Berenli saatler topiği dostluk çekilişindeki hediyelerimiz :)

vuslat ablacim gule gule kullan hediyelerin cok sirin ozellikle bebek alti bu arada cocuklarinda cokkk tatli masallah..
eslemcim kesene bereket tatlim....

kiskandim wallaaaaa ben ne zaman alacammmm hediyelerimiii

vuslatcım çocuklarına bir maşallah diyim
hepsi çok şekerler
eslemcim kesene bereketttt

vuslat ablaaa güle güle kullan hediyelerini,
eslemcim kesene bereket canim

Canım benim ya çokkkk sevindim beğenmene inan

Abla yaa o kuzucuklarını şapur şupur öp benim için,bıkana kadar doyana kadar öp Maşaallah ya bayıldım üçüne de,ne kadar güzel evlatların var,Rabbim bahtlarını da güzel etsinnn Çok yakışmış üçüne de,hepsini ayrı ayrı kucaklayasım geldi valla

Ehehehh bu arada kapı süsümü göremedim,beğenmedin mi yoksa Şaka yapıyomm ablacım

Afiyet olsun canım,bende bayılırım ahududu reçeline,yarasın inşaallah bebeğine de Güle güle kullan canım

Kızlar ayrıca size de teşekkür ederim

vuslat ablacım gule gule kullan hedıyelerenı cocukların cok şekerler allah bagışlasın.eslemcıyımın kesesıne bereket

vuslat ablacim gule gule kullan hediyelerin cok sirin ozellikle bebek alti bu arada cocuklarinda cokkk tatli masallah..
eslemcim kesene bereket tatlim....

kiskandim wallaaaaa ben ne zaman alacammmm hediyelerimiii

vuslatcım çocuklarına bir maşallah diyim
hepsi çok şekerler
eslemcim kesene bereketttt

vuslat ablaaa güle güle kullan hediyelerini,
eslemcim kesene bereket canim

çok teşekkürler canlarıımmmmm

eslemciimmm inan unutmuşum bende diyorum bi eksik var diye afedersin canımm
hep büyük sıpanın yüzünden benden çok o delirdi zaten hediyeleri görünce
panik yaptırdı bana aç aç diye şaşırttı beni
hemen çektim resmini canım

bu daaa kapı süsüm kızlaarr pembiş pembişş
canımsınn eslemiiimmm

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hediyelerinnn çokkk güzelmişşş kapı süsüyleeeee bebek alt değiştirme şeyi işte neysee adııı çokkk güzelmişşş bidee oğlunaa bayıldımm yanaklarınaa bittimm beni oğluna alsanaa

teşekkür ederimm bitanemm
tamam tatlımm 10 sene beklicen ama askere gitmeden geliririzzzz istemeyeeeeee

Kizlarrrrr benim katılım kim?????
Sanırım adresimle eksik bilgi vermisim:S

Önemli değil ablacım ya nolcakkk

Sende canımsınn

Bende hediyelerime kavuştum,dün geldi aslında ama fırsat bulamadım eklemeye Katilim Tweest

Kargo reklamı yapalım

Hediyelerim bu şirin kesenin içinde geldi,Tweest dikmiş ellerine emeğine sağlık canımcım

Kesemm daha ayrıntılı şekilde,tivitiii kıskannsınn

Çok tatlı değil mi

Takı setim,çok şık çok beğendim

Miss gibi parfümüm,eniştenizde çok beğendi

Mutfak önlüğümmmm Tweest kendi elleriyle dikmiş Harika olmuş canımm ellerine emeğine sağlık,bayıldım valla,anneninde emeğine sağlık ayrıca Vuslat ablaa bence bekleme 10 sene falan,hemen istemeye gidin Tweesti,böyle becerikli gelini nerden bulacaksın Tweest ben bunu hatıra olarak saklıcam kuzum

Vee elbisem,çok hoş ama koca koca engellerden dolayı olmadı,anladınız siz onu Değerlendiricem başka şekillerde

Çekiliş uğurumuz

Tweestim canım,çok teşekkür ederim tekrardan,emeğine sağlık,kesene berekett

nedemekk canımmm gülee gülee kullanmann dileğyleeee elbisenin olmamasına üzüldüm amaa

Üzülme canım,merak etme ben o şeyleri bi eriteyim nasıl eriteceksem artık O zaman olur Beden olarak oldu sadece onlarda sorun çıktı malesef Olacak olacakk

eslemmm hediyelerin çok güzel canım yaa.Twesttimm çok güzel hediyelerin kesene ve emeğine sağlık.Gerçekten mutfak önlüğünü çok beğendim

eslemmciimm hediyelerini güle güle kullan canım
mutfak önlüğü çok hoş çok güzel twestiminn kesesine bereket
ayrıca elbisenede bayıldım

eslemcim tweestin numarası net bir şekilde okunuyor bence o resmi kaldır mektup resimini
hediyelerini güle güle kullan twesstinde kesesine bereker

eslemcimm hediyelerin cok guzell hepsine bayildim,
tweetyli keseye önlüge o parfumee pembesi cok guzel kokuyor onun kesin buda oyledir hepsi birbiirinden guzel
tweestcim kesene bereket
bu arada bilerek alinti yapmadim numara cikmis ya silmeniz kolay olsun diye canim muneye kazene yoneticilerden birine mesaj at yardimci olurlar ama acele et

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…