• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo yemek takımı hakkında..

Paris Antique | Bernardo
paris-antique.aspx

Merhaba kızlar,

2 yıldan beri bu yemek takımını çok beğeniyorum ,ama fiyatı 2 699,00 tl pahalı ama ne yapsam bilemedim yani?,bernardo yemek takımı kullanan var mı? herhangi bir sorun olduğunda veya kutunun içinde kırık olarak çıktığında götürüp alabiliyor musun o parçayı bunları merak ediyorum .

yardımlarınıza ihtiyacım var.

Bir sorum daha var ,hayatımda biri yok ama çeyiz olarak borcam,kek kalıbı vs.alsam mı yoksa para mı biriktirsem ?

Kafam karışık..

takım güzel ama yazık günah kırılıcak bir eşyaya ben olsam bu kadara para vermezdim yarın öbürgün 2 parçası kırılsa at çöpe gitsin..üstüne üstlük çk para saymış olduğunuzdan çok üzülüceksiniz... o parayala çeyiz paketi alırsınız kocaman...

ayrıca para kolay kolay birikmiyor dyaanmıyorz birşy alıyoruz harcanıyor fln vs vs ne alırsan o kardır. şahsen ben maaşımı aldfığım ilk gün eve gelmeden ne aldım aldım... alamadımm o para hak getıre artık harcanıyor hemen...

yoo neden kırılsın.bu mantıkla hareket edecek olursanız ewınıze hıc camdan esya almayın hep plastık alın:) bu yemek takımında kırılan parçalar olursa fabrıka size kırılan parcayı ucretsız gönderıo zaten.ben aldım cokta memnunum cok ağır duruo herkese tawsıye edıorum.ayrıca bı yemek takımı catallarıyla beraber 2600 lıra cok bi para deıl.sonucta her zaman alınacak seyler deıl bunlar.hergun kullanmıcagı ıcınde kırılma olasılıgı cok az bi ihtimal..

merhaba :)

öncelikle aylar önce bende senin gibiydim .. bu yemek takımını alıp almamakta kararsızdım.. hisara, karacaya, vs.. birçok markaya baktım ama bu yemek takımını gördükten sonra hiçbiri içime sinmedi.. evet pahalıydı , bütçemi de zorladı.. ama şimdi kafam rahat :)

ve en sonunda aldım.. %20 sanırım peşin verdim gerisine de 9 taksit yaptılar.. aydan aya ödüyorum.. ürünleri almak için de aylarca bekledim.. en sonunda geçen ay geldi..

bernardodan bir yemek takımı daha almıştım.. onda kırık parça da çıktı, kaselerden biri eksikte çıktı, desenlerini beğenmediğim parçalarda.. değiştirirken hiç sorun yaşamadım.. kolilerle yeni bir takım getirdiler içlerinden istediğim parçaları yeniledim.. şu an evde duruyorlar :)

bu arada bu takım taşlı değil arkadaşlar, görsellerde suplalar o şekilde yoksa ister şatafatlı, ister de çok sade ve şık bir sofra hazırlayabileceğimi düşünüyorum..

daha adayın yoksa küçük parçaları alma derim.. çünkü hem diğer büyük parçalara göre saklaması zor, kırılma riski fazla.. onun yerine para biriktir..

canım bende yemek takımımı - çatal bıçak takımımı - bardak takımlarımı - kahvaltı takımlarımı herseyımı bernardodan aldım hatta ailemdekiler dalga geçiyor bütün paranı bernardoya yatırdın diye :9: ama ben hep kampanyalardan aldım. o kadar markaların takımlarına baktım ama hep içime sinen bernardo oldu çokta menunum, müşterileriyle birebir çok güzel ilgileniyorlar, eksik kırık oldugunda ise hiç bir sorun olmuyor, bu konularda için rahat olsunn..:12:

ewt tamamen katılıorum size..ben paris takımını aldım tam 1 hafta sonra elime ulastı...hepsini kontrol ettım tam tamına eksiksiz göndermısler.hiç birinde bi cizik bile yok..800 tl cek lede bridal platinum kadeh takımını alacam 6 lı set seklınde alırsam 475 lıraya gelıo..bridal takımda bu görselde sundukları bardaklar sizce nasıl

