Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Berke mobilya hakkında...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları
Merhaba arkadaşlar ben Berke Mobilya'da müşteri temsilcisi olarak çalışmaktayım ve forumda gezinirken çalıştığım firma hakkında açılmış olan konuyu gördüm ve bir iki şey paylaşma gereksinimi duydum :) sanırım forum üzerinden bir arkadaşımız mağazamıza gezmiş ve sanırım mağazamıza da yakın bir yerde oturuyormuş konuya yazması da arkadaşlar açısından çok iyi olmuş.
Herhangi bir şekilde firma reklamı yapmak istemiyorum o nedenle ürünler hakkında iyi kötü kumaşı şöyle kalitesi böyle demek yerine İstanbul ya da yakın çevre illerde bulunan arkadaşlar varsa mağazaya gelip ürünleri görmelerini tavsiye ederim.

Mağazada sitedeki tüm ürünleri bulmanız imkansız çünkü sitede 1000den fazla ürün var. Ürünler sipariş edildikten sonra 3-21 arasında teslim edilmektedir.

Bunun dışında aklınıza takılan sorular varsa yardımcı olmak isterim.

Esra Bal

Arkadaşlar bu berke mobilyayı bende çook severek inceliyorum ve sayfasında peşin fiyatına 12 taksit kefil yok senet yok kapıda ödeme kolaylığı ve türkiyenin bütün şehirlerine 1000 tl üstü kargo bedava diyor .doğruysa bence süper bişe.birde adanada berke mobilyanın şubesi varmı acaba merak ediyorum arkadaşlar bilenler bilgilendirirse sevinirim.

Arkadaşlar bu berke mobilyayı bende çook severek inceliyorum ve sayfasında peşin fiyatına 12 taksit kefil yok senet yok kapıda ödeme kolaylığı ve türkiyenin bütün şehirlerine 1000 tl üstü kargo bedava diyor .doğruysa bence süper bişe.birde adanada berke mobilyanın şubesi varmı acaba merak ediyorum arkadaşlar bilenler bilgilendirirse sevinirim.

Adanada şubemiz yok maalesef. 1000 TL üzeri alışverişleride kargo ücretsizdir.

merhaba canlar..2 gün önce Ytak odası takımı,salon takımı ve yemek masası ve sandalyelerimi Berke mobilya dan aldım.Müşteri ile çok güzel ilgileniliyor.Gezdiğim gördüğüm kadarı ile de mobilyalar gayet güzel kullanışlı.ama henüz kendi mobilyalarımı test etmedim :) mayısın 2. haftasında gelecek..Şimdilik gayet memnunum umarım öyle de devam eder memnuniyetim :16:

Slmlar..
Arkadaşlar bende haftaya pazar inşallah gidip beğendiklerimi alacağım.Avangarde modellerine bayıldım:) Sizede aktarırım ..
Esra Hanım pazar günü sizde ordamısınız? Sizi görürüm umarım,yardımcı olursunuz.

Arkadaşlar gittim,beğendim aldım,2 hafta sonra teslim edicekler,ben bir kaç değişiklik yaptırdığım için 2 hafta gibi uzun bir süre oldu.
Çok güzel ilgilendiler,satıcı beyefendi sabır taşıymış :=) 2 saatte karar verdim :) Avangard koltuk takımı ve masa-sandalye takımı aldım.Kaliteleri çok güzel:)

Slmlar..
Arkadaşlar bende haftaya pazar inşallah gidip beğendiklerimi alacağım.Avangarde modellerine bayıldım:) Sizede aktarırım ..
Esra Hanım pazar günü sizde ordamısınız? Sizi görürüm umarım,yardımcı olursunuz.
Tüm pazar günleri mağazadayım arkadaşlar buyrun bekliyoruz hepinizi :39: .

