• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bernardo acil fikir!!!

hilltime

seninle bir ömür..
Kayıtlı Üye
4 Aralık 2011
80
5
48
kızlar bugün bernardoya gittim. ve ne yapmam gerektiği konusunda kafam karıştı!
12 kişilik yemek takımı: bernardo paris antique
1 sürahi, 12 kadeh, 12 su bardağı: bridal platinum
6 kişilik günlük yemek takımı: romance (24 Parça Yemek Takımı,24 Parça Çatal Bıçak Seti,6 Adet Amerikan Servis,6 Adet Su Bardağı)

toplamda 2.482 TL tuttu. bu kampanyanlı fiyatı. sizce fiyatı uçuk mu oldu yoksa gidip alayım mı ya da başka alternatifler araştırayım mı?

bence üstüne 2 milyar daha koyup ayağını yerden kesecek bi araba alabilirsin. gereksiz bence. nolcak alt tarafı yemek yiyip kalkcan. daha uygun bişeylere bak. zaten misafir takımın dolapta bekşleyecek

bence üstüne 2 milyar daha koyup ayağını yerden kesecek bi araba alabilirsin. gereksiz bence. nolcak alt tarafı yemek yiyip kalkcan. daha uygun bişeylere bak. zaten misafir takımın dolapta bekşleyecek

hoş bir cevap olmuş,gerçekten çok pahalı orta halli insanlar için bu takımlar çok pahalı

çok uçuk canım bence gereksiz ben kütahyadan aldım çok güzel kampanyaları var bi incelemelisin:kkk:

bende nışanlıyken cok hevesliydim böyle seylere 1.5 2 milyarlık takımlar bulurdum falan sonra önce düğünü yapalım borcu kapatalım sonra bakalım dedim şimdi iyiki almamısım diyorum uygun bişey aldım işimi görüyor gereksiz bence de uygun bişeyler alabilirsin.

Böyle belli başlı markalar var ve fiyatları inanılmaz yüksek.Tamam kalite falan ama kendisini belli etmiş daha uyguna bir şeyler satan porselen markaları vs.var.Hatta adını duymadığımız markalardan bile öyle iyi ürünler çıkabiliyor ki.
Çeyiz,düğün bunlar çok masraflı şeyler o yüzden biraz daha uygun şeyler bakmalı..İnsanın hevesi oluyor tabii ama dediğim gibi kendisini belli etmiş bir çok marka var biraz daha araştırın bence.​

bernardo paris antique benımde almak ıstedıgım bır takım.. krıstallerıyle bırlıkte yanlız anlamadıgım o yemek takımının tek basına fıyatı 2500 TL'yi fiyatımı düştü..

Ayrıca bılgın olsun bu takımın cok benzerı roykıng de war. emınonunde nakıt verırsen 800 TLye satın alabılırsın...

Şahsen ben bernardodakini gördukten sonra hiç birsey begenemez oldum ama arkadaslar haklılar fıyat cook fazla..

bende bernardo dan aynı yemek takımını beğendim tek başına fiyatı 2000 dediler ama çeyiz setiyle beraber indirimli hesapladılar toplamda 2600 e yemek takımı , çatal bıçak , günlük yemek takkımı , günlük çatal bıçak , günlük amerikan servisleri , günlük bardak takımı , çelik ve teflon tencere seti , çaydanlık ve cezve setleri vardı. Bence yemek takımını düşünüyosan set haline bakmalısın .. Bahsettiğin yemek takımına bende bayıldım hatta daha iyisini bulamadım ama internette şikayet sitelerini okudukça bernardoya güvenim 0 landı . O yüzden almayı düşünmüyorum ..

paris antique gördüğümden beri hayallerimi süslüyor hayalimde kalmasını istemiyorum açıkçası almak çok istiyorum eminönü orhan ithalatta tek başına parisi 1750 ye veriyorlarmış ama bu bernardoda günlük yemek çatal kaşık bıçak vb şeylerle 2500 mi geliyor benim hiç haberim yok hani paris antigueyi kampanyaya katmazlar diye düşünüyordum

kampanya hakkında bilgi veririmisin

ben İstanbul capacity mağazasında sormuştum çeyiz setine dahil edebileceklerini söylediler . Çeyiz seti 1500 civarıydı paris antique yemek takımı olunca 2500 e çıktı.Kampanyaya dahil olanlar ;
paris antique yemek takımı
herhangi 89 parça çatal kaşık bıçak
günlük romance yemek tk , günlük çkb , günlük bardaklar ve amerikan servisleri
çelik ve teflon tencere seti
düdüklü tencere
çaydanlık ve cezve

soralı 2 hafta filan oldu . Ama ben sorduğumda paris antique tekbaşına 2000 di , fiyatı artıcak demişlerdi . Dün gittim yine fiyatı 2300 e çıkmış ve 80 tane filn kalmış stoklarında artık royal markası satmıcaklarmış . Biliyosun paris antique bernorda markasına ait değil royale ait . Bilmiyorum belki de satmak için söylediler.

ben aldım canım 1.999 liraydı şuan çıktı fiyatı sürahi bardak çay bardağı su bardağı 500 liraya aldım.çatal takımımıda 699 a aldım. ben paris i gördükten sonra hiç bi takımı beğenemedim 2 senelik beğeniden sonra almaya karar verdm

inanılmaz kararsız olduğumdan ve son dakka fikir değiştirdiğimden bugün akşam gidip bernardodan alışverişimi yaptım.

12 kişilik paris antique yemek seti
1 sürahi
12 kırmızı şarap kadehi
12 meşrubat bardağı
12 kişilik günlük yemek seti (12 amerikan servis, 12 servis tabağı, 12 çukur tabak, 12 pasta tabak, 12 çorba tabağı, 12 çatal, kaşık, bıçak, tatlı çatalı, 12 çay fincanı, 12 su bardağı)
12 kişilik kahvaltı takımı (12 servis tabağı, 12 kayık tabak, 12 çay fincanı, 12 yumurtalık, 2 tuzluk, 2 biberlik, 2 porselen demlik çaydanlık, 2 şekerlik)

hepsi toplamda bana 3.110TL'ye geldi. içim çok rahat içime sinen şeyler oldu hep. özellikle paris antique'ye ailecek bayıldık.

hayırlo olsun güle güle kullan :) bende hala kararsızım benim düğünüm temmuzda biraz daha bakınayım diyorum

Back