Bernardo yemek takımı hakkında..

december90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2007
16.974
248
88
http://shop.bernardo.com.tr/Urun/19/197/paris-antique.aspx

Merhaba kızlar,

2 yıldan beri bu yemek takımını çok beğeniyorum ,ama fiyatı 2 699,00 tl pahalı ama ne yapsam bilemedim yani?,bernardo yemek takımı kullanan var mı? herhangi bir sorun olduğunda veya kutunun içinde kırık olarak çıktığında götürüp alabiliyor musun o parçayı bunları merak ediyorum .

yardımlarınıza ihtiyacım var.

Bir sorum daha var ,hayatımda biri yok ama çeyiz olarak borcam,kek kalıbı vs.alsam mı yoksa para mı biriktirsem ?

Kafam karışık..

Son düzenleme:

Ben olsam bir yemek takımına o kadar para vermem.Ayda yılda bir misafir gelecek,o kadar para yazık yani.Takım güzel ama çok pahalı.Belki begendıgın başka modeller bulabilirsin daha uygun fiyata.

Borcam felan ben almayı düşünmüyorum çok hediye geliyormuş gelmese de kendim alırım ihtiyacım olanları.Düşünsene hem fiyatı uygun hem her yerde bulunan bir şey boşuna yük olacak taşırken felan,gerek yok bence.

bencede bi yemek takımına bu kadar para vermek saçmalık aman aman bi güzelliğide yok zaten yakından görmedim ama sanki porseleni kalın gibi duruyor. sana tavsiyem yakın zamanda evlilik yoksa para biriktir ben çok yararını gördüm acele etme paran varsa herşey hemen alınıyo zaten

Canım bir yemek takımına o kadar verilmez yazık. Bizimkilerin imkanı vardı sonuçta ama ben bile kıyamam o kadar vermeye.
Bir de paralarını altın al koy kenara. Veya altın hesabı açtır bir bankada. Çünkü yazık oluyor modası geçiyor herşeyin. Bir de gerek yok altın koysan kenara o fiyata bir sürü şey alırsın ilerde.
Benim annem doldurmuş örtüleri , çelik tencereleri vs. onlara altın koysaydı kenara 10 katı şey alınırdı.
Bir de borcam felan kesinlikle alma. Fazlasıyla hediye geliyor onlardan.
Dediğim gibi bence hiç çeyiz alma, herşeyi son anda paran olduktan sonra alırsın. Hem son moda olur herşey.
Bak benim çeziyizimde dantel örtü bile var bir sürü ördürmüş annem dünyanın parasına zor modelleri vs. Örtülebilecek tarzda modernler aslında hoşlar da ama yine de ben en son evleneceğimde boncuklu hazır örtüler aldım onları sermiştim ilk.
Kimse de bakmıyor artık çeyize felan. Hepsini çekmecelere, dolaplara koyduk. Ne çeyiz görmeye gelen oldu, ne çeyiz serdik. Artık geçmiş bunlar. Beğendikçe alırsın evlendiğinde.

Merhaba,

Bu yemek takımını bende gördüm, çok beğendim.
Ama şahsen bende bir yemek takımına bu kadar para vermem. Ben bone china yemek takımlarına bayılıyorum.
Çok şıklar ve misafir takımı olarak bence tercih edilecek en güzel seçim olur, fakat o kadar çok seçenek mevcut ki.
Hisar'ın tabak takımlarına da bakmanı tavsiye ederim.. Ama şimdi değil!

Hayatında biri yok dediğine göre, henüz bir evlilik planında yok.
Benden sana tavsiye, paranı biriktir. Çünkü tabak takımları gibi şeyler zamanla modelleri değişen şeyler.
İlerde belki çok daha güzel bir model göreceksin ve onu almak isteyeceksin, daha önceden aldığın içinde bu isteğini gerçekleştiremeyeceksin.
Tecrübe ile sabit, bir arkadaşım zamanının en güzel porselen yemek takımından almış, fakat gel gelelim şimdi o porselenlerin suratına bakılmıyor.
Haziran başı gibi evlendi ama maddi durumla alakalı olduğu için, var olan birşeyin tekrarını almak ona saçma geldi ve yeni çıkan modellerden alamadı.

