- 18 Kasım 2014
- 2.238
- 5.904
- Konu Sahibi Mavi Terlik
DHKP-C'li Berkin Elvan'ın babasından devlete tehdit
Gezi kalkışması sırasında yaralanan ve hastanede ölen DHKP-C'li Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı tehdit eden açıklamalarda bulundu. Oğlunun ölümünden sorumlu olanların halen görevde olduklarını söyleyen Baba Elvan, "Bizim asıl katilimiz ise bellidir. Türkiye'nin en üst makamında oturuyor. Kendi geleceğinden korktuğu için maşalarını saklamaya devam ediyor. Ama bu devran günün birinde dönecek. Bu ülkenin kaderi değişecek" ifadelerini kullanarak 'Ekmek almaya giden çocuğun babası böyle mi olur' dedirtti.
Facebook Twitter Linkedin Google
Eklenme: 09 Mart 2015, 20:38 / Güncelleme: 10 Mart 2015, 01:10 /
İlişkili Haberler
Gezi kalkışması sırasına katıldığı eylemde duvardan seken bir gaz kapsülü ile yaralanan, 269 gün hastanede tedavi görmesinin ardından 11 Mart 2014’te hayatını kaybeden Berkin Elvan'ın babası Sami Elvan devlete yönelik tehditkar açıklamalarda bulundu.
"Katiller hâlâ görev başındalar" diyen baba Elvan, "Bizim asıl katilimiz ise bellidir. Türkiye ’nin en üst makamında oturuyor. Kendi geleceğinden korktuğu için maşalarını saklamaya devam ediyor. Ama bu devran günün birinde dönecek. Bu ülkenin kaderi değişecek" ifadelerini kullandı.
Yaralandığı gün Okmeydanı Eğitim Araştırma Hastanesi’ne getirildiğindecebinden 11 adet patlayıcı çıkan ve DHKP/C Terör Örgütü Okmeydanı mahalli alan yapılanmasında yer aldığı ortaya çıkan Berkin Elvan'ın babalığını yapan Sami Elvan'ın devlete yönelik tehdit dolu açıklaması manidar karşılandı.
"Bizim asıl katilimiz ise bellidir. Türkiye'nin en üst makamında oturuyor. Kendi geleceğinden korktuğu için maşalarını saklamaya devam ediyor. Ama bu devran günün birinde dönecek. Bu ülkenin kaderi değişecek" ifadelerini kullanarak 'Ekmek almaya giden çocuğun babası böyle mi olur' dedirtti.
Ekmek almaya giden çocuğun babası böyle mi olur dedirtecek ne var anlamadım? Ne demesi gerekiyordu oğlumuz öldü ama devletimiz sağolsun mu? Bu cümlelerin neresinde bir tehdit var anlayamadım, herkes diyor gün olur devran döner diye?