bernardo indirimi

ssinem85

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2012
258
0
46
Adana
selam kızlr bernardo bayram surecınde yuzde 50 ındırım yapmıs gerçekten hersey cok ucuzlamıs biz alacagmızı aldık ceklerimizi kullandık indirim yenı baslamıs bu kdr sans olur ancak ceklerle aldıgım urunler yarı fıyatına kadar düşmüş...calısanlarıda ceklerı kullanın fiyatlar yukselecek bu hafta son dıe bızı kandırdı gecen hafta

Şaşırdım şuan canım benim için güzel oldu ama sende üzülme boşve saglık olsun eksik bişeyin varsa tamamlamaya bak..sıkma canını

Bana mı öyle geldi yoksa fiyatları yüksek gösterip indirim havasına mı sokmuşlar %50 indirim göremedim ben 9.90 olan ürünü 14.90 gösterip öyle indirim yapmışlar daha 2 gün önce aynı ürüne bakmıştım :44: yani pahalıya almış olmadın canım

bugün aldığım en güzel haber yemek takımını istiyorum bernardonun sitesinde mi yoksa mağazalarda mı indirim?

ben dün bernardoya gitmiştim. Seramik tencerelerini yakından görmek için. Takım 350 tl idi... sitede de aynı o şekilde 349.99 mu ne öyle bişidi. Sabaha mesaj aldım. % 50 net indirim bernardo da diye. hemen 350 liranın yarısını hesapladım çok sevindim. :) Sonra sitesine girdim dün 349 gözüken tencere takımı 499 dan 250 e inmiş olarak gözküyor... Sadece 100 tl indirim olmus .. aynı şekilde bıçak takımları da öyleydi bir gün önce 100 tl idi şimdi arttırıp %50 indirimini 71 tl göstermişler. Tamam pazarlama politikası kar ı süründen anca bu şekilde kazanıyorsun. Fakat sürekli takip eden müşteriler için kötü bir imaj gerçekten.. En çok da dün o tenceere takımını almadığıma sevindim. Ne kadar %50 indirim olmasada 100 lira indirim benim için büyük bişeydi :)

Bernardo geçen yılbaşında çekleri piyasaya sürdüğünde hemen fiyatları arttırmıştı. Malesef aynı üçkağıdı esse de kampanya döneminde yapıyor. Her ikisinden de alışverişimi kestim aylardır.

Esse mağazasında çalışan birisinin kurduğu cümle aynen şöyleydi ;

indirim olan günler %50 etiket olan zamanlar aslında hiçbir şey farketmiyor. Yani normal fiyatlara satılıyor.
50 TLye satılan bi ürünün üzerine 100 TL etiket basılıp üstü çizilerek yarı yarıya düşmüş de öyle satılıyor gibi gösteriliyor.

demişti..

Evet kızlar fiyatları arttırıp yüzde 50 indirim yapmışlar. bir takım almıştım allahtan çok zararda değilim 30 tl ama olsun eksik daha çok

hiç indirim yapmamış değil kızlar. hesapladım yaklaşık % 30 indirim yapmış. %50 gösterip reklamla ilgi çekiyor.

bu bernando hangi kargoyla çalışıyor bilen varmı:26::26::26:

bazı urunlerde ındırım olmus dedıgınız gıbı yuksek fıyattan gösterıp dusuge satıolar ama kırmızı bı celık tencere setı yuzde 30 ındırımde 350 lırayken smdı 250 ye dusmus osmanlı serısı pasta takımlarıda ıyı ındırıme gırmıs..kadeh setlerınde nerdeyse yuzde 30 a waran ındırım olmus dedıklerı gıbı yuzde 50 ındırım kucuk mutfak aletlerınde sanırım..bernaroddan ceklerımı kullanıp kurtuldum bıdaha bulaşmayı dusunmuorum

dun romanca kahvaltı takımı aldım.
resimlerde caydanlık vardı
bugun kargom geldi caydanlık yok
hemen siteye baktım. sitedende caydanlık resmini kaldırmışlar
ühühühü nasıl olcak o iş

Bugün bernardoya gittim seramik tencere takımı, düdüklü tencere ve bıçak seti aldım. Yetkili ile de görüştüm dediğim gibi yaklaşık %30 indirim olmuş. Fakat uzun bir süre bu kadar indirim bir daha olmaz dedi. Son tarih 29 ekim kızlar.

saol canım. dün bu saatlerde verdiğim siparişim gelmiş :)

Canım sen dün mü vermiştin siparişini? Ben de bir saat önce verdim siparişimi umarım benimkini de seninki gibi hemen erkenden getirirler kazasız belasız inşallah:) Bu arada, yurtiçi kargoyla çalışıyorlarmış canım, sitede öyle okudum yanlış hatırlamıyorsam...

dun romanca kahvaltı takımı aldım.
resimlerde caydanlık vardı
bugun kargom geldi caydanlık yok
hemen siteye baktım. sitedende caydanlık resmini kaldırmışlar
ühühühü nasıl olcak o iş

resimlerde çaydanlık vardı fakat setin içinde bulunan parçaların yazdığı bölümde yoktu,bende ilk çaydanlık var sanmıştım fakat içindekiler kısmına bakınca farkettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…