- 8 Eylül 2009
- 397
- 3
- 116
- Konu Sahibi oooYaGMuRooo
ne demek almıolar cnm yaaa sen alıp da kullanmısmıssın kii yenilmiş yok içilmiş yokk kime neyi tuttturlarsa kabule etmeye çalışıolar biraz dişini göster gerekirse mağazayı başlarına yıkk insalıktan anlamayana sen daha beterini yapıcaksn..gerekrse mahkemeye başvurmktan çekinmem tüketici hakem heyetine bi dilekçeme bakar de bak nasıl peşinde pervane oluolar ben bi çok işimi bu yolla çözdm bernardo ne kii..
çkb takımına gelnce çok güzel bi model ama bende yernde olsam aynen senin gibi düşünürdm satmaya geldiklerinde istediğnizde ne kdr süre geçerse geçsn kullanmazsanız değişimini yaparz yok efendm üstüne ekleyip yeni modeli bile alabilirsiniz diolar..ürünü aldın iadesi olmaz die bişi olamazzz..ben olsam hepsini iade etmekle tehtid ederm ki hakkın zaten! ne kdr zarara uğrıcanı ve itibarının zedeleniceni düşünsn önce..sakın ha söylediklerine sessiz kalma sen ne istiosan o dur olay bitmiştir yani!
:18: ben korktum senden :)
bencede çok saçma sonuçta alıp eve götürmedim bile.. bugün genel müdürlüğü aradım.. bu hafta baya bi sıkıştırıcam.. mağazayada gittim, mağaza müd. bölge müdüründen haber bekliyorum dedi..cuma haber vericekmiş.. bakalım çift taraflı sıkıştırmadayım..
çok ta kötü olmak istemiyorum.. çünkü yemek takımımı düzgün teslim almak istiyorum çok beğenerek aldım onu.. haftasonuna belli olacak bakalım..
benim misafir çatal kaşık takımım jumbo,günlük kullandığım bernardo.ikisinden de memnunum açıkçası.Elbette kalite farkı olacaktır,ama şuan ben farkını göremedim.Gayet de kaliteli bernardonun ürünleri.Bence hiç takma kafana,gayet karlı bir iş yapmışsın:)
teşekkür ederim canım memnun olman çok güzel..
güle güle kullan