Kayseri ve Sivas'ta şubeniz var mı diye soran bir arkadaş var cevap vereyim hemen; maalesef şuan için İstanbul dışında şubemiz bulunmamaktadır.

güzel yorumlar için de teşekkür ederiz Berke Mobilya olarak :nazar:

Esra Hanım,geldim aldım sizen ama sizinle tanışamadık,sanırım yan masada da diğer müşterilerle ilgilende sizdiniz:)Rahatsız etmek istemedim :)
Bizimle bir bey ilgilendi sağolsun,birazcık yorduk kendisini ama istediklerim süper oldu yani.
Yarın geliyor sanırım benim mobilyalarım :)

Esra Hanım,geldim aldım sizen ama sizinle tanışamadık,sanırım yan masada da diğer müşterilerle ilgilende sizdiniz:)Rahatsız etmek istemedim :)
Bizimle bir bey ilgilendi sağolsun,birazcık yorduk kendisini ama istediklerim süper oldu yani.
Yarın geliyor sanırım benim mobilyalarım :)

Şimdiden güle güle kullanmanız dileğiyle "prenscim" :1: Sanırım sizinle Ercan ya da Kazım Bey ilgilendi. Umarım memnun kalırsınız :nazar:

merhaba canlar..2 gün önce Ytak odası takımı,salon takımı ve yemek masası ve sandalyelerimi Berke mobilya dan aldım.Müşteri ile çok güzel ilgileniliyor.Gezdiğim gördüğüm kadarı ile de mobilyalar gayet güzel kullanışlı.ama henüz kendi mobilyalarımı test etmedim :) mayısın 2. haftasında gelecek..Şimdilik gayet memnunum umarım öyle de devam eder memnuniyetim :16:

bende bu yaz evleniyorum onun için mobilya arayışına girdimmm şimdiye kadar baya kullanmışsınızdır :) bir bozulma var mı mobilyalarınızda beni aydınlatır mısınız? ona göre ciddi ciddi berke mobilyayı düşüneceğim tüm ev eşyası için :)

mobilyalardan yana hiçbir şikayetim yok . ama gelip montajını yapan şahıslar sorun yarattı . birkaç kırık ve çizikle gittiler. o uğraştırdı. ama mobilyalar allahı var çok sağlam memnunum . tek tavsiyem montaj için geldiklerinde eşiniz muhakkak didik didik didiklesin başlarında dursun onlar evden çıkmadan muhakkak çivi yerlerinde çatlak varmı vs. kontrol etsin .:34:

mobilyalardan yana hiçbir şikayetim yok . ama gelip montajını yapan şahıslar sorun yarattı . birkaç kırık ve çizikle gittiler. o uğraştırdı. ama mobilyalar allahı var çok sağlam memnunum . tek tavsiyem montaj için geldiklerinde eşiniz muhakkak didik didik didiklesin başlarında dursun onlar evden çıkmadan muhakkak çivi yerlerinde çatlak varmı vs. kontrol etsin .:34:

çookk teşekkür ederimm eğer ordan alırsam bunu uyarını dikkate alcam :)

Canım ben Tekirdağda yaşıyorum Berke mobilyadan teras katım için köşe takımı aldım. Üstelik internetten görerekte değil. fiyat uygundu ve çok ilgiliydiler. Maillerime anında cevap aldım. Bana mail olarak renk kartelası gönderdiler. Telefondan onlarında tavsiyeleriyle renk seçtik ve ücretsiz kargo olarak verdikleri tarihte gönderdiler. Ben çok memnun kaldım. Evgörden baştan düşünüyodum ama onların ilgisizliğinden dolayı kızdığımda berke mobilyayı görmüştüm. Dilersen konum var şirin çatı katımdaki koltuğu görebilirsin :)

Bende aylardır netten model bakıyorum.temmuzda tr donunce salon takımı ve cocuk odası alacagım.hem şık hemde uygunu berke mobılyada gordum. Bıde kumas seceneklerının olması cok ıyı. Yalnız ben ankarada oturacagım ve ıstanbul dışı montaj yokmus bu bıraz uzdu benı. Şimdi montaj için dısardan adam cagıracagım bır ton para alacak 2 odanın montajı için. Keşke onada bir care bulsalardı

