Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu Berke mobilya hakkında...

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

kuzeyimm

Nirvana
Kayıtlı Üye
18 Ağustos 2009
271
72
643
Kızlar ben ve nişanlım uzun zamandır mobilya araştırması yapıyoruz ve berke mobılyadan bır salon takımı begendık ama berke mobılyanın kalıtesı hakkında bır bılgımız yok ne yapsam dıye dusunuyorum sızlerden kullanan varsa yardımcı olabılırmı? yada kalıtesıne guvendıgınız baska mobılya markaları neler yardımcı olursanız sevınırım sağlıkla kalın..:kkk:

Bende baktım,mobilyaların üç boyutlu halleri var.
gerçek halleri nasıl ki acaba güvenilirmi :18:

Bende bilmiyorum şimdilik canım kımsede yorum yapmadıgına gore kımse bımıyor heralde ama ben kafaya taktım gıdıp gorucem inşallah ozaman buraya bılgı yazarım ıstersen ..

Bende böyle bir konu açmayı düşünüyordum bu günlerde, isabet olmuş canım konun.
İnşallah bilen birileri yorum yapar..

Berke mobılyada urunlerı yakından görenler satın alanlar yazsın lutfen cok isabetlı bır konu olmus cnm aynı şekılde bende arastırıyorum

merhaba canım bende temmuzun ilk haftası düğün yapacağım mayısta evi tutmam lazım.eşyalara şimdiden bakıyorum.ve bende eşimde sürekli araştırıyoruz en son berke mobilyada karar kıldım gerçekten hem model seçenekleri hemde kalitesi hoşuma gitti ayrıca birtane bile şikayete rastlamadım o yüzden aklıma yattı.ben allah kısmet ederse berke mobilyadan alacağım bütün takımları

merhaba canım bende temmuzun ilk haftası düğün yapacağım mayısta evi tutmam lazım.eşyalara şimdiden bakıyorum.ve bende eşimde sürekli araştırıyoruz en son berke mobilyada karar kıldım gerçekten hem model seçenekleri hemde kalitesi hoşuma gitti ayrıca birtane bile şikayete rastlamadım o yüzden aklıma yattı.ben allah kısmet ederse berke mobilyadan alacağım bütün takımları

Canım ürünleri yakından gördun mu pekı? Ben göremedım uzak bı şehirdeyim. Yatak odası falan inşallah saglamdır almayı dusunuyorum ama guvenmelıyım üretici firmaları neresi acaba?

Evet canım bende bugune kadar bır sikayete rastlamadım gıdıp gorunce kalıtesı guzel gelırse bizde berkeden alacagız yorumun ıçın cok sagol..
Canım ürünleri yakından gördun mu pekı? Ben göremedım uzak bı şehirdeyim. Yatak odası falan inşallah saglamdır almayı dusunuyorum ama guvenmelıyım üretici firmaları neresi acaba?
üretici firması hakkında bı bılgım yok benımde sımdılık fakat arastırma ıcerısındeyım fıkrı olan arkadaslar varsa bıze yardımcı olurlar umarım..

kızlar bende geçen haftalarda netten bakmıştım açıkcası yakından görmeden bir sorun çıkarmı diye düşünüyorum beğendiğim şeyler oldu..alanlar yazarsa çok yardımcı olur.hiç uzaktan alışveriş yapan var mı burdan

Kızlar ben bugün bağcılardaki şubesini gezdim ve sizlerle görüşlerimi paylaşmak istedim. Modellere ve kalitesine tek kelimeyle bayıldım. Mağaza çalışanları zaten çok ilgili her sorunuza sabırla yanıt veriyorlar. Ben özellikle yatak odası ve oturma grubunun kumaşı konusunda tereddütlüydüm ama yakından görünce içim çok rahatladı. İnş. evimizi tuttuğumuz an ilk uğradığım mağaza tekrar orası olacak :16:

konu başlıgını gorunce merka ettım ve ınternet sıtesını ziyaret edeyım dedım. modellerıne bayıldım kızlar ben.. ılk fırsatta magazasına gıdıp yakından bakacagım. temmuzun ılk haftası dugun var. artık mobılya işine de gırmek gerekıyor.. gıdınce yazarım tekrar..

Kızlar ben bugün bağcılardaki şubesini gezdim ve sizlerle görüşlerimi paylaşmak istedim. Modellere ve kalitesine tek kelimeyle bayıldım. Mağaza çalışanları zaten çok ilgili her sorunuza sabırla yanıt veriyorlar. Ben özellikle yatak odası ve oturma grubunun kumaşı konusunda tereddütlüydüm ama yakından görünce içim çok rahatladı. İnş. evimizi tuttuğumuz an ilk uğradığım mağaza tekrar orası olacak :16:

çok çok sagol tatlım bende gıdıcem inşallah en kısa zamanda ama başka arkadaşların görüşleride çok önemli benim ve buradakı arkadaşlar için :52: çok mutlu oldum gerçekten yorumunu görünce

çok çok sagol tatlım bende gıdıcem inşallah en kısa zamanda ama başka arkadaşların görüşleride çok önemli benim ve buradakı arkadaşlar için :52: çok mutlu oldum gerçekten yorumunu görünce

Rica ederim yine sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım cnm, hatta kalkar giderim evime çok yakın çünkü :1:

Bizi aydınlatmış oldun çok saol cnm. Yemek odasını ordan alayım dıyorum ama ben istanbulda ikamet etmıyorum. Yemek odaları hakkında göruslerın nasıl begendınmı? Salon koltuklarınıda begendım netde ama ömrünün bi hayli uzun olması lazım tabi. Ama yemek odası hesaplı geldi

Bizi aydınlatmış oldun çok saol cnm. Yemek odasını ordan alayım dıyorum ama ben istanbulda ikamet etmıyorum. Yemek odaları hakkında göruslerın nasıl begendınmı? Salon koltuklarınıda begendım netde ama ömrünün bi hayli uzun olması lazım tabi. Ama yemek odası hesaplı geldi

Yemek odalarını beğendim cnm ama şubede sitesinde gördüğünüz her model yoktu, dilerseniz sipariş üzerine yaptırıyoruz dediler. Yani her modeli gördüm diyemem...

Rica ederim yine sormak istediğiniz birşey olursa cevaplarım cnm, hatta kalkar giderim evime çok yakın çünkü :1:

bende şehzade koltuk takımın çok begendım tatlım ya gordun mu acaba orda kumaş kalıtesı felan nasıl acaba bı fıkrın var mı?

Back
X