• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Berf yemek takımı kullanan yada duyan arkadaşlar var mı?

RedRidingHood

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
410
272
133
Noble life sitesinde yazan online satış mağazasına girince berf isminde bi marka gördüm porselenleri hoşuma gitti. Nasıldır bileniniz var mı?

anneme günlük takım aldık ordan, porselenleri çok güzel modelleri de çok hoş fiyatı da çok iyi, ben de misafir takımımı ordan almayı düşünüyorum. çok şık görünüyorlar gözüme. gerçi başlık açılalı epey olmuş :(

bugün benmde kafamı karıştrdılar gönlümde kütahya var ama berfede çok iyi ddi satıcı tefalin ürünüymüş napcam bilemedm

başlık açılalı yıllar geçmiş ama ben yine de yazacağım. çünkü başka kişiler merak ediyor googleden arama yapınca yemek takımı ile ilgili yorum okumak istiyor ama fazla yorum çıkmıyor. berf firması ile hiç bir kar amaçlı bağlantım yok hatta berf firmasına mesaj attım ama bana dönmediler o yüzden onlara kızgınım. ürünü alacağınız yer önemli mesela ilgileniyor mu sorulara zamanında cevap veriyor mu bu önemli. parça değişim garantisi olan yerlerden alın. ben yemek takımını kendim bulunduğum ildeki bazı mağazalarda rastladım. ürünü elime alıp inceledim. evkurda da ürün var gidip inceleyebilirsiniz. daha sonra istediğim model yoktu bende gidip sitelerde araştırma yaptım güvenilir bi siteden aldım. kapıda ödeme seçeneği olan siteleri tercih ediyorum çünkü biraz garantici bir insanım.neyse ürünü aldım çeyizevinden ürün çok güzel elime ulaştı. beklediğimden de iyi çıktı. kullanan arkadaşlara da sordum iyi dediler şimdilik bir sorum yok bakalım.ben bu siteye üye olmadan önce sürekli girip merak ettiğim şeyler hakkında bilgi alıyordum çok faydasını gördüm bende üye olmaya karar verdim. bildiğim güzel şeyleri hep paylaşacağım.

Back