bernardo indirimi

dun romanca kahvaltı takımı aldım.
resimlerde caydanlık vardı
bugun kargom geldi caydanlık yok
hemen siteye baktım. sitedende caydanlık resmini kaldırmışlar
ühühühü nasıl olcak o iş

canım önceden sete dahildi ben almıştım yuvarlak şekle geçildiğinde çaydanlığı ayrı satışa koydular

Kızlar bu bıçak seti nasıldır bernardonun bilen var mı ya?
bilemedim hafta sonu alıcaktım çok kararsız kaldım bu arada tepsileri çok güzel bernardonun ya:)
cezve seti de aldım oda kaliteli duruyo ama bakalım

Kızlar bu bıçak seti nasıldır bernardonun bilen var mı ya?
bilemedim hafta sonu alıcaktım çok kararsız kaldım bu arada tepsileri çok güzel bernardonun ya:)
cezve seti de aldım oda kaliteli duruyo ama bakalım

ya kizlar bi bernardonun romance yemek takiminin sadce tabaklari alinmiyomu ya catal kasik pecete falan istemiyorum ben

O %50 indirimler hep öyle oluyor zaten resmen satış politakası haline gelmiş bir sürü mağazada. Mesela tefalde de bir alana bir bedava kampanyası var normalde atıyorum tava 90 tl iken onu 125 tl yapmışlar diğer aldığın tavaya hiç para ödemiyorsun mesela. ya da Esse'de de böyleydi geçen yaz bütün ürünler de etiketin yarısıydı ama normal fiyat biraz artırılarak etiketin yarısı oluyor Dün bernardonun sitesine baktım hiç orda 500 lira ve günlük yemek takımı ya da kahvaltı takımı var mıydı daha önce baktığımda yoktu güya 500 liradan %50 indirimle düşmüş oldu. ha gene eskiye nazaran biraz daha ucuza alınıyor elbet ama tam anlamıyla yarı fiyatına olmuyor bu %50 indirim olaylarında.

Son düzenleme:
ben bernardodakı bridal platınıum kadeh takımıını begendım sizce 6 lımı almalıyım 12 lımı? misafir için 12 almalıyım demi:)

yemek takımlarında indirim göremedim ben ama kahvaltı takımları baya düşmüş kızlar..tabi fiyatı artırıp indirimi öyle yapmşlar ama benim 240 aldığım kahvaltı takımını 170 e görünce üzüldüm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…