Berenli saatler topiği dostluk çekilişindeki hediyelerimiz :)

vuslat ablacim gule gule kullan hediyelerin cok sirin ozellikle bebek alti:16::16: bu arada cocuklarinda cokkk tatli masallah..
eslemcim kesene bereket tatlim....

kiskandim wallaaaaa ben ne zaman alacammmm hediyelerimiii:27::27::27:

vuslatcım çocuklarına bir maşallah diyim:49::49:
hepsi çok şekerler
eslemcim kesene bereketttt:52:

vuslat ablaaa güle güle kullan hediyelerini,
eslemcim kesene bereket canim:16:

benimm hediyelerimde geldiiii kızzlaarr
:52::52::52:katilciğimm eslemliva:16::16:
paketlerim çookk şiriiinnn:16:

Eki Görüntüle 346208
içinden çıkan hediyeleriimmm eslemcim canım benim ne kadar çok uğraşmışsın bitanemm
çok teşekkürler canımmm

Eki Görüntüle 346221 Eki Görüntüle 346228
Eki Görüntüle 346233
bu daaaa şekeeerrrr katilimmm yazdığı güzeelll notu paketlerin içine koyduğun kokulu bitkimi canım
bittim kokusuna hassaa düşünceli arkadaşımm benimm:16::16:Eki Görüntüle 346232

Eki Görüntüle 346235 Eki Görüntüle 346237 Eki Görüntüle 346239 bebişim alt değiştirme bezi kızlaarrr nasııııllll:52::52:
ben buna bayıldım o kadar şirin kiii:49:
bunlarda diğer kuzularımın canımm ya hepsini düşünmüşsünEki Görüntüle 346240 hemen kaptılar hediyelerini
Eki Görüntüle 346241 kızımın zevkine göre almışsın canım bayılır böyle kurdaleli taçlara tokalara çok teşekkür etti sana canım
şapkalı tokasını çok sevdi karabiberim
Eki Görüntüle 346243
oğlumda eldivenlerini yarın okula giderken takabilirmiyim dedi hemen

Eki Görüntüle 346244

bunlarda benimm kolyemm, rollonum, eşarp iğnem buna bayıldım
ojem ve çekiliş uğurumuz

Eki Görüntüle 346245

bir deeee maviiişşşş atkımm çok tatlı rengii mavi benim burcumun rengidirr canım
Eki Görüntüle 346246

Eki Görüntüle 346249 lolipoplarla jelibonu kaptı çocuklarr:1::1:
vee canımm eslemciğiimiinn ellerinden ahududu reçeliii tadıı nefiss olmuş canımm
:56::56:ellerine sağlık canımm benimm
Eki Görüntüle 346254

canımm hepside çok güzell emeğine sağlık bitanemm:16::16:
inann hepsii çok çook değerli hepsi için tekrarr tekrar teşekkür ederiimm canımm:38::16::16::16::54::54:

Canım benim ya çokkkk sevindim beğenmene inan:52::52:

Abla yaa o kuzucuklarını şapur şupur öp benim için,bıkana kadar doyana kadar öp:52::52::52: Maşaallah ya bayıldım üçüne de,ne kadar güzel evlatların var,Rabbim bahtlarını da güzel etsinnn :nazar: :nazar: :nazar: Çok yakışmış üçüne de,hepsini ayrı ayrı kucaklayasım geldi valla:16::16:

Ehehehh bu arada kapı süsümü göremedim,beğenmedin mi yoksa:1::1: Şaka yapıyomm ablacım:52:

Afiyet olsun canım,bende bayılırım ahududu reçeline,yarasın inşaallah bebeğine de:49::49: Güle güle kullan canım:21:

Kızlar ayrıca size de teşekkür ederim:21:

vuslat ablacım gule gule kullan hedıyelerenı cocukların cok şekerler allah bagışlasın.eslemcıyımın kesesıne bereket

vuslat ablacim gule gule kullan hediyelerin cok sirin ozellikle bebek alti:16::16: bu arada cocuklarinda cokkk tatli masallah..
eslemcim kesene bereket tatlim....

kiskandim wallaaaaa ben ne zaman alacammmm hediyelerimiii:27::27::27:

vuslatcım çocuklarına bir maşallah diyim:49::49:
hepsi çok şekerler
eslemcim kesene bereketttt:52:

vuslat ablaaa güle güle kullan hediyelerini,
eslemcim kesene bereket canim:16:

