Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sanki içinde bir harf eksikmis gibi geliyor kulağa bilemedimMerhaba, sizce kız için Berin ismi nasıl? Enerjisi, sizin kafanızda çizilen kişilik mesela? Yanıtlarsanız sevinirim.
Ben olsam koymazdim.Berin diye hitap ederken birazda zor olabilir beren diye hitap edebilirler kulak beren ismine daha aşina çünkü.Merhaba, sizce kız için Berin ismi nasıl? Enerjisi, sizin kafanızda çizilen kişilik mesela? Yanıtlarsanız sevinirim.
aslında Berrin'in anlamı sadece karada yaşayan demek, manen yüksek yüce anlamına gelen isim Berin.Berrin değil mi doğrusu?
Berrin değil, Beren değil, Beril değil, Derin değil biraz uydurma gibi mi acaba bir anlamı var mı? Sizin zevkiniz elbette ama kulağıma hoş gelmedi şahsen ben beğenmedimMerhaba, sizce kız için Berin ismi nasıl? Enerjisi, sizin kafanızda çizilen kişilik mesela? Yanıtlarsanız sevinirim.
uydurma değil aslında, eski sayılabilecek bir isim, anlamı yüce, yüksek, manen yüce yaradılışlı demekBerrin değil, Beren değil, Beril değil, Derin değil biraz uydurma gibi mi acaba bir anlamı var mı? Sizin zevkiniz elbette ama kulağıma hoş gelmedi şahsen ben beğenmedim
yazdım cevaplardaAnlamı ne ki Berin isminin ?
hayır ikisi farklı anlamlardaBerrin değil mi doğrusu?
Anlamı güzelmiş. Tek başına telaffuzu da güzel yalnız dediğim gibi ona yakın birçok isim oluncauydurma değil aslında, eski sayılabilecek bir isim, anlamı yüce, yüksek, manen yüce yaradılışlı demek
Anlami güzel size kalmis istedikten sonra niye koymayasiniz tercih sizinyazdım cevaplarda