• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berkin'in elindeki ekmek, Yasin'in elindeki kurban eti

Hala ama hala bir taraf ölen insanlar diğer taraf Kabataş Vakası üzerinden siyaset yapıyor ya, pes diyor şaşkınlıklar içinde seyrediyorum.

Bir hayretimde yaşananların üzerinden onca zaman geçmesine rağmen, ölenlerin anne babalarının hali, üzüntüsü hiçe sayılarak ( zira onların acısı hep taze kalacak)siyaset yapanların gazına gelip kutuplaşılıyor ya, daha da şaşkına dönüyorum.

Siyaset yapacak kanallar mı tıkandı acep? Bundan sebep midir hala ölenlerin isminin kullanılması, Kabataş meselesi.

Ayrıca şu çocuktu değildi mevzunda samimi değilsiniz, aynı yaşta iki kişiden bahsedilirken birine yazık çocuktur, diğerine tü kaka derseniz olmaz.
Bırakın ölen çocuklar mezarında rahat etsin, çocuk diyorum sizler kabul etmesenizde yasalar karşısında onlar 18 yaşın altında olduğundan çocuk kabul ediliyor, öyle olmasaydı 14'ünde evlenmiş bir kıza çocuk gelin denmezdi.

18 yaşın altı sizin için çocuk mu değil mi ona karar verin önce, eğer çocuk değil diyorsanız 12'sinde regl gören bir çocuğu evlendirdiler haberine isyan etmeyin, demek ki size göre çocuk gelinler diye birşey yok, 14'ünde çocuk sayılmıyorlar çünkü, o zaman evlenebilirler, Doğu'da polise taş atan çocuklara ayakkabı, muz vb dağıtan polislere ama onlar çocuk değil size taş atıyorlar, onlara sevgiyle yaklaşıp topluma kazandırma çabanızı kınıyorum deyip tepki gösterin.

Çocuk kavramı ideolojilerinize, siyasi görüşünüze göre şekilleniyor demek, çocuğa çocuk deyip öyle kabullenmeniz o çocuğun hangi taraftan olduğuna bağlı manası çıkıyor bundan.

Oysa çocuk çocuktur...

Şimdi istediğiniz gibi polemiklerinize alet edin ölen çocukları.

14 yasındaki bir cocuga terorist yaftası yapıstırılarak "cehenneme gitsin, leş" gibi igrenc, acınası, rezil soylemlerde bulunan insanları Allaha havale ediyorum ben.

İlahi terazi sasmaz, onu biliyorum..

Bu kadaR merhametsiz ve vicdansız sahıslarla vatandas oldugum icin de utanc duyuyorum.

14 yasındaki bir cocuga terorist yaftası yapıstırılarak "cehenneme gitsin, leş" gibi igrenc, acınası, rezil soylemlerde bulunan insanları Allaha havale ediyorum ben.

İlahi terazi sasmaz, onu biliyorum..

Bu kadaR merhametsiz ve vicdansız sahıslarla vatandas oldugum icin de utanc duyuyorum.
çok acı:KK43:

Oky berkin ekmek almaya gitmemisti yasin börü ile ayni kefeye koyamam şahsım adına.

Ayrıca epeyi iktidara giydirmis ama yasin börüyü öldürenlerin ne amaca hizmet ettiği yok varsa yoksa iktidar :)

Şöyle bir durum var ki Berkin evet sapanla eylem yapmıştı, belki bir terör örgütü sempatizanıydı ama çocuktu.

Yasin’le aynı kefeye koymam diyorsunuz ama Yasin için de HüdaPar’lı yazılmıştı, yani Hizbullah’ın uzantısı. Hizbullah da kabul ediyor musunuz bilmiyorum ama bir aynı DHKP-C gibi devlet eliyle oluşturulup beslenmiş, odak olarak dini almış bir terör örgütü. Yani bu açıdan baktığınızda Yasin de bir terör örgütü sempatizanı oluyor.

Ne Yasin ne Berkin hiçbir çocuk ölmeyi hak etmiyor, hangi kefeye koyarsanız koyun.

Ben yaziyi begendim.
Cocuklarin ölmesine dayanamıyorum. Cocuk yani, ikisi de kendi cevresiyle, yapisiyla hareket ediyordu.
Ikisi de öldürüldü.
Benim de 15 yasinda erkek bir yegenim var, gidip arkadaslarina uyup sapan atsa ya da gidip bir cemaate üye olup kurban eti dağıtsa ve bu yüzden öldürülse Allahim korusun. Dünyayı baslarina dar ederim.
14 yasinda gunahin bile yoktur ki senin. 18 19 20 desen tamam kendi fikirlerini verebilecek yastasin. Benim de 14 15 yaslarinda hatirladikca nasil da yaptim deyip utandigim anilarim var. Çünkü o zaman bilmiyordum ki. Zamanla ogrendim..

Yani aslinda..

Ne oluyorsa ailelere oluyor. Yasin paramparca edilmisti resmen paramparca.
Yazik oldu.
Allah ailelerine sabir versin...

Yok elinde sapan vardı taş vardı,zaten teröristti gibi söylemlerle bir çocuğun ölümünü haklı göstermeye çalışmak nasıl bir kafadır.İnsan öldürmenin,çocuk öldürmenin haklılığı mı olur.Madem okadar vatanseversiniz teröristin başını gül gibi besleyenler,anlaşma yapanlar aynı masaya oturup bir dediğini iki etmeyenlere, oy vermeyeceksiniz bukadar basit.Sen hem terörist başını yüzlerce insanımızın askerimizin katilini baş tacı yap hemde çocuk öldü mü vay efendim o zaten teröristti elinde sapan vardı diye gel burda ahkam kes.Bu ne yaman çelişki !

bazılarına pes dıyorum

ne olursa olsun berkın '' senin de kardesın, cocugun'' olabilirdi..
baskalarının cocukları olunca '' terorıst'' sizin ki olunca '' arkadasına uymus, o oyle degıldır, aklını celmısler''
çocuktu çocuk!! ne biçim insanlar olmussunuz yahuu!

bazılarına pes dıyorum

ne olursa olsun berkın '' senin de kardesın, cocugun'' olabilirdi..
baskalarının cocukları olunca '' terorıst'' sizin ki olunca '' arkadasına uymus, o oyle degıldır, aklını celmısler''
çocuktu çocuk!! ne biçim insanlar olmussunuz yahuu!
Keşke ailesi o ÇOCUK'U insan gibi yetiştirselerdi de o ÇOCUK şimdi mezarda olmasaydı.

Keşke ailesi o ÇOCUK'U insan gibi yetiştirselerdi de o ÇOCUK şimdi mezarda olmasaydı.
Ne kadar büyük konuşuyorsunuz.
Sizin çocuğunuzun siz nasıl yetiştirseniz bile çevreden ya da birtakım olaylardan nasıl etkileneceğini bilemezsiniz.
Umarım benzer bir acı yaşamazsınız.

Ne kadar büyük konuşuyorsunuz.
Sizin çocuğunuzun siz nasıl yetiştirseniz bile çevreden ya da birtakım olaylardan nasıl etkileneceğini bilemezsiniz.
Umarım benzer bir acı yaşamazsınız.
Benimde 1 oğlum war 5,5 yaşında.
Ve Allah bana sağlık verdiği sürece oğlumun hep peşinde olucam.
Sokağa salmıcam anlayacağınız...

küfürlerle andığımız apo dün çocuktu, bugün bizim cocuklarımızı öldürüyor. oh iyi oldu demiyorum asla, ölüm yanlısı hiç değilim, ıslah edilmelerinden yanayım terör örgütü çocukların. ama zorla cici gösterilmelerine de karşıyım sonuna kadar.

Benimde 1 oğlum war 5,5 yaşında.
Ve Allah bana sağlık verdiği sürece oğlumun hep peşinde olucam.
Sokağa salmıcam anlayacağınız...
Eh sizin salmanız ile bitecek iş değil ki bu.
Çocuğum var diyorsunuz. Siz kendi anne babanıza hiç mi karşı gelmediniz?
Hiç mi aykırılaşmadınız?
Televizyon, okul ve internete hiç mi takılmadınız? Hiç mi ailenizin tasvip etmediği şeyleri yapmadınız?
Lütfen biraz empati.

Yukarıda bir Adalet var o şaşmaz.Bu yüzden büyük lokma ye büyük konuşma.
Sen kimi nasıl yetiştirdiğini nereden biliyorsun her gün yanlarında aynı masaya mı oturdun ?
Bende Meydana çıktım benim annem babam beni insan gibi yetiştirmedi mi ? Kimse o gün Meydanlara teröristlik yapmaya çıkmadı..
Burada ucuz edebiyat yapmayın.

küfürlerle andığımız apo dün çocuktu, bugün bizim cocuklarımızı öldürüyor. oh iyi oldu demiyorum asla, ölüm yanlısı hiç değilim, ıslah edilmelerinden yanayım terör örgütü çocukların. ama zorla cici gösterilmelerine de karşıyım sonuna kadar.
ne alaka apoyla.
o zaman hitlerde çocuktu,karın deşen jack te

Ben de eylemlere katıldım göğsümu gere gere savunacagim şeyi savundum şimdi benim de elimde sapan olsaydı ve oldurulseydim ailem beni çok mu kötü yetiştirmis olcakti bu nası bi düşüncedir? ??
Ailem beni çok iyi yetiştiriyor çok şükür
Haksızliklara karşı gelmemi hakkimi savunmami öğretiyor
Korkmamayi cesur olmayı öğretiyor
Ailemle ve kendimle grur duyuyorum

Back
X