Ah o Bernardo. Şikayet var sitesine yazdığım şikayeti aynen paylaşayım.
Bernardo mağazasından 24.01.2015 tarihinde 1800 küsur TL çeyiz
seti aldım. Almaz olaydım. 2 kalem malın en geç Şubat sonuna kadar geleceğini, şu anda ellerinde olmadığını, başka
mağazadan çekeceklerini bildirip, parayı bir güzel ödettiler. Bugün 7 Mart, ancak bana verilen cevap çatal
bıçak setimin Türkiye' de bile olmadığı. Şikayet edene kadar 2 kere topu topu arayıp biri geldi, diğeri de birkaç güne gelir dendi. Şikayet ettikten sonra da, ismini vermek istemeyen bir yetkili, laf kalabalığı ile cevap vererek (ki buna cevap denmez. Açıkça, aldınız kardeşim, iade de yok, tepe tepe kullan dendi) hiçbir problemimi çözmedi, üstüne daha da kendilerine olan güven ve saygımı sarstı.
Güncellememişim de, Mayıs gibi falan geldi, gelen de kırık geldi. Mağazaya gittim, kafalarına attım. 1 hafta içinde istediğim renkten yenisi gelecek dedim, 2 hafta bekledim.
Sakın Bernardo'dan alışveriş yapmayın SAKIN! Lakayıt, düzensiz, çalışma arzusu olmaya, müşteri memnuniyetine asla önem vermeyen bir firma. Hemen tuketicisikayeti . gtb . gov.tr adresinden e devletiniz ile şikayetinizi dile getirin.