Bergzar Korel

yok ya gerçekten güzel değil sevmememin dışında birşey bana göre güzel değil haddinden fazla uzun çok kaba duruyor.yüz yapısıda güzel değil bana göre hiçbir özellik yok yüzünde onu farklı kılan hiçbir şey yok gözler demişsiniz ama gözleri her beş kişiden birinde olabilecek sıradanlıkta gözler ben hiçç beğenmiyorum :50:

yok ya gerçekten güzel değil sevmememin dışında birşey bana göre güzel değil haddinden fazla uzun çok kaba duruyor.yüz yapısıda güzel değil bana göre hiçbir özellik yok yüzünde onu farklı kılan hiçbir şey yok gözler demişsiniz ama gözleri her beş kişiden birinde olabilecek sıradanlıkta gözler ben hiçç beğenmiyorum :50:

yok artık:61::61::61:

bak çirkin demiyorum ama hiç güzel değil o kadına bakıp çirkinmiş demem tabi ama asla güzel demem o kadar bakımlı fln filan ama güzellik yok beren saat mesela onu sevmem bana çekicide gelmez ama kızda bir güzellik var ortalamanın üstünde bir güzellik var hemde ama bergüzarda kim ne buluyor gerçekten anlamıyorum sokakta güzellik ortalaması bu derecede istisnalar hariç...

selda-baskaya-3.jpg

Son düzenleme:
bazı kişiler yorumlarında çok ileri gitmiş hakaret etmiş çoğu kişi (uyuz,inek,at vb...).sevmeyebilirsiniz itici gelebilir ama hakaret edemezsiniz.şu satırları okuyup ip numarasından kişileri bulup dava açsa yüklü para kazanır kadın.neyseki bu küçük insanlarla uğraşamayacak kadar yoğun bence.sözlere biraz dikkat etmek gerekiyor.artı ben çok beğeniyorum kendisini boyu da uzun çok hoş manken gibi süper...

neresi kaba.boy,pos maşallah
vücut orantılı.her şey hoş
şu gözlere bakın,neresi sıradan :69:
bitmeyen şarkıyı bu kadın için izliyorum:98:

fotolar için teşekkürleer kızlar:71:

neresi kaba.boy,pos maşallah
vücut orantılı.her şey hoş
şu gözlere bakın,neresi sıradan :69:
bitmeyen şarkıyı bu kadın için izliyorum:98:

fotolar için teşekkürleer kızlar:71:

benim sınıf arkadaşlarım dahi hepsi bu kadından güzel açıkçası öyle selamlaştığım bir kız var bergüzar korelin acaip benzeri herkes şehrazata benzeyen kız olarak bilir onu ama hiç bir zaman aman aman ne güzel denmedi o kıza açıkçası ben güzel dahi demem eli yüzü düzgün orası ayrı ama güzel asla değil benim için gözlerinin hiç bir özelliğide yok renk olarak demiyorum şimdi bana rengi söyleyeceksiniz çünkü renkli mi olması lazım diye ama renkten ötürü değil ben ne kahverengi gözler gördüm bakmaya doyamadım ama bergüzarın gözlerinde bana göre hiç bir güzellik yok neresi kabaya gelincede boyu aşırı uzun bir kadın için çoğunuz bunu bir avantaj olarak görsenizde bence dezavantaj ben beğenmiyorum ve bana göre sokakta her gün yanımdan geçen sıradan bir kız özelliklerine sahip hiç dikkat çekici değil dikkatimi sadece o uzun boyu çeker ama olumlu anlamda değil.siz o kadar beğenince defalarca baktım resimlere ne güzellği ne özelliği var diye ama elde var 0....

Son düzenleme:
yani muhteşem ötesi değil ama,
bilmiyorum,güzel değil mi bu kadın :26:

Ben cok begeniyorum. Hele ki Binbir gece'deki halleri bir icim suydu. :nazar:

ben çok beğeniyorum özellikle gözlerini bakışlarını ses tonunu yüzünü saçını herşeyini çok duru bir güzel makyajsız son derece güzel dişleri fiziği bence on numara yürü bergüzar kim tutar seni heyyyy maşallahh:54::54:

tamam abartılıcak bir yanı yok ama bence kesinlikle çirkin bir kadın deyil.

çekici bir kadın.

bergüzar-gökçe-korel_70924.jpg

BU Kadın hoş güzel amaa o yaptığı ahlaksızlıkla gözümden düştü
Dizinin adı neydi bilmem bişey masalımıydı neydi
O dizi çekilirken bunlar o işi yapmışlar sette herkeste şahit olmuş:120:
Günhaları kendi boyunlarına tabi

Back