gecen hafta berke mobilyadan yemek odası yatak odası koltuk takım ve köse takımı aldım. koltuklar düşündüümden çok daha güzel geldi.renkler ,stil muhteşem. mobilya olan koltuk ayaklarında bazı çizikler vardı ama küçük olduğundan özel kalemlerle rötuşlarsanız sorun kalmaz istediğiniz zaman resimlerini çekip yükleyebilirim. cep telefonunda Ercan beyle muhatap olduk gerçekten çok ilgililerdi.şu an mobilyalarımızı gören herkes bayılıyor hem ilginç hem güzel görünüyorlar.ayrıca bize söylenen tarihten çok daha önce istedik bekletmediler hemen gönderdiler. bunlar pozitif yönleri. şimdi size karşılaşabileceğiniz negatif yönleri anlatmak istiyorum; öncelikle teslimat. nakliyeci apartman kapısına geliyor ''adam bulun gelin indirin ''diyor.. gidip birilerini bulup taşıtırım demeyin inecek olanlar mobilya taşımayı bilmeyen yıpratır vurur kırar .2 taşıyıcı getirdiniz +100 tl. bunu atlatmadan önce şehirler arası nakliyeciyi eve eşya girmeden arayın kesin bişeyleri indirmeyi unutuyorlar. unuttuysa hemen geri göndermesini isteyin , ısrarcı olun.eşyaları kur işi basit gibi duruyor ancak hatta evde biz yaparız bişey olmaz diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz işin ehli 2 -3 kişi şart.sadece sandalyeler normal geliyor.2 takımın kurulumu 10 saat kadar sürdü. bizimkiler biraz yavaş mıydı bilmiyorum.yatak odası kuruldu sürpriz baza istemiştik ,karyola gelmiş. 2 gün içinde bazamızı gönderdiler.ancak bazanın tabanı direk yerde ,altına çakılan sunta çakılamıyor ölece yere bırakıyormussunz mobilya bazalar böyle oluyormuş. oldu da aslında ama bana garip geldi. ercan beyi aradım bi sinirle şikayetçi olduğum ne varsa yardımci olacaklarını söylediler.hımm bu arada bazayı getiren nakliyeci bazanın amortismanlarının bulunduğu kutuyu indirmeyi unutunca peşinden gidip aldık.kurulum ücreti + 250. bazayı kurmaya gelene de +30 .bu olumsuzlukların berke mobilyayla alakası yok aslında nakliyeci firma çalışanlarının dikkatsizliği.berke mobilyanın yapabileceği kurulum için ücretini tahsil edip bir kurulum ekibi göndermek. bölge bölge anlaşma yapabilir bence.mesela antalya-ısparta -afyon aynı kurulumcular olsa 500-600 tl verirdim cidden.şimdi yatak başlığında kırık bir taş vardı onu istemek için mail attım. büyük ihtimal iki güne gelir.:46::46:

gecen hafta berke mobilyadan yemek odası yatak odası koltuk takım ve köse takımı aldım. koltuklar düşündüümden çok daha güzel geldi.renkler ,stil muhteşem. mobilya olan koltuk ayaklarında bazı çizikler vardı ama küçük olduğundan özel kalemlerle rötuşlarsanız sorun kalmaz istediğiniz zaman resimlerini çekip yükleyebilirim. cep telefonunda Ercan beyle muhatap olduk gerçekten çok ilgililerdi.şu an mobilyalarımızı gören herkes bayılıyor hem ilginç hem güzel görünüyorlar.ayrıca bize söylenen tarihten çok daha önce istedik bekletmediler hemen gönderdiler. bunlar pozitif yönleri. şimdi size karşılaşabileceğiniz negatif yönleri anlatmak istiyorum; öncelikle teslimat. nakliyeci apartman kapısına geliyor ''adam bulun gelin indirin ''diyor.. gidip birilerini bulup taşıtırım demeyin inecek olanlar mobilya taşımayı bilmeyen yıpratır vurur kırar .2 taşıyıcı getirdiniz +100 tl. bunu atlatmadan önce şehirler arası nakliyeciyi eve eşya girmeden arayın kesin bişeyleri indirmeyi unutuyorlar. unuttuysa hemen geri göndermesini isteyin , ısrarcı olun.eşyaları kur işi basit gibi duruyor ancak hatta evde biz yaparız bişey olmaz diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz işin ehli 2 -3 kişi şart.sadece sandalyeler normal geliyor.2 takımın kurulumu 10 saat kadar sürdü. bizimkiler biraz yavaş mıydı bilmiyorum.yatak odası kuruldu sürpriz baza istemiştik ,karyola gelmiş. 2 gün içinde bazamızı gönderdiler.ancak bazanın tabanı direk yerde ,altına çakılan sunta çakılamıyor ölece yere bırakıyormussunz mobilya bazalar böyle oluyormuş. oldu da aslında ama bana garip geldi. ercan beyi aradım bi sinirle şikayetçi olduğum ne varsa yardımci olacaklarını söylediler.hımm bu arada bazayı getiren nakliyeci bazanın amortismanlarının bulunduğu kutuyu indirmeyi unutunca peşinden gidip aldık.kurulum ücreti + 250. bazayı kurmaya gelene de +30 .bu olumsuzlukların berke mobilyayla alakası yok aslında nakliyeci firma çalışanlarının dikkatsizliği.berke mobilyanın yapabileceği kurulum için ücretini tahsil edip bir kurulum ekibi göndermek. bölge bölge anlaşma yapabilir bence.mesela antalya-ısparta -afyon aynı kurulumcular olsa 500-600 tl verirdim cidden.şimdi yatak başlığında kırık bir taş vardı onu istemek için mail attım. büyük ihtimal iki güne gelir.:46::46:

Öncelikle satın almış olduğunuz mobilyaların hayırlı olmasını ve güle güle kullanmanızı diliyoruz.
İsim ve soyisim bilgisi olmadığı için aldığınız ürünlerin hangi ile teslimatı yapıldığı konusunda bilemiyorum. Ancak şehir dışına ürün gönderirken maalesef ürün kurulumu konusunda destek veremiyoruz veriyorsak bile sınırlı bölge ve illerde olabiliyor.
Sebebini ise şu şekilde açıklayabiliriz;
  • Her il için ayrı ayrı montaj hizmeti verenlerle anlaşabilmek ve bu kişilerin vereceği montaj hizmetinin kalitesini istanbul dışı illerde ölçümleyemiyoruz. Bu da müşteri mağduriyetine sebep olabiliyor. Müşterimizin kendisinin işini profesyonelce yapan montaj ekibi bulması sürecin problemsiz bitmesinde daha sağlıklı olacağını düşünüyoruz.
  • Montaj sırasında bizim anlaşacağımız montajcıların yapacağı özensiz işler/kalitesiz hizmet müşterilerimizin Berke Mobilya'ya bakışını olumsuz yönde değiştirecektir. Montaj sırasında montajcıların yaşatağı en küçük olumsuzluk Berke Mobilya'ya atfedilecektir. Bunu da takdir edersiniz ki hiç istemeyiz. :)
@yaseminfahri Hanım, eksik/hatalı/arızalı ürünler için Müşteri Hizmetlerimizle iletişim kurarsanız en kısa sürede çözeceğimize inanıyoruz. Ayrıca satın almış olduğunuz ürünlerin resimlerini evinizde kurulu haldeyse fotoğraf çekip burada paylaşabilirseniz de seviniriz.

Berke mobilya olarak her zaman müşterilerimizi şartlar elverdiği sürece en makul ölçülerde yardımcı olmaya çalışıyoruz. Elbetteki problemler olacaktır, sattığımız ürün/hizmet mobilya sektörü olduğu için oldukça zahmetli ve problem yaşanma ihtimali oldukça yüksektir. Ancak bu problemleri karşılıklı anlayış çerçevesinde çözmeye ve müşterilerimizi memnun etmeye çalışıyoruz.

:40:

Son düzenleme:
siz ıspartadaki montajcıyı tabi ki kontrol edemezsiniz ancak burada anlaşmalı olduğunuz mobilyacı sanırım adem mobilya . bu işi onun yapması gerekir. benim buraya yazmamın nedeni insanların bilgi sahibi olması. şikayetci miyim hayır diyemeceğim ama evet de diyemem.montaj ve kargo aşaması biraz zor.kullanımda evet bu fiyata iyi bi kaliye özellikle koltuklar harika. mobilyalar için orta halli diyebilirm. kırık yatak bası taşı için iki kez mail attım dönülmedi. bugun bi arayayım. siz montajı yapmıyorsunuz tamm ancak alacak insanların bu işi iyi yapan birilerini bulması da çok zor. cünkü inegöl mobilyası deyince montajı zor deyip gelmeyen cok.bunların dışında herşey çok güzel.. resimleri ekleyeceğim.:)

Back
X