• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bernardo yemek takımı hakkında..

peşin aldın mı verdiğin paraya acıyosun olmuyor böle taksitle iyi :)) öde öde çoğalıyor ama aldıklarında çoğalıyor bide o şekilde bakmak lazım ;)

ewt işte:) bende dugun öncesı para bırıktırdım ama peşin wermek zoruma gıttı taksıtle aldım..senin düğün ne zmn

bir sene var daha ama alacaklarım al al bitmiyor :)) seneye haziran insallah Allah nasip kısmet ederse..

nasıl yani,nasıl öyle bişay yapabiliyorlar canım

bende biriktiremiyrumm

yavaş yavaş borcam ,ıvır zıvır alayım diyorum..ay başında alıcam birkaç parça bişey ..

borcam hiç almaa cok hedıye gelır.borcam we kahwe fincanı:) bnce önemlı buyuk eksıklerını al..yemek takımı tencere setini flnn gunluk mutfak ihtiyaclarını cunku en cok bunlara para gidio

Paris Antique | Bernardo
paris-antique.aspx

Merhaba kızlar,

2 yıldan beri bu yemek takımını çok beğeniyorum ,ama fiyatı 2 699,00 tl pahalı ama ne yapsam bilemedim yani?,bernardo yemek takımı kullanan var mı? herhangi bir sorun olduğunda veya kutunun içinde kırık olarak çıktığında götürüp alabiliyor musun o parçayı bunları merak ediyorum .

yardımlarınıza ihtiyacım var.

Bir sorum daha var ,hayatımda biri yok ama çeyiz olarak borcam,kek kalıbı vs.alsam mı yoksa para mı biriktirsem ?

Kafam karışık..

ben sana para biriktirmeyi öneririm. amaaaa bu yemek takımı çok güzeeeeellll bunu allll :52:

para bırıktırsende bu yemek takımını alırken hepsını bırden ödemek zoruna gıdecektır:) bende öle oldu senı bılemem gerci takssitle almak dha mantıklı özellıkle sımdı kampanyadayken

borcam hiç almaa cok hedıye gelır.borcam we kahwe fincanı:) bnce önemlı buyuk eksıklerını al..yemek takımı tencere setini flnn gunluk mutfak ihtiyaclarını cunku en cok bunlara para gidio

ben sana para biriktirmeyi öneririm. amaaaa bu yemek takımı çok güzeeeeellll bunu allll :52:

başka takım benim gözümü görmüyor:)beğenemiyorum başka takımları :)

para bırıktırsende bu yemek takımını alırken hepsını bırden ödemek zoruna gıdecektır:) bende öle oldu senı bılemem gerci takssitle almak dha mantıklı özellıkle sımdı kampanyadayken

canım ben çeyiz sermicem ve çeyiz için kimse getirmiyor artık ,ablamda öyleydi mesela yani,..işte onlarda da ben en son alayım biriktirdiğim parayla veya kredi kartıyla alaym diyorum..

ewt bizdede ceyız serılmıo artık kalktı zannedersem:) tebrıge gelenlerde hedıye getirecektır..yınede sen bılrısın cnm tabıkıde..herseyın hayırlısı olsun.bende o kdr yerde yemek takımı begendım ama bunun kadarını hıc begenmemıstım.hele bunu gördukten snra diğerlerine bakma gereği bile duymadım

Paris Antique | Bernardo
paris-antique.aspx

Merhaba kızlar,

2 yıldan beri bu yemek takımını çok beğeniyorum ,ama fiyatı 2 699,00 tl pahalı ama ne yapsam bilemedim yani?,bernardo yemek takımı kullanan var mı? herhangi bir sorun olduğunda veya kutunun içinde kırık olarak çıktığında götürüp alabiliyor musun o parçayı bunları merak ediyorum .

yardımlarınıza ihtiyacım var.

Bir sorum daha var ,hayatımda biri yok ama çeyiz olarak borcam,kek kalıbı vs.alsam mı yoksa para mı biriktirsem ?

Kafam karışık..
canım beğendiğin takım gerçekten harika ama sana bi öneride bulunacağım westwing de tantitoni diye ünlü bi marka su anda satışta ve bernardodan beğendiğin yemek takımına çok benziyor bi bak istersen hemde 1100 tl gibi bişe:51:

Back
X