Hala ama hala bir taraf ölen insanlar diğer taraf Kabataş Vakası üzerinden siyaset yapıyor ya, pes diyor şaşkınlıklar içinde seyrediyorum.
Bir hayretimde yaşananların üzerinden onca zaman geçmesine rağmen, ölenlerin anne babalarının hali, üzüntüsü hiçe sayılarak ( zira onların acısı hep taze kalacak)siyaset yapanların gazına gelip kutuplaşılıyor ya, daha da şaşkına dönüyorum.
Siyaset yapacak kanallar mı tıkandı acep? Bundan sebep midir hala ölenlerin isminin kullanılması, Kabataş meselesi.
Ayrıca şu çocuktu değildi mevzunda samimi değilsiniz, aynı yaşta iki kişiden bahsedilirken birine yazık çocuktur, diğerine tü kaka derseniz olmaz.
Bırakın ölen çocuklar mezarında rahat etsin, çocuk diyorum sizler kabul etmesenizde yasalar karşısında onlar 18 yaşın altında olduğundan çocuk kabul ediliyor, öyle olmasaydı 14'ünde evlenmiş bir kıza çocuk gelin denmezdi.
18 yaşın altı sizin için çocuk mu değil mi ona karar verin önce, eğer çocuk değil diyorsanız 12'sinde regl gören bir çocuğu evlendirdiler haberine isyan etmeyin, demek ki size göre çocuk gelinler diye birşey yok, 14'ünde çocuk sayılmıyorlar çünkü, o zaman evlenebilirler, Doğu'da polise taş atan çocuklara ayakkabı, muz vb dağıtan polislere ama onlar çocuk değil size taş atıyorlar, onlara sevgiyle yaklaşıp topluma kazandırma çabanızı kınıyorum deyip tepki gösterin.
Çocuk kavramı ideolojilerinize, siyasi görüşünüze göre şekilleniyor demek, çocuğa çocuk deyip öyle kabullenmeniz o çocuğun hangi taraftan olduğuna bağlı manası çıkıyor bundan.
Oysa çocuk çocuktur...
Şimdi istediğiniz gibi polemiklerinize alet edin ölen çocukları.
14 yasındaki bir cocuga terorist yaftası yapıstırılarak "cehenneme gitsin, leş" gibi igrenc, acınası, rezil soylemlerde bulunan insanları Allaha havale ediyorum ben.
İlahi terazi sasmaz, onu biliyorum..
Bu kadaR merhametsiz ve vicdansız sahıslarla vatandas oldugum icin de utanc duyuyorum.