- Konu Sahibi december90
-
Paris Antique | Bernardo
Merhaba kızlar,
2 yıldan beri bu yemek takımını çok beğeniyorum ,ama fiyatı 2 699,00 tl pahalı ama ne yapsam bilemedim yani?,bernardo yemek takımı kullanan var mı? herhangi bir sorun olduğunda veya kutunun içinde kırık olarak çıktığında götürüp alabiliyor musun o parçayı bunları merak ediyorum .
yardımlarınıza ihtiyacım var.
Bir sorum daha var ,hayatımda biri yok ama çeyiz olarak borcam,kek kalıbı vs.alsam mı yoksa para mı biriktirsem ?
Kafam karışık..
ewt tamamen katılıorum size..ben paris takımını aldım tam 1 hafta sonra elime ulastı...hepsini kontrol ettım tam tamına eksiksiz göndermısler.hiç birinde bi cizik bile yok..800 tl cek lede bridal platinum kadeh takımını alacam 6 lı set seklınde alırsam 475 lıraya gelıo..bridal takımda bu görselde sundukları bardaklar sizce nasıl
ewt bende cok gerekmedıkce mısafır olmadıkca cok kullanmam ztn:) bede o takımı cok begendım cok hos duruo hadi hayırlısı sende güle güle kullan wiski şişesi we şarap şişeside cok guzel bu takımın
ben smdılık 6 lı alacam set seklınde kampanyada..yalnız söle bi durum war.bernardoda çay takımlarınıpek begenmedım tepsilerini.ben 12 lı bu bridal dan cay bardağı alıp ayrı tepsi alıp cay setımı kendım olusturmayı dusunuorumm..tepsiyide baska yerden alcam artık:)
12 lı alınca bu saydıkalrını ne kadara geldi sana
kızlar bu şekilde alarak para mı biriktirmiştiniz,düğün yakın galiba:)
hadiya bernardonun o özelliğini bilmiorum:) ben karttan cektım su an kartımın lımıtı yok denecek kadar az:) 10 aya böldurdum öde öde bıterse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?