Bernardo kahvalti takimi - hangsii?

kizlar hepinize cok tesekkür ederim kirmiziyida cok begenen olmus yesilide..

fiyat farki neden o kadar bende bilmiyorum acaba arada kalite farki mi var kizlar?

pembe takimi da gördüm ama onda fiyat yazmiyordu?

efsunlu falezi ilk defa senden duydum hemen detayli bi sekilde bakayim ekledigin fotograf cok güzel gercekten..

mor rengine hayranim ben cünkü =)

ayy falezin takimlarida coook güzel kizlar..

baska nereye bakabilirim?

türkiyede olmadigim icin pek bi bilgim yok bu konuda..

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar ben bu şekilde kahvaltı seti almayı düşünmüyorum yaa bilmem yanlış mı düşünüyorum... yumurtalıklar falan gereksiz geliyor bana, çay fincanları ( fincanda çay kültürümüz yok bizim ) parça halinde ihtiyaçlarım doğrultusunda bir set oluşturmayı düşünüyorum... ne dersiniz? doğru olur mu ki

Canım ben de falezi sürekli alışveriş yaptığım bir mağazada keşfetmiştim ve ben de aynen senin gibi mor renk hastasıyım.Bu takımın aynı desen ve renginden teflon tencere takımını kullanıyorum ben ve nefis gerçekten.İnanılmaz şık duruyor sofrada ve ayrıca adi teflonlar gibi çizilmiyor.Yengemde kullanıyormuş bundan bir kaç yıldır ve çok memnunmuş tencerelerinden.Ben kahvaltı takımını henüz almadım ama kesin alıcam işe başlar başlamaz.Dediğim gibi resmen aşık oldum bennn onlara

bende aynı düşünüyorum canım,porselen çaydanlık,çay seti falan kullanma alışkanlığımız yok ayarlayabilirsem tek tek almayı düşünüyorum inşallah.kullanmayacağın bişeyi almak saçma geliyo.
ama illaki alacak olsam bende kırmızı olanı alırdım :)

Canım ben pembesine de bak derim.O da çok şirin duruyor,ama bunlardan birine karar vereceksen yeşil daha cıvıl cıvıl gözüküyor

kizlar tesekkür ederim fikirleriniz icin benimde sanki yesili daha cok icime sindi..

ama fiyat farki neden o kadar cok onu anlayamadim..

kizlar bizde kahvatli takimini kendileri tamamlayanlar hangi parcalari aliyorsunuz ki?

kırmızı herkeste az bulunan yeşil herkesde vardır hemen hemennnn

Kırmızı takımda ki çaydanlığı çıkarsak kırmızı ağırlığı kalmıyor ve kahvaltı için çokta iç açıcı değil bence.

İkisi arasından yeşili seçerdim sanırım ama çok daha güzel kahvaltı takımları var.Sadece ikisi arasında kalmayın bence.

Birde başka markalarla ilgili fikir sormuşsunuz sanırım.Falez'in netten bende bir kaç takımını gördüm ve hoş buldum.
Ayrıca schafer kahvaltı takımları da hoş.Ben emsandan çok çok severek aldım.Hatta modeli şu;
http://www.emsan.com.tr/UrunDetay/56/quadrus-melodi.aspx

Ayrıca kütahya,karaca gibi bildik markaların sitelerine bakın derim.​

Son düzenleme:
bendede pembesi var çok şekerrrr..ama ikisi arasından sorarsan bnce yeşil olan..kırmızı bna daraltıcı geliyo nedense..yeşil daha ferah görünüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…