben de senin gibi yorumları okumuş çok korkmuştum ama şimdilik hiçbir sorun yok çok şükür. İnşallah daha sonra da olmaz.

3,5-4 yıldır kullanıyorum hiç birşey yok ilk günkü gibi güzel..

sadece tencere takımını 6. ayı dolmadan çöpe attım (teflon olan) hemen çizildi. o günden beri tefal eureka kullanıyorum hem daha pratik hem de taş gibi sağlam :))

inşallah olmaz canım ne bilim bende soğudum olumsuz yorumları okuyunca ama sen tecrubelerini paylaşmışsın çok teşekkür ederim

Öncelikle teşekkürler paylaştığın için bu bilgileri, ben zaten tencere kaşık falan almayı düşünmüyordum sadece günlük takımlardan romence serisini almak istiyordum kahvaltı takımı ile birlikte ama bakalım sanırım almayacak gibiyim

certur kullanıcısından alıntı
3,5-4 yıldır kullanıyorum hiç birşey yok ilk günkü gibi güzel..

sadece tencere takımını 6. ayı dolmadan çöpe attım (teflon olan) hemen çizildi. o günden beri tefal eureka kullanıyorum hem daha pratik hem de taş gibi sağlam :))

her iki yorumada çok sevindim teşekkürler paylaşımlarınız içinnn

merhaba ben 2 yıldır hem gunluk hem mısafır yemek takımını duduklu tenceresını kullanıyorum suan ıcın hıc bır sorun yok ayrıca eger bır sorun olursa hemen degısım yapıyorlar

Kızlar bende romance sofra setini almak istiyorum ama şu an indirim yok sadece 2. ürüne indirim var ben diğer ürünlerimi aldım 2. ürün olmıcak yani beklesem tek başına indirime girer mi acaba ? bernardoyu takip eden varmı aranızda :)

acelen yoksa bekle derim ben..

şu an çok revaçta olan bir takım zamanla düşer bence fiyatı

acelen yoksa bekle derim ben..

şu an çok revaçta olan bir takım zamanla düşer bence fiyatı

bilmiyorum fiyatı düşermi ama yemek takımı 399 kahvaltı takımı 299 TL 'idi ben aldığımda şimdi kahvaltı tk. fiyatıda yükselmiş
aslında almak isteyen başka birini bulup 2. ürüne % 50 indirim sağlayabilsen iyi olurdu (ortak ikiye bölersiniz toplamıda )

bende iki settende 1 er takım almıştım 2. %50 indirimli olarak sonra dayanamadım birer takım daha alıp 12 kişiliğe tamamladım
sende iyi düşün belki 2 takım almak istersin :)

her yemek takımı bır sure sonra markası ne olursa olsunn hasar goruyor ne yazık kı sureklı yıkanmaktan..Benımde bır bernardo takımım var cokk uzun zaman kullandıktan sonra hafıf desenlerı zarar gordu.

güle güle kullan çok güzel bi takım .. iki set bana çok olur , çok kalabalık sofralar olursa misafir takımı çıkarırım ama romance alırsam misafir takımıdan daha çok sevicem orası kesin :)

desen ve kalitesi tartışılmaz
Bernardo ve esse favori mağazalarımdan biri
çay setleri ve yemek setleri harikaaa

Konu icerik nedeniyle Mutfak Arac ve Gerecleri basligina tasinmistir. Bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…