Berenli saatler topiği dostluk çekilişindeki hediyelerimiz :)

Ne güzel herkes hediyelerini almis. Bütün hediyelerde birbirinden güzel. Kızlarımız zevkli maşallah.
Bu arada hediyesini almayan kim var?? Ben daha almadım cokkk sabirsizlaniyorum:))

Ne güzel herkes hediyelerini almis. Bütün hediyelerde birbirinden güzel. Kızlarımız zevkli maşallah.
Bu arada hediyesini almayan kim var?? Ben daha almadım cokkk sabirsizlaniyorum:))

evrenimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm kızz özlettinn kendini yaaaaaaaaaaaaaaaa:16::16::16:

Hediyelerin çok güzel canım çantana bayıldım yaa.Benimde canım nutella çekti bak şimdi:25::25::25:.Vuslat ablam kesene bereket.Canım hepsini iyi günlerde kullan:16::16::16:

ben almadım vuslat abla bide sen tatlım:31::31::31::31:

gule gule kullan hedıyelerını twesstım:16:
vuslt ablcım kesene bereket:16:

Eki Görüntüle 343810 Eki Görüntüle 343807 Eki Görüntüle 343808 Eki Görüntüle 343809 Eki Görüntüle 343812 Eki Görüntüle 343813 Eki Görüntüle 343814 Eki Görüntüle 343815 Eki Görüntüle 343816 Eki Görüntüle 343817 Eki Görüntüle 343818 Eki Görüntüle 343819 Eki Görüntüle 343820 Eki Görüntüle 343821 Eki Görüntüle 343806 Eki Görüntüle 343811
vebinnn katilimdee vuslat ablaaaaymışşş çokk mutlu oldumm hediyelerini alıncaa ablacımm kesene berekett ellerine sağlıkkkkkkkkkk beni çokk mutlu ettinnn ennn çokkk çantamaaaaaaa bayıldımmmmmmm harikaa gerçektendeee hemm uzunn kemeride varr yandandaa takılabliyooo rengidee tamm istediğim gibii alıcaktm kendimee sağolasınn almıycam artıkkk:27::27:sonraaaaa kalplii kutumaa bayıldımm helee içindekilerr şuandaa kucağımdaa nutellamlaaa yiyorummm bluzumdaaa çokk güzelmiş hediyee paketlerimdeeeee çok özenmişsin ablacım sağolasınnn amaa paketi açanaa kadar öldümm heryerii banttt:27::27::27::27:

canım benim beğendiğine çok sevindim bitanemm:16:
beğenmezsin diye korkuyordum:18:canımm kutu yollarda açılıp bozulmasın diye bayağı sağlam bantladım:1:
söylemiştim zaten kurbanım çok zorlanıcak açarken diye:1:canım benim güle güle iyi günlerde kullan:16::16:

Bendeeee özledim tatlım. Pazartesi aksamı gelirim artık Kocisim Pazartesi gidiyo.
Senin kurbanın kimdi tatlım;))

benim kurbanımm eslemlivaydı tatlımdaaa kargom ulaşmamş tekrar gelmişş benm şehrimee adresi yanlış yada eksikmiydi artık bilemedimm yarın öğleden önce gidebilirsem tekrar yolluycammm:26::26:

tweestcim güle güle kullan hediyelerini
vuslatım kesene bereket:16::16:
teşekkrrr ederimmm tatlımmmmm sağolasınnn
gule gule kullan hedıyelerını twesstım:16:
vuslt ablcım kesene bereket:16:
teşekkrlerr ofeliyacımm sendee bikaç resm daha eklee kız yatak odanı tam göremedimmmm:)))
canım benim beğendiğine çok sevindim bitanemm:16:
beğenmezsin diye korkuyordum:18:canımm kutu yollarda açılıp bozulmasın diye bayağı sağlam bantladım:1:
söylemiştim zaten kurbanım çok zorlanıcak açarken diye:1:canım benim güle güle iyi günlerde kullan:16::16:

sapsağlamm geldii hiçbiyeri bozulmamş bükülmemişş sankii kargocular kucaklarındaa taşımışşlarr:))))))))

Hediyelerin çok güzel canım çantana bayıldım yaa.Benimde canım nutella çekti bak şimdi:25::25::25:.Vuslat ablam kesene bereket.Canım hepsini iyi günlerde kullan:16::16::16:

ben almadım vuslat abla bide sen tatlım:31::31::31::31:

Elifim canim sen sanırım birazcık geç alırsın:( paketin hazır sadece turkiyeye gelmeyi bekliyor...;)

benimm hediyelerimde geldiiii kızzlaarr
:52::52::52:katilciğimm eslemliva:16::16:
paketlerim çookk şiriiinnn:16:

$Fotoğraf2178.jpg
içinden çıkan hediyeleriimmm eslemcim canım benim ne kadar çok uğraşmışsın bitanemm
çok teşekkürler canımmm

$Fotoğraf2179.jpg $Fotoğraf2180.jpg
$Fotoğraf2181.jpg
bu daaaa şekeeerrrr katilimmm yazdığı güzeelll notu paketlerin içine koyduğun kokulu bitkimi canım
bittim kokusuna hassaa düşünceli arkadaşımm benimm:16::16: $Fotoğraf2182.jpg

$Fotoğraf2187.jpg $Fotoğraf2188.jpg $Fotoğraf2202.jpg bebişim alt değiştirme bezi kızlaarrr nasııııllll:52::52:
ben buna bayıldım o kadar şirin kiii:49:
bunlarda diğer kuzularımın canımm ya hepsini düşünmüşsün $Fotoğraf2186.jpg hemen kaptılar hediyelerini
$Fotoğraf2195.jpg kızımın zevkine göre almışsın canım bayılır böyle kurdaleli taçlara tokalara çok teşekkür etti sana canım
şapkalı tokasını çok sevdi karabiberim
$Fotoğraf2198.jpg
oğlumda eldivenlerini yarın okula giderken takabilirmiyim dedi hemen

$Fotoğraf2200.jpg

bunlarda benimm kolyemm, rollonum, eşarp iğnem buna bayıldım
ojem ve çekiliş uğurumuz

$Fotoğraf2189.jpg

bir deeee maviiişşşş atkımm çok tatlı rengii mavi benim burcumun rengidirr canım
$Fotoğraf2193.jpg

$Fotoğraf2190.jpg lolipoplarla jelibonu kaptı çocuklarr:1::1:
vee canımm eslemciğiimiinn ellerinden ahududu reçeliii tadıı nefiss olmuş canımm
:56::56:ellerine sağlık canımm benimm
$Fotoğraf2192.jpg

canımm hepside çok güzell emeğine sağlık bitanemm:16::16:
inann hepsii çok çook değerli hepsi için tekrarr tekrar teşekkür ederiimm canımm:38::16::16::16::54::54:

Eklentiler

• $Fotoğraf2181.jpg
    $Fotoğraf2181.jpg
    74,6 KB · Görüntüleme: 37
Hediyelerinn çok güzel ablam eslemin kesesine bereket.Alt değiştirm bezine bayıldım yaaaaa:49::49:.Ablam hepsini iyi sağlıklı günlerde kullanmanı dilerim:16::16::16::16::16:

Son düzenleme:
Hediyelerinn çok güzel ablam eslemin kesesine bereket.Alt değiştirm bezine bayıldım yaaaaa:49::49:.Ablam hepsini iyi sağlıklı günlerde kullanmanı dilerim:16::16::16::16::16:

tesekkur ederim bitanemm
:16::16: resimlerin sonuna bidaha eklemisim yanlislikla bide kapi caldi o arada aceleyle ciktim iki kere eklemisim resmi:1: ahududu recelini bitirdim bile kasiklaya kasiklaya:56::56:

vuslat ablacım gule gule kullan hedıyelerenı cocukların cok şekerler allah bagışlasın.eslemcıyımın kesesıne bereket

Back