- 15 Ocak 2010
- 138
- 6
- 116
- Konu Sahibi december90
peşin aldın mı verdiğin paraya acıyosun olmuyor böle taksitle iyi :)) öde öde çoğalıyor ama aldıklarında çoğalıyor bide o şekilde bakmak lazım 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Paris Antique | Bernardo![]()
Merhaba kızlar,
2 yıldan beri bu yemek takımını çok beğeniyorum ,ama fiyatı 2 699,00 tl pahalı ama ne yapsam bilemedim yani?,bernardo yemek takımı kullanan var mı? herhangi bir sorun olduğunda veya kutunun içinde kırık olarak çıktığında götürüp alabiliyor musun o parçayı bunları merak ediyorum .
yardımlarınıza ihtiyacım var.
Bir sorum daha var ,hayatımda biri yok ama çeyiz olarak borcam,kek kalıbı vs.alsam mı yoksa para mı biriktirsem ?
Kafam karışık..
borcam hiç almaa cok hedıye gelır.borcam we kahwe fincanı:) bnce önemlı buyuk eksıklerını al..yemek takımı tencere setini flnn gunluk mutfak ihtiyaclarını cunku en cok bunlara para gidio
ben sana para biriktirmeyi öneririm. amaaaa bu yemek takımı çok güzeeeeellll bunu allll![]()
para bırıktırsende bu yemek takımını alırken hepsını bırden ödemek zoruna gıdecektır:) bende öle oldu senı bılemem gerci takssitle almak dha mantıklı özellıkle sımdı kampanyadayken
canım beğendiğin takım gerçekten harika ama sana bi öneride bulunacağım westwing de tantitoni diye ünlü bi marka su anda satışta ve bernardodan beğendiğin yemek takımına çok benziyor bi bak istersen hemde 1100 tl gibi bişeParis Antique | Bernardo![]()
Merhaba kızlar,
2 yıldan beri bu yemek takımını çok beğeniyorum ,ama fiyatı 2 699,00 tl pahalı ama ne yapsam bilemedim yani?,bernardo yemek takımı kullanan var mı? herhangi bir sorun olduğunda veya kutunun içinde kırık olarak çıktığında götürüp alabiliyor musun o parçayı bunları merak ediyorum .
yardımlarınıza ihtiyacım var.
Bir sorum daha var ,hayatımda biri yok ama çeyiz olarak borcam,kek kalıbı vs.alsam mı yoksa para mı biriktirsem ?
Kafam karışık..