Ben çeyizimi yapmaya nişanlandıktan sonra başladım.
Annemde özellikle çeyizime tabak, tencere, mutfak eşyasının temel taşları gibi malzemeleri hiç almamıştı.
Hep "vakti gelince ne modeller çıkar, sen zevkine göre al kızım, hangisi hoşuna giderse öyle alırız seve seve de kullanırsın" demişti.
Allah ondan razı olsun, herşeyimi kendim beğenip kendi zevkime göre aldım çok şükür.
Benden sana tavsiye de aynısını yapman canım.
Yeterki elinde para bulunsun, özellikle nakit alındığında gayet güzel indirimleri yakalayabilirsin..

Borcam konusuna gelince, arkadaşların dediği doğru.
Borcam hediye klasiklerinden biri olduğu için, bence onları hiç alma.
Hem sende farkındasındır, borcam bile kendi içinde gelişti - farklı modeller çıkarttı.
Senin ilerde olası kısmete kadar bakalım daha ne modeller çıkar.
Nasılsa her yıl değişiklik kazanan bir sektör çeyizler

Herşey gönlünce olsun şimdiden.
Ama benden sana tavsiye hiç bir takımı enine boyuna araştırmadan alma derim.
Aynı ürünü farklı bir yerde çok farklı bir fiyatada bulabilirsin

Selam canım. Ben de katılıyorum arkadaşlara.Rahatla kullanamayacaksın bu kadar para verirsen.
O paraya bir kaç takım alıp kullanırsın değişik, değişik.Dolap beklemesine gerek yok yani .
Kesinlikle paranı kenara koy.Sürekli değişim halinde her şey.Zevklerde buna dahil.
Örnek vermek gerekirse tencereleri düşün çelikler modaydı, teflonlar çıktı sonra dökümler şimdi seramikler...
Borcam almak gereksiz doğru onlarca oluyor zaten sonra evde boşuna yer kaplamasın.

Decembercim, bernardonun ürünlerini çok severim ancak çok pahalı.
2 700 diyelim kısaca..

bi yemek takımı için oldukça pahalı.

bi de ben bu ürünü pek beğenmedim..çok şatafatlı..taşlı şeyleri sevmem genelde..

bi de şimdiden çeyiz alma, boşver.

nerdeyse 3 bin..

kendine fotoğraf makinası al, ne biliyim başka bi ihtiyacını al..

ihtiyacım yok diyosan biriktir paranı ama yemek takımına bu kadar para verme..

bu tip şeyler kırılacak ürünler..
ben bile çok özenli kullansam da, düşüyor bi yere çarpıyor illaki kırılıyor yanii..

altın alya da dolar veya euro al..daha karlı çıkarsın emin ol..

yarın bi gün pişman olursun belki bu kadarpara verilir miydi diye..

kızlar çok teşekkür ederim verdiğiniz cevaplar için..

annemde çok pahalı bir parçası kırıldığında o takımın bir anamı kalmıcak diyordu ama sonunda onuda ikna etmiştim almak için ,sizlerde böyle söyleyince caydım açıkcası ya..

benim para biriktirememe gibi bir sorunum var o para çantamda olunca harcıyorum ben..

onca markalar var krc,kütahya,schafer ,porland ama kararsızlık oluyor ki krclerin ürünlerini beğenmeyen çok fzla..

bilmiyorum para biriktiriyim diyorum ama olmuyr..

annemde ufaktan al başla koy diyor..çok zor işler bunlar diyor..

madem para biriktiremiyosun, ben olsam şöyle yapardım..

kredi kartına talimat verirdim, her ay düzenli olarak altın alırdım.

hem paranın bi kısmı eline geçmemiş olur, harcamazsın, hem de çantaya girmeden altına gider :)

krc reklamlarında 'kearsi' dediği için nefret ettim karaca'dan.karacanın hiç bir ürününü almadım, almam da.

benim yemek takımım kütahya porselen.
öyle misafire ayrı kendime ayrı kullanamam ben.
bi tane takımım var hem kendime hem misafire kullanırım.
kırılıp azaldığında da ilerde yeni bi takım alırım, değişiklik olmuş olur.

