Merhaba arkadaşlar ben Berke Mobilya'da müşteri temsilcisi olarak çalışmaktayım ve forumda gezinirken çalıştığım firma hakkında açılmış olan konuyu gördüm ve bir iki şey paylaşma gereksinimi duydum :) sanırım forum üzerinden bir arkadaşımız mağazamıza gezmiş ve sanırım mağazamıza da yakın bir yerde oturuyormuş konuya yazması da arkadaşlar açısından çok iyi olmuş.
Herhangi bir şekilde firma reklamı yapmak istemiyorum o nedenle ürünler hakkında iyi kötü kumaşı şöyle kalitesi böyle demek yerine İstanbul ya da yakın çevre illerde bulunan arkadaşlar varsa mağazaya gelip ürünleri görmelerini tavsiye ederim.
Mağazada sitedeki tüm ürünleri bulmanız imkansız çünkü sitede 1000den fazla ürün var. Ürünler sipariş edildikten sonra 3-21 arasında teslim edilmektedir.
Bunun dışında aklınıza takılan sorular varsa yardımcı olmak isterim.
Esra Bal
Herhangi bir şekilde firma reklamı yapmak istemiyorum o nedenle ürünler hakkında iyi kötü kumaşı şöyle kalitesi böyle demek yerine İstanbul ya da yakın çevre illerde bulunan arkadaşlar varsa mağazaya gelip ürünleri görmelerini tavsiye ederim.
Mağazada sitedeki tüm ürünleri bulmanız imkansız çünkü sitede 1000den fazla ürün var. Ürünler sipariş edildikten sonra 3-21 arasında teslim edilmektedir.
Bunun dışında aklınıza takılan sorular varsa yardımcı olmak isterim.
Esra Bal