- 10 Mayıs 2018
- 80
- 64
- 3
- 45
- Konu Sahibi Ayla YILDIZ
Tabıkıde arkadasım benım senın gorusune saygım sonsuz sen haklısın bende bu konuyu su anda arastırma asamasındayım su an yaptırmaya karar vermedım. Benımde bu konu ıle dusuncem suan senın gıbı fakat yumurta donasyonunda kendı esının spermı ve bunların senın vıcudunda gelısme ve dogurması saglandıgı ıcın annelık duygusunu tam anlamı ıle hıssedıp yasaya bılmen ve benım normal yollar ve tup bebek ıle anne olamamam benı bu konu hakkında arastırma yapmama sebep oldu. sımdı baktıgın zaman ulkemızde esının baska kadından zına yolu ıle bıle olsa olan cocuklarını kabullenıp buyuten nıce yureyı guzel anneler var bence sen yumurta donasyou yoluyla bıle olsa ınsanlıga faydalı dını ınanclarına uygun yetıstırırsen nasıl olur yanı ınan benımde kafam karısık dını buyutunuda goz onune alıp arastırıp ıyıce sorusturmak gerekıyor bu konuyu lutfen sende benı yanlıs anlama buda ınsanların madurıyetı gıderılsın dıye ınsanlık adına yapılan bır tıbbı destek olarak konuya bakılırsa olaya bakıs acısı degıse bılıyor ...Ben açıkçası etik olmadığını düşünüyorum ondan donasyona sıcak bakmıyorum. Bu uygulama yaygın hale gelse bilmeden kardeş kardeşle bile evlenebilir, siz doğuruyorsunuz ama genetik olarak sizin değil... Dini boyutuyla da eşinizin spermi başka kadının yumurtası olduğu için nikahsız oluşmuş bir çocuk gibi zina çocuğu gibi olacak vs... Dini inançlarım konusunda da hassasım.. Yani benden hiç yumurta çıkmayacak noktaya gelsem açıksası bu benim imtihanım der kabullenir ve evlat edinme seçeneğine yönelirim. Nolur kimse beni yanlış anlamasın herkesin düşüncesine inancına saygım var, bu da benim düşüncem...