kahvaltı takımım da porland.armelle serisi.
ilk gördüğümde bayılmıştım, alıverdim hemen.

bi bakayım netten senin kahvaltı takımına:))

canım düğünden yeni çıktığımız için şu aralar öyle bişey yappmam pek mümkün değil...

decemberr kesinliklee bu takımı almanı siddetle tawsıye ederım.bende aldım aynısını .fiyatı 2699 ama içinde kasık catallarda war.bence uygun..o kadar şık we ağır bi takımki..annenin dediği doğru değil.kırılan parcaların olursa sana gönderiyorlar zaten.ben 3200 lıraya aldım 800 tl de cek werdıler.o ceklede kalan dığer ihtiyacları alcam.bence hayatında bi kere alacagın bişe kesinlikle böyle ağır bişe al:)

bi arkadas porselenının kalın oldugunu söylemiş.kesilikle kalın değil ipince.kemik tozundan yapılmış olması zaten tabakların inceliğini gösterio..diğer arkadasta taşlı olduğunu söylemiş bu yemek takımı taşlı değil.o taşlı suplayı dekor olsun diye koymuslar.suplalar takımın içine dahil değil zaten..o suplalardan bulsam onlarıda alacaktım ama stoklarında tükenmişti maalesef.ben almanı öneririm modası uzun yıllarca gecmicek bişe.madem para bırıktıremıosun yatırım yap aradan cıkar derim düğününü olacagı zaman ceyız zamanında cok gereksiz bi masraf olarak karsımıza cıkıo:) o kadar ihtiyacın içinden..alcaksanda mağazada tek tek kontrol ettir tabakları öle yaparsan sorun cıkmaz

sinem çatallarıda mı var içince?ben 1 -2 yıl öncesinde sormuştum pek hatırlamıyorum çünkü:)

ben herşeyimi kendm yapıcam canım .o yüzden ıvır zıvır alayım diyorumm ama nerden başlasam diyorum kararsız kalıyorum..

ewt normalde bu takım 2499 lira..yenı kampanya yaptılar.2699 ama catal bıcak ıcınde canım..bence herseyını yapcaksan al gitsin cunku bu takımın modası zor gecer sölim:) yinede sen bilirsin.ben daha önce bernardodan autority takımını almıstım.bana 1 ayda gelcegı söylenmişti 1 ay içinde gelmeyınce iade etmıstım.kartıma parayı gerı yatırmıslardı.iyiki gelmemiş diyorum cunku bu takım içime daha cok sinmişti.

ben 2499 lıradan altım 700 lırada catal bıcakla 3200 e geldı.800 tl de cek werdıler onlada kalan dıer eksıklerı alacam

ben 2499 lıradan altım 700 lırada catal bıcakla 3200 e geldı.800 tl de cek werdıler onlada kalan dıer eksıklerı alacam

HIMM ANLADIMM..HANGİ TAKIMI ALDIN PEKİ BEN PEK BEĞENEMDİM ÇATAL BIÇAK ?

çok güzel kek stantları ,kanvaltı,pasta takımları var..

bide suplanın fiyatı yok mu içinde ohoo valla onu alana kadar karaca güral falan var onlar da dahada şık modeller var

:)sadece yemek takımı canım o fiyat, pahalı evet başka şeylerede baksam aklımda hep o var bilmiyorum neden yani,o takıma takmış durumdayım ,

işte dediğim gibi yemek takımında paris antique yı aldım.catak bıcaktada fusion modelını aldım..bak bernardo sıtesınde o suplalarla beraber kombinledikleri kadeh takımlarıda cok guzel.mesela onun 6 kısılık sarap bardakları 129 lıraya dusmuss.bende ceklerle o ıwır zıwırları alcam..bunları tek tek almaya kalksanda aynı para tutacak ztn..suplalarda tabıkıde yemek takımına dahıl deılzaten yemek takımına dahıl olan supla görmedım ben:)

ewt cok güzel pasta takımları kahwaltı takımları war.özellikle güllü takım we osmanlı modellı olanlar pasta takımlarıda güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…