ewt tamamen katılıorum size..ben paris takımını aldım tam 1 hafta sonra elime ulastı...hepsini kontrol ettım tam tamına eksiksiz göndermısler.hiç birinde bi cizik bile yok..800 tl cek lede bridal platinum kadeh takımını alacam 6 lı set seklınde alırsam 475 lıraya gelıo..bridal takımda bu görselde sundukları bardaklar sizce nasıl

canım bende bridal platinum serisinden 12li kadeh meşrubat rakı bardağı sürahi falan seklinde takım oluşturdum gayet güzeller henüz kullanmadım tabi hepsi ceyiz :)) sadece şunu belirtmek isterim kadehlerını çok dikkatli muhafaza etmen gerekıyor çunku ayak kısımlarından kırılabiliyorlar ama bu sadece bu marka bu model için değil bütün kadehler için aynı durum söz konusu.. hoş benım kırıldı hemn geri aldılar yenisini veridiler ama dediğim gibi aldıktan sonra iyi yerde saklaman lazım..

ewt bende cok gerekmedıkce mısafır olmadıkca cok kullanmam ztn:) bede o takımı cok begendım cok hos duruo hadi hayırlısı sende güle güle kullan wiski şişesi we şarap şişeside cok guzel bu takımın

ewt bende cok gerekmedıkce mısafır olmadıkca cok kullanmam ztn:) bede o takımı cok begendım cok hos duruo hadi hayırlısı sende güle güle kullan wiski şişesi we şarap şişeside cok guzel bu takımın

ben 12li kadeh - 12li meşrubat - 12li rakı - 12 çay takımı - şarap şişesi - sürahisi şeklinde yaptım yetti arttı bile :)) misafirden misafire zaten ancak elde yıkanıyor çünkü :)) teşekkürler.. sende alırsan şimdiden güle güle kullanman dileğiyle canımm..

ben smdılık 6 lı alacam set seklınde kampanyada..yalnız söle bi durum war.bernardoda çay takımlarınıpek begenmedım tepsilerini.ben 12 lı bu bridal dan cay bardağı alıp ayrı tepsi alıp cay setımı kendım olusturmayı dusunuorumm..tepsiyide baska yerden alcam artık:)

ben smdılık 6 lı alacam set seklınde kampanyada..yalnız söle bi durum war.bernardoda çay takımlarınıpek begenmedım tepsilerini.ben 12 lı bu bridal dan cay bardağı alıp ayrı tepsi alıp cay setımı kendım olusturmayı dusunuorumm..tepsiyide baska yerden alcam artık:)

bende tepsisini almadım zaten sadece bardakları tabakları ve sekerliği sadece bişi dikkatimi çekmemiş çay bardakları çoook sade ewe gelince bende jeton düştü :9:

12 lı alınca bu saydıkalrını ne kadara geldi sana

canım ben ikincisi % 50 indirimli zamanında almıstım yanı bi tane 6lı kadah aldıysam ikincisi yarı fiyatınaydı ben bardaklarımı alırken 12li kahvaltı takımı aldım kurabiyelikleri falan filan hepsi 1300 tl gibi bişiye gelmişti..

kızlar bu şekilde alarak para mı biriktirmiştiniz,düğün yakın galiba:)

iştee aslında bende cay bardaklarını pek begenemdım özellikle cay bardak altını.cok sade geldi cay setlerinde jumbo we hisar güzel.özellikle jumbonun ustune tanımam

kızlar bu şekilde alarak para mı biriktirmiştiniz,düğün yakın galiba:)

yok canım para biriktirerek almadım hiç birini.. taksitle aldım. şunu anladımki taksitsiz hiç birşeyin sahibi olunmuyor. kredi kartımın limitinide buraya bağlamak istemedim bernardonun çok güzel bi uygulaması var onlar ödenecek aylık taksit miktarını çekiyorlar sizden sadece bu durumda limitinizde etkilenmemiş oluyor. ben malesef para biriktirme özürlüyüm ancak böle taksitlerle :)):9:

hadiya bernardonun o özelliğini bilmiorum:) ben karttan cektım su an kartımın lımıtı yok denecek kadar az:) 10 aya böldurdum öde öde bıterse:)

december bence taksitle al cunku para bırıktırırsen topladıgın parayı bırden peşin werıp yemek takımı almak zor gelir :) bn olsam hazırdakı paraya dokunmaz yıne taksıtle alrıdım kii öle yaptım

Back
X