çok teşekkürler canlarıımmmmm:16::16::16:

eslemciimmm inan unutmuşum bende diyorum bi eksik var diye afedersin canımm:17:
hep büyük sıpanın yüzünden benden çok o delirdi zaten hediyeleri görünce :52:
panik yaptırdı bana aç aç diye şaşırttı beni:30:
:17:hemen çektim resmini canım

bu daaa kapı süsüm kızlaarr pembiş pembişş
$Fotoğraf2203.jpg canımsınn eslemiiimmm:16::16::16:

Eki Görüntüle 346483 canımsınn eslemiiimmm:16::16::16:

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hediyelerinnn çokkk güzelmişşş kapı süsüyleeeee bebek alt değiştirme şeyi işte neysee adııı çokkk güzelmişşş bidee oğlunaa bayıldımm yanaklarınaa bittimm beni oğluna alsanaa:52::52:

ablaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hediyelerinnn çokkk güzelmişşş kapı süsüyleeeee bebek alt değiştirme şeyi işte neysee adııı çokkk güzelmişşş bidee oğlunaa bayıldımm yanaklarınaa bittimm beni oğluna alsanaa:52::52:

teşekkür ederimm bitanemm:16::16:
tamam tatlımm 10 sene beklicen ama:27::27: askere gitmeden geliririzzzz istemeyeeeeee :52::52::52: :52:

Kizlarrrrr benim katılım kim?????
Sanırım adresimle eksik bilgi vermisim:S

Eki Görüntüle 346483 canımsınn eslemiiimmm:16::16::16:

Önemli değil ablacım ya nolcakkk :27::27:

Sende canımsınn:16:

Bende hediyelerime kavuştum,dün geldi aslında ama fırsat bulamadım eklemeye :27: Katilim Tweest :27:

Kargo reklamı yapalım:37:

Hediyelerim bu şirin kesenin içinde geldi,Tweest dikmiş ellerine emeğine sağlık canımcım:21:

Kesemm daha ayrıntılı şekilde,tivitiii kıskannsınn:1::1:

Çok tatlı değil mi:49:

Takı setim,çok şık çok beğendim:52:

Miss gibi parfümüm,eniştenizde çok beğendi :23:

Mutfak önlüğümmmm:52::52: Tweest kendi elleriyle dikmiş:53: Harika olmuş canımm ellerine emeğine sağlık,bayıldım valla,anneninde emeğine sağlık ayrıca:16: Vuslat ablaa bence bekleme 10 sene falan,hemen istemeye gidin Tweesti,böyle becerikli gelini nerden bulacaksın:6::52: Tweest ben bunu hatıra olarak saklıcam kuzum:21:

Vee elbisem,çok hoş ama koca koca engellerden dolayı olmadı,anladınız siz onu:23: Değerlendiricem başka şekillerde:8:

Çekiliş uğurumuz :nazar:

Tweestim canım,çok teşekkür ederim tekrardan,emeğine sağlık,kesene berekett:16::16:

nedemekk canımmm gülee gülee kullanmann dileğyleeee elbisenin olmamasına üzüldüm amaa :14:

Üzülme canım,merak etme ben o şeyleri bi eriteyim nasıl eriteceksem artık:37: O zaman olur:21: Beden olarak oldu sadece onlarda sorun çıktı malesef:17: Olacak olacakk:21:

eslemmm hediyelerin çok güzel canım yaa:52::52::52:.Twesttimm çok güzel hediyelerin kesene ve emeğine sağlık.Gerçekten mutfak önlüğünü çok beğendim:52::52::52:

eslemmciimm hediyelerini güle güle kullan canım :nazar::nazar::16:
mutfak önlüğü çok hoş çok güzel twestiminn kesesine bereket:16:
ayrıca elbisenede bayıldım :52:

eslemcim tweestin numarası net bir şekilde okunuyor bence o resmi kaldır mektup resimini
hediyelerini güle güle kullan twesstinde kesesine bereker:16:

eslemcimm hediyelerin cok guzell hepsine bayildim,
tweetyli keseye önlüge o parfumee pembesi cok guzel kokuyor onun kesin buda oyledir hepsi birbiirinden guzel:16::16:
tweestcim kesene bereket :38:
bu arada bilerek alinti yapmadim numara cikmis ya silmeniz kolay olsun diye canim muneye kazene yoneticilerden birine mesaj at yardimci olurlar ama acele et :21:

Back