Bergzar Korel

ya bi de topik mi açtınız bu kadınla ilgili.Görünce midem bulanıo yaa.Elle tutulur hiçbir yanı yok.Tabir-i caizse at gibi aynnen

ne kişiligi ne guzelligi bes para etmez

O kadar rezil olduki artık dünya güzeli olsa gözümde güzelliği yok :sinifsinif:

bu kadını hiç beğenmiyorum ben çok kaba görünüyor bilmiyorum hoş değil yaaaaa

Gecen bİr gazetede en İtİcİ kadın seÇİlmİŞ..alık alık bakıyor dİyordu..karekterİde

zaten ortada

güzel kadın ben beğeniyorum ama ahım şahım değil gözleri güzel bence bakışlarına birşey diyemeyeceğim ama itici çünkü soğuk, suratı soğuk fiziği odun gibi duruyor ses tonu soğuk o yüzden itici geliyor bana

Katılıorummm bu kadına tahammül edemiorummmakannehir

ya bi de topik mi açtınız bu kadınla ilgili.Görünce midem bulanıo yaa.Elle tutulur hiçbir yanı yok.Tabir-i caizse at gibi aynnen

ben de gıcık oluyorum bu kadına yaa
aşırı iticii

kaydirigubbakcemile5 Aynen katılıorum size :lepi:

dişlerini begenmiyorum bide itici soguk bi kadın en bilim hiç bi cekiciliği yok bence
bi de saclarını ortadan ayırıp yapıştırmıyomu kafasına tav oluryorum yaaa

Valla ya sanki başka model yok illa inek yalamış gibi yapcak :roflol:

çok sinir oluyorummm. bu kadına,
pınar altuğa benzedi kişiliği gittikce,
daldan dala maşallah

güzel de değil bence
özellikle gülüşünü nedense hiç yakıştıramıyorum ona
daha bir çirkin oluyor gülünce..

Aynen ya Pınar Altuğ'u da hiç sevmem zaten. Al bunu vur ona -tatlicadiarzu-

bize bukadar soğuk ve itici gelen hatunda bu yakışıklı ve karizantem erkkeler ne buluyo acaba acaba bizdemi bi sorun var-tatlicadiarzu-fisfisfis

neden bu kadar tepki anlayabilmiş değilim doğrusu:44:

neden bu kadar tepki anlayabilmiş değilim doğrusu:44:

bende anlayamadım... kadın ortalamanın üstünde güzel.. binbir gece dizsinde kanıtladı bunu.. ona çirkin diyenleri merak edıyorum.. ama mesafeli bir duruşu var orası kesin.. ama kaş göz boy pos.. oldukca iyi..

sanırım tepki almasının bir sebebide binbir gece dizisindeki adamın ismi neydi:26: onla evlenmesi bencede gusel degil ya....

bence çok güzel bir kadın,gözleride çok hoş
ona inek gibi bakıyor,at v.ss gibi yakıştırmaları yapan kişileri görmek isterim
kendileri ne gibi bakıyor acaba?

sonuçta evlendi ve bir çocuğu var kadının...

ben de beğeniyorum çok..soğuk duruşu olabilir ama hoş değişik bir havası var..binbirgeceyi sırf onun için izliyordum..gözleride çok güzel

bende anlayamadım... kadın ortalamanın üstünde güzel.. binbir gece dizsinde kanıtladı bunu.. ona çirkin diyenleri merak edıyorum.. ama mesafeli bir duruşu var orası kesin.. ama kaş göz boy pos.. oldukca iyi..

Yiğidi öldür hakkını yeme sana katiliyorum

ya yapmayın cok güzel değil dersiniz itici dersiniz ama çirkin diyemezsiniz bu kadına.. binbir gece dizisindeki tipiyle yola cıksa herkes döner bakar. gözleri yüz yapısı gercekten güzel

Çirkin değil ama çok itici bana göre. Uyuz mu uyuzzzz, sevimsiz mi sevimsizzz...
Bi de gülünce ıııyyyy... :19::19:

Back