Berkin Elvan davasında savcı rehin alındı

Ya öyle dandan diye giriyorsunuz ama daha konunun ne oldugunun bile farkında değilsiniz.
Videodaki berkinin değil şafak'ın annesi.
Dur gireyimde berkine iki terörist diyeyim vatan askından bahsedeyim diye girmişsiniz.
Yanlış yerdesiniz.
ay berkinin annesimi sandılar

Be
Ya öyle dandan diye giriyorsunuz ama daha konunun ne oldugunun bile farkında değilsiniz.
Videodaki berkinin değil şafak'ın annesi.
Dur gireyimde berkine iki terörist diyeyim vatan askından bahsedeyim diye girmişsiniz.
Yanlış yerdesiniz.
Videoyu izlemedim de yayinlamadim da berkin annedinide tanimam berkinide tanimam safagi hic tanimam sizide tanimam iyi gunler.... benim anladigim bana yeter.tesekkurler

Gir denizlerin olayına neden girmeyeceksin ki? Bu topikte denizler hakkında bilgi sahibi olmadan fikir yürütülüyorsa gir sen de..

Kimin canını almış denizler soruyorum? Kime silah doğrultmuş? Banka soygununu örnek göstereni terlikle kovalarım..
Faşizme, emperyalizme karşı gencecik yaşlarında dimdik durmuş has devrimcileri b.klamasın kimse..B.klayacaksanız biraz araştırın öyle konuşun..

Utanmasanız tüm sosyalistleri terörist, bütün solcuları katil ilan edeceksiniz.
Tüh yazıklar olsun derin devletin maşası olan dhkp-c veya pkk ile denizleri bir tutan zihniyetinize!

Bir devletin savcısı öldürülmüş, 13-14 yaşında çocuklar öldürülüp terörist yaftası yiyor, anaları babaları meydanlarda yuhalatılıyor..Bizim konuştuğumuz konulara bak.
Valla aklımı peynir ekmekle yemedi ben.senin bu mesajını beğenen mai nickli kişidir zaten onlara eli silahlı deyip bu lanetlerle bir tutan sonrada bunu yazan amcammis gibi beğenen.

Yuh diyorum böyle tutarsız bir ortamda susmak en güzeli.

Valla aklımı peynir ekmekle yemedi ben.senin bu mesajını beğenen mai nickli kişidir zaten onlara eli silahlı deyip bu lanetlerle bir tutan sonrada bunu yazan amcammis gibi beğenen.

Yuh diyorum böyle tutarsız bir ortamda susmak en güzeli.

Farkettim :)
Ben de anlamadı..Neyse vardır bir hayır.

Simdi 14 yasindaki cocuk ölümü haketmedi dimi peki bu adam 40 yasinda 50 yasinda yasi herneyse ölümü haketti mi soruyorum size biri sokakta birisi ekmeginin peşinde hangisine uzulmeliyiz siz soyleyin bizim vicdanlarimiz gercekten körelmiş. ...

Kime neyi anlatiyorsunuz bizde cocuk olduk bizde genc olduk ama yuzumuzde pece elimizde sapan sokajlara dokulmedik iyi bir niyeti olsa elinde sapan cebinde tasla ne isi vardi madem cocuk oyununu oynasin ne isi var bunlarla oldugune sevinmedim gobekler atmadim ama hicde uzulmedim... herkedin dusuncesi fikirleri ayni olacak diye birsey yok bunlar senin bunlarda benim fikirlerim iyi gunler...

Alevi kürt bi çocuk oldun mu hiç? Türkiyede sünni doğduğun için şanslı olduğunu düşündün mü hiç?

Simdi 14 yasindaki cocuk ölümü haketmedi dimi peki bu adam 40 yasinda 50 yasinda yasi herneyse ölümü haketti mi soruyorum size biri sokakta birisi ekmeginin peşinde hangisine uzulmeliyiz siz soyleyin bizim vicdanlarimiz gercekten körelmiş. ...
arkadaşım kim haketti diyor burada. ya git bir geçmiş mesajlara bak.

Zaten bizde burda berkin ölmeyi haketmedi o masumdu ama savcı ölmeyi haketti diye tartısıyorduk.
Yanılmışım konuyu cok dogru anlamışsınız.

arkadaşım kim haketti diyor burada. ya git bir geçmiş mesajlara bak.

Tövbe estagfrllh. Dün gündüz 3te duydum. Hala kendime gelemiyorum. Ama berkine terörist demek için bu ölümü kullanmaya başladılar şimdi ben çıkdırıyorum. Ölümü kullanan insanlardan tiksiniyorum. Ölüm oldukça esas bunlar seviniyor

Çok yanlış bir ikilem.. Bu dünyada her canlının yaşama hakkı vardır...
Hem 14 yaşındaki çocuğun, hem de o savcının..
O savcının rehin alınmasının altında farklı sebepler ve gerçekler vardır ki, savcıyı rehin alan o örgüt birilerinin maşası idi.. Altından kimler çıkar bilemeyiz.. Ama gün olur, gün yüzüne çıkar..
Allah hem savcının ailesine, hem de berkin in ailesine sabırlar versin.. Ölüm çok zor..

X