- Konu Sahibi Mavi Terlik
6 yaşında tahta geçenler var tarihte. bu onların çocuk olmadığunı göstermez. bakınız kleopatranın kardeşi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
fatih sultan mehmet 12 yaşında tahta çıkabiliyorsa 14 yaşındaki bi ergen pekala terörist olabilir
hangi sevda? ben asla dhkp-c savcıyı öldürmez böyle bir şerefsizlik yapmaz diye umut ettim ta ki savcının öldüğünü duyana kadar.benim gözümde masum bir insanın canın alan babamın oğlu bile olsa kapımda ki paspastan farkı yoktur.siz sanıyor musunuz ki onlar bilmem ne davası ya da berkin için bu eylemi yaptı,birileri onlara siz bu rolü oynayacaksınız dedi onlarda oynadı.yani devletin içinde ki devletin yeni maşası bu örgüt oldu.yazıklar olsun.
şu son sözünüz de yorum un şarkı sözlerini hatırlattı bana ancak inandıkları uğruna ölenler zaten yıllar önce idam edildi,onlar tek cana kıymayan adam gibi adamlardı. böyle katil olarak ölmediler! sizin üzüldüğünüz kişiler ise suçu günahı olmayan bir savcıyı öldüren vahşilerdir.
ben aksine dhkp-c den aynen böyle bir eylem beklerim. oldukça aktif olduğu bir yerde yaşıyoruz. polisinde onlara karşı nasıl davrandığını biliyoruz. küçük yaştaki çocukları otobüs durak ptt binası yakmak için kullanıyorlar uyuşturucunun tekelide bunlarda. dhkpc sandığınız gibi masum bi örgüt değil.
polis karakoluda oldukça yakın. burada otobüs yakılır yakanlar ara sokaklara dağılır sonra kayıplara karışır belli kişileri polis bir türlü yakalayamaz.
sokak düğünleri yapılır bağıra bağıra gerilla halkının özgürlük çiçeğisin şarkısını söylerler. polis düğün eşrafını korur kaç kere şikayet edildi kimse birşey yapmadı.
o yüzden kimse gelip burda devleti terörizme karşı savunmasın. terörü destekleyen en büyük güç devlet. terörist başıyla masaya oturup bebek katillerini barış elçisi yapan bunlar değil miydi? Barzani diyarbakırda her biji kürdistan sloganları atarken yanında bunlar yok muydu?
Ben kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum hem savcıya hem şafağa üzüldüm. onlar yalnızca tarafların maşaları oldular ama şafağa biraz daha fazla üzüldüm çünkü çok gençti devrime inandı. sevda dediğimde buydu dhkpcnin eylemleri değil.
kimseye bir faydası olamadığı gibi birde şerefsiz oldu. halk olmadan devrim olmaz.
tek cana kıymadan öldüler dediğin denizler mahirlerse size tek söyleyebileceğim dünyaya toz pembe gözlüklerden bakmayı bırakın.
bu söz bana gelmiş. 12 yaş nedir biliyormusun. çocuk. sen çocuğun yaptığı şeyi bilinçli yaptığına inanıyorsan önce bilimi redediyorsun demektiir. evet çocuk olan ve ölen kim ise üzülürüm.
12 ile 18 arasındaki farkı burada anlatmayım istersen. bunu idrak edemeyene farkı anlatmak zor çünkü.
siz ilk mesajınızda bildiğiniz örgüt yanlısı bir mesaj yazmadınız mı? ben dhkp-c nin masum olmadığını gayet iyi biliyorum da bence siz farkında değilsiniz.ölen bir terörist için üzülünmez o başına ne geleceğini bilerek gitti oraya.millet ellerinde çiçeklerle karşılamayacaktı onu değil mi? evet o bir şerefsiz.ayrıca halk falan değil sizin de dediğiniz gibi maşa.
yok mahir ler değildi asla...devletin beslediği ve sonra savcıların,masumların üzerine saldığı bir oluşumdan bahsediyoruz burada.
birşiy soracağım; o iki msjı yazan aynı kişi değil mi yani sizsiniz?
aynı kişiyim ama insanlar beni anlamazlar genelde o yüzden burada yazılan hiçbirşeye kızmıyorum. bütün mesajlarımı okursanız anlarsınız ki benim için devlet ve örgütlerin hiç farkı yok. devletin eli daha kanlı tek farkları bu.
devlet adını lekelememek için savcı dahil herkesi gözden çıkardı bir el silah sesi duyup içeri girdik diyorlar olayın böyle olmadığını biliyorum. savcı da zaten ölmüştü kafasına onca kurşun yiyen adam ağır yaralı falan kurtulmaz. ölü adama kalp masajı yaptılar ambulansa bindirdiler. bunları görmek çok basit aslında sadece devlete olan güveni sorgulamak yeterli.
işte tüm bunlar bana çok iğrenç geliyor ve şafak için gerçekten üzülüyorum.
mahir ve arkadaşları da denizi ipten almak için rehin alıp jandarmayla çatışmaya girdi. kurşun isabet etseydi onlarda katil olucaktı. o zamanda onları yine sevebilecek miydin?
ya ben anlamıyorum. abdde rehin alma vakalarında bir psikolog olur polislerden.bir de cumhurbaşkanı ve başbakan neyi tebrik etmiş Allah aşkına,bu olayda tebrik edilecek bir kısım var da ben mi göremiyorum?
acaba onların algıladığı olayla bizim gördüğümüz farklı mı?
ya ben anlamıyorum. abdde rehin alma vakalarında bir psikolog olur polislerden.
terörüsti ikna etmeye çalışırlar. amaç rehineyi kurtarmak değilmidir. düşünülür,planlar yapılır. beklenir. bu nedir ya. hurra deyip kafasına silah dayanmış rehinenin olduğu yere girmek. ne bekliyorlardıki.
ya ben anlamıyorum. abdde rehin alma vakalarında bir psikolog olur polislerden.
terörüsti ikna etmeye çalışırlar. amaç rehineyi kurtarmak değilmidir. düşünülür,planlar yapılır. beklenir. bu nedir ya. hurra deyip kafasına silah dayanmış rehinenin olduğu yere girmek. ne bekliyorlardıki.
Siz bi teroriste nasil uzulebiliyosunuz nasil bi zihniyet bu ben akil sir erdiremedim.. Sadece okumakla kalcaktim ama ben bu uzulfum lafini hazmedemeyip yazdim.. Akil sizin vicdan sizin buyrun ona uzulun. Uzulcek baska seyler varken..ben aksine dhkp-c den aynen böyle bir eylem beklerim. oldukça aktif olduğu bir yerde yaşıyoruz. polisinde onlara karşı nasıl davrandığını biliyoruz. küçük yaştaki çocukları otobüs durak ptt binası yakmak için kullanıyorlar uyuşturucunun tekelide bunlarda. dhkpc sandığınız gibi masum bi örgüt değil.
polis karakoluda oldukça yakın. burada otobüs yakılır yakanlar ara sokaklara dağılır sonra kayıplara karışır belli kişileri polis bir türlü yakalayamaz.
sokak düğünleri yapılır bağıra bağıra gerilla halkının özgürlük çiçeğisin şarkısını söylerler. polis düğün eşrafını korur kaç kere şikayet edildi kimse birşey yapmadı.
o yüzden kimse gelip burda devleti terörizme karşı savunmasın. terörü destekleyen en büyük güç devlet. terörist başıyla masaya oturup bebek katillerini barış elçisi yapan bunlar değil miydi? Barzani diyarbakırda her biji kürdistan sloganları atarken yanında bunlar yok muydu?
Ben kaçıncı kez söylüyorum bilmiyorum hem savcıya hem şafağa üzüldüm. onlar yalnızca tarafların maşaları oldular ama şafağa biraz daha fazla üzüldüm çünkü çok gençti devrime inandı. sevda dediğimde buydu dhkpcnin eylemleri değil.
kimseye bir faydası olamadığı gibi birde şerefsiz oldu. halk olmadan devrim olmaz.
tek cana kıymadan öldüler dediğin denizler mahirlerse size tek söyleyebileceğim dünyaya toz pembe gözlüklerden bakmayı bırakın.