Bernardo kahvalti takimi - hangsii?

Her ne kadar şu an sitesinde olmasa da ben o pembe takıma aşıktım.. Kaldırmışlar..
Ama kırmızıdansa yeşilli olan daha iyi..

Duyguska evet pembe takimi kaldirmislar nedense :S

dün emsan dan bi kahvalti takimi begendim yemek takimi filan da begendim of cok zor karar vermek..

kocaelim;
Gözünü karartıp alman lazım.. Yoksa sürekli başka bir takıma gözün kayıyo..
Al bir takım ve bir daha da yemek takımı bakma sakın..
Daha iyi bir şey geldiyse pişman olma bari.. =)
Ben fiyat bakımından yüksek olduğu için aradan çıksın diye en çok beğendiğim modeli aldım ve çıktım işin içinden,
daha da porselen takım bakmam.. =)

Ayrıca kahvaltı takımım olarak o pembeyi istiyordum,
şimdi kaldım ortada.. =)

sen yemek takimini nerden aldin duyguska?

emsandan begendigim takimi da bi paylasayim bakalim ona ne diyeceksiniz onun kahvalti takimi da cok hosuma gitti..

bence de kahvaltı seti hiç mantıklı birşey değil,lüzumsuz bir çok ıvır zıvır var içinde.Mesela bizde kimse fincanla çay içmez,zaten alacağın yemek takımının da çay fincanları oluyor ayrı 1-2 çay-nescafe takımın da varsa bunlar fazlalık bence.onun yerine 12-18 tane aynı desen düz tabak alıp şık bardak takımları ve günlük kullandığımız tuzluk biberlik ile kullanmak daha iyi olur diye düşünüyorum.kahvaltılıkları servis edeceğimiz kaseler kayık tabaklar takım olabilir.çünkü hiç bir zaman kahvaltıya misafir varsa kapaklı bir set ve 2 kayık tabak işini görmez canım.onun yerine böyle eşleştirmeler yapılabilir.

canım bence yeşil al daha bi kahvaltı takımı gibi cıvıl cıvıl kırmızı olan daha çok pasta takımı gibi duruyo ama onun içinde kullanırım ayrı almam dersen olabilir tabi..

ikisi arasında kararsız kaldıysan yeşil daha hoş.ben klasik yemek takımımı bernordadan alıcam kesin ve başka hiçbiyerden bakmayı düşünmüyorum.ama bernardo kahvaltı takımlarında seçenek olarak daha sınırlı oyüzden diğer markalarada bakabilirsin bence.bi de bernardonun kelebekli ,fincan sapları filan kelebek şeklinde olan çay seti var bu sete yumurtalıkları vb. diğer parçaları ek olarak alarak kahvaltı takımı da yapabiliyorsun.biev de filanda böyle seçenekler var istediğin parçaları alarak kendin tamamlayabiliiyorsun kahvaltı